Mind games z bivšo punco
Pozdravljeni, teden dni nazaj ali dva me je bivsa punca zbrisala z druzabnih omrezij. Zgodilo se je nenadoma oz. nepricakovano.. bila sva v zelo dobrih odnosih.. sprejel sem da sva pac prekinila in nisem jo kontaktiral od takrat naprej.. se zdaj mogoce igra z mano in hoce da jo dodam nazaj za instagramu itd itd in ji recem zakaj me je odstranila? Hoce imeti spet vse pod kontrolo oz. mene? Preprican sem da trenutno nima fanta, torej kaj bi lahko biu razlog za vse to? Hvala.
Do sedaj je imala jednog da jo je poštelo, sedaj je pa zakljubljena in ima fanta.
Najdi drugo i jo ignoriraj.
Se pravi, ko greš v realnem svetu narazen, je to OK.
Ko greš narazen še v digitalnem, je pa šok?
Očitno je digitalno bolj resnično.. za nekatere.
21st century digital boy
Se pravi, ko greš v realnem svetu narazen, je to OK.
Ko greš narazen še v digitalnem, je pa šok?
Očitno je digitalno bolj resnično.. za nekatere.
[/quote]
Si pa res pameten Volkec, bravo.
Ni rekel da je šok niti se ne gre zato ali je digitalno bolj resnično ali ne pač pa fant sprašuje ali si je punca očitno premislila in ga zanalašč zbrisala mogoče in pričakuje da jo on doda nazaj in jo kontaktira, da se zopet slišita ker se do sedaj nista.
Zdaj pa pojdi spat ali risanke gledat.
Odlična slonščina 11/10
The future is now, old man
Si pa res pameten Volkec, bravo.
Ni rekel da je šok niti se ne gre zato ali je digitalno bolj resnično ali ne pač pa fant sprašuje ali si je punca očitno premislila in ga zanalašč zbrisala mogoče in pričakuje da jo on doda nazaj in jo kontaktira, da se zopet slišita ker se do sedaj nista.
Zdaj pa pojdi spat ali risanke gledat.
[/quote]
Se pravi, nekje v navodilih pravilnega obnašanja je, da si digitalno vedno in v vsem povezan z vsemi svojimi bivšimi?
En tak velik digitalni harem, ali vsaj komuna oz. kibuc?
Kaj pa je fejsbuk kot pa kurbarjija?
Pozdravljeni, teden dni nazaj ali dva sem bivšega zbrisala z druzabnih omrezij. Bila sva v zelo dobrih odnosih.. sprejela sem da sva pac prekinila, ampak on me ni kontaktiral od takrat naprej.. se mogoce igra z mano in je hotel, da ga zbrisem z instagrama itd itd, da bo potem lahko vprašal, zakaj sem ga odstranila? Hoce imeti spet vse pod kontrolo oz. mene? Prepricana sem da trenutno nima punce, torej kaj bi lahko biu razlog za vse to? Hvala.
Ona bi skratka isto lahko vprašala tebe – če sva kao prijatelja, zakaj se ne oglasi, ali se gre neke igrice z mano? Načeloma pa: ona je šefica na svojih profilih (pustimo zdaj Zuckerberga in velike oglaševalce in algoritme in tako naprej).
Mimogrede me še zanima, kako si lahko z nekom v zelo dobrih odnosih, če ga ne kontaktiraš sploh?
Dobri odnosi, lajkaš na fb.
Pusti FB, pojdi na Minds.com
Forum je zaprt za komentiranje.