Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mini krila, visoke pete…

mini krila, visoke pete…

Kaj menite, zakaj ženske nosijo ozka mini krila in visoke pete? To ni niti najmanj komot. Zaradi poželjivih moških pogledov? Samo zato?
Tudi jaz sem rada urejena, vendar v udobnih oblačilih.

Sama uživam in se dobro počutim v mini krilcu in škornjih z visoko a ne previsoko peto… Seveda pa mi godijo tudi moški pogledi, kateri pa ne?

Lp

Jaz prisegam na udobnost. Visokih pet ne nosim, če me fant ne bo maral, ker sem vedno v nizkih petah, si me ne zasluži.
Tudi jaz mislim, da so visoke pete in še marsikaj drugega neudobnega predvsem za moške oči.

Nosijo jih zato, da so seksi in ker vedo, da je to všeč nam, tipom.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Nekaj je tudi na tem Spider, vendar ne pri vseh. Jaz sem tudi rada v mini krilu in visokih petah, ki si jih sedaj trenutno pač ne morem privoščiti, ne mini krila, ne previsokih pet (sem namreč noseča 🙂 ). Vendar pa sem jih prej in ko bom spet podobne postave še vedno rada nataknila nase. Pa ne samo zaradi vas moških. Udobno se lahko počutiš tudi v teh oblačilih, če si jih navajena nositi.

lp
Erina

lunca!
Kaj pa če si poročena, greš tudi v službo tako napravljena in ti tudi godijo moški pogledi? To pomeni, da osvajaš…

Kaj pa zdravje nog in visoke pete. Tista, ki je nanje navajena pomeni, da jih pogosto nosi. To pa ni zdravo.

Jaz sem pa jezna, ker te visoke pete(sploh špičake ki so zdaj v mofi) tisti ki jih ne nosite tako kritizirate.

Jaz nosim ščičake že drugo leto, so škornji, visoki, usnjeni, s peto(4-5 cm) in so fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul udobni, lahko jih imam cel dan na sebi pa ne umiram od bolečin. Pa čeprav so špičasti mi ne stiskajo prstov skupaj, da potem ko jih sezujem neznam več hoditi. Imam pač ozko nogo in nobenih problemov s špičaki!!!!!!!!

Kar se tiče mini krila pa tako. V službi ne nostim, ker se mi ne da razmišljati non stop ali so najlonke vredu, kaj še se sklonim ipd, pa nočem da vsi zijajo za mano, ker takrat ko se dela se pač dela, poleti in zvečer ko gremo ven pa z veseljem oblečem kako mini krilo(jeans ali kako drugo) ker mi pač lepo stoji in se dobro počutnim v njem!

Za pozimi, ko je mrzlo, se meni zdi nošenje minike mazohistično:) Jaz zmrznem:) Pa štunfi mi gredo na živce.Poleti pa si z veseljem nataknem kako miniko. Ok, za faks glih ne, za vse ostalo pa ja. Se mi pa zdi smešno, ko vidiš v največjem mrazu kakšne frkljice ali pa tudi malo starejše, kako se po tem mrazu cele ozeble sprehajajo v minimalističnih miničih in se po ledu lomijo v visoko petko:))
Čevlje s petko, pa imam zeeloo redko, zato ker moje noge umirajo v takšnih čevljih. Pa še takrat, ko si jih obujem, mi je pol žal, ker me noge tak bolijo. Tako, da imam najraje kakšne fajn čeveljčke, sandalče ali pa natikače brez petke. Če koga to moti, je njegov problem. Zakaj bi mučila samo sebe, če pa so mi totalno mučenje za moje noge.

"Srce se ne prodaja, ne kupuje...se daruje!"

Ja, ja, mini krilo pa krive noge. Punce so sexy tudi v ozkih kavbojkah in oprijetih majčkah brez visokih pet.

You go Billiy!

Meni pa ženska brez visokih pet ni seksipilna.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Billy ti si naš.

Sori, ampak mini krilo ni še nikoli pomenilo, da osvajaš. Kaj pa tisti moški, ki jim mini krila in visoke pete niso všeč? moj bivši je bil že tak. Jaz se vedno oblačim po svojem okusu in kar je meni všeč in ne zato, kaj bodo drugi rekli.
A sedaj pa, če bi bila oziroma ko bom poročena, bodo pa zame mini krila in visoke pete prepovedani, ker naj bi po tvoje kar osvajala? Haloooo, kje pa živiš? V času puritanstva?

Meni so visoke pete všeč ampak jih ne morem nosit, ker me prične boleti hrbtenica. Tudi minice so v redu vendar sedaj pozimi sem skoz v hlačah rada imam noge na toplem. Poleti pa- rjave noge, fletno minico, super.

ha , ha erina al kar si že kaj pa še !
tvoj bivši je verjetn tak kot jaz . tud men ni všeč , če hod moja izzivalno naokrog . to je rezervirano zame – stegenca mislim .
druge pa prav rad pogledam , če so v minicah . pa zravn pašejo š***** .
pa ne me zdej napadat . tko je .

Ene punce zarad skrajšanih vezi sploh ne morejo nosit nizkih pet. Poznam ene dve taki, eni se je to naredilo zarad ene bolezni, eni pa ker jih je preveč nosila.

Jaz nimam nič proti, tud kdaj oblečem mini pa škornje z visoko peto, sam se pa bolje počutim brez. Veliko hodim, pa manj se vozim, zato je tako.

Jaz pa pravim, vsak tako kot mu je všeč. Če ženski dobro stoji minica in visoke pete in se v njih dobro počuti, zakaj pa ne. A zato, ker ima partnerja, se pa ne sme več tako oblačiti? Da ne bo izzivala ostalih pogledov? Smešno!!!

Hja, dobro počuti…..vprašanje – zakaj.
Druge pač nočejo izstopati; ne marajo, da se moški ozirajo (glede urejenosti). Razen za svojega dragega.
Brez zveze se prepirati, tukaj so gotovo zelo različni pogledi na to.

Meni je najbolj grdo ce ima zenska minic in pa fuzbalerske noge…in se posebej poleti,ko se se bolj vidi celulit in napake.Za take se vedno sprasujem,kako da niso vsaj malo samokriticne…
Ce pa ima zenska lepe,vitke noge (oz.lepe,lahko tudi ne vitke,ampak lepe in zenstvene)potem pa jo tudi sama rada pogledam.

no dobr da jaz nimam lepih suhih nog in mi ni treba nosit minic in špičakov.Tud ne bi se nikol tako oblekla…večina bab,ki so tako oblečene so glupe :)) Mislim,ne leti to na vse ampak res velika večina ki jih “poznam” so mi smotane.In ne razumem kako so lahko v samem miniču pri takih temperaturah.Jah…kakšne res naredijo vse samo da bi ble po “zadnji” modi oblečene.No pa spluvite me kukr hočte…sploh tiste z miniči 🙂

Zdaj vam bom pa povedla kaj reče moj tip, ko vidi babo u miniki sred zime: ” Uh, uboga baba! Njen tip jo mora prvo ko pride domov na radiator vržt, da se ji ***** odtaja!” ;-)))

Sama sem proti špičakom, ker so mi totalno neudobni, minike pa pridejo v poštev samo poleti, pa še takrat z zelo udobnimi natikači (brez petk!). Sem rada “kamot”. S petkami bi po moje znorela od neudobja.

Se strinjam, da mora baba met res dobre noge pa postavo za kombinacijo minike in špičkov.

Se mi zdi da so proti take z debelimi ritmi. Ali pa se motim. sama sanjam o kratkem krilu in visokih škornjih, pa me nekoliko daje zgoraj omenjeno. Zato, drage moje, kar oblecite jih in izzivajte, ha ha.

Sej J.Lo tud minike nosi, ap nima male riti pa tud ne suhih nog, pa kar se mene tiče, ji paše. OK če si pa mal bolj okrogel, pol itak da ne.

Če lahko še jaz nekaj dodam.
Poslovne ženske si nikoli ne oblečejo mini kril. V nasprotnem primeru izpade ženska neresno in kot tako jo sprejema moški poslovni partner.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close