mini krila, visoke pete…
Ne bi ravno rekla, da je to tako, Maksimilijana. Če se ženska okusno obleče za poslovni sestanek – je tudi ličen kostim s krilom nad koleni (definicija za mini krilo, kar je krajše, je navadno že mikro krilo), ok.
Če je moški pravi poslovnež, se ne bo toliko oziral na dolžino njenega krila ampak na njeno profesionalno znanje in izkušnje, ter predloge, ki jih ima.
Erina…Moški bo vedno moški…ne glede ne to kakšen bonton ga omejuje.
Se skor strinjam z Natalijo, da je ne vem kak poslovnež, ga lahk ženski čari čist obnorijo. Sam se pa najd kak, ko se še vedno zna zadržat.
Enkrat sem šla s fantom k ginekologu, zato sem si oblekla krilce (malo nad koleni) in čisto majhne petke. Ko sva šla mimo oštarije so vsi tipi, ki so sedeli na vrtu začeli zvižgati. Še nikoli mi ni bilo tako zelo nerodno, bila sem vsa rdeča v obraz in še hoditi nisem več znala. Od takrat nisem bila nikoli več v krilu in tudi v petah ne. Moj fant pravi, da sem npr. v pižami full sexy. Tako si jaz mislim, da si ali pa nisi sexy in da ti mini krilo in visoke pete pri tem bolj malo pomagajo. Res pa je, da s takim stilom vlečeš nase predvsem predrzne, preverzne, slinaste … moške poglede.
Punce, kaj pa toliko daste na tuje komentarje. Se oblačite zase ali zato, kaj bodo drugi rekli? Meni je čisto vseeno kaj ker reče ali žvižga za mano. Ni pa važno ali si v minici, ki ste jo tako napadli, ali pa v vročih hlačkah. Še vroče hlačke ni potrebno imet na sebi (sama jih ne oblečem, ker mi niso preveč všeč), ampak navadne hlače, mogoče malo bolj oprijete, pa se bo tudi našel nekdo, ki bo imel pozitivne ali negativne komentarje.
Ne obremenjujte se toliko z besedami ljudi, ki jih ne poznate! Kaj pa jih briga, kaj oblečete.
Imej se rada, bodi ponosna na to kar si, uzivaj, zivi, vse do svojih meja, ce je to koketiranje v mini krilu, osvajanje z nedolznim pogledom, oblacenje v svojem stilu, pa zakaj ne ??? Uzivaj, ce si srecna ti, je to videt ze na dalec in to priteguje vse poglede, se posebno une fofsljive , ljubosumne in veliko manj, kako si oblecena.
Smilijo pa se mi zenske, ki se oblacijo, zivijo, delajo vse, samo zaradi moskih, uboge lutke.
Berem…razmišljam…
Minik in petk ne nosim, ampak dajte jih, če jih ZNATE nosit, kajti jaz tega ne znam. Sem zeloooo visoka in že tako ali tako imam kompleks zaradi višina. NIkakor ne dam višjih petk od 4cm, ker se potem tako nesrečno počutim!
Isti štos je minikami. Si predstavljate, da meter in pol golih nog hodi naokoli?????? Hja, malo samokritičnosti. K temu bi lahko dodala še širšo rit in torej črto pod to : ne nosim!
Ampak mi je čisto super pogledati katero z dobro postavo in seveda NA PRAVEM MESTu. Najbolj me razjezijo “izzivače in lovače”, ki natikajo vse mogoče nase z namenom da opozorijo nase za vsako ceno. Neokusnost sporoča _ vzemi me, sem poceni, pravzaprav zastonj in tebi na voljo!
Toda če je mera okusa prava in ob pravi priložnoszti, pa le nosite minike in petke. Tu in tam, bi jaz tudi, pa ne morem:((
Lep božični večer!
Se strinjam s tabo Erina… imava podoben pogled….
Sama se resnično dobr počutim tako v mini krilu in škornjih, kot tudi v kavbojkah in majčki… Se mi zdi , da če znaš nosit je vse dobr in sexy. Itaq pa 100 ljudi 100 čudi.
LP
Marsikatera ga obleče,vendar vsaki pa res ne paše! Ampak res moram priznati kaj je lepšega kot je visoka vitka ženska,dolge noge,lepa minika,lepo erotično perilo,dolgi lasje,prikupen obraz,prijazna….itd.
In kaj se z vami ženskami zgodi,ko vidite kaj takega?
Padajo komentarji:glej kako se nastavlja,K…. in podobno.Nekaj pa morate vedeti,ni vse da imaš moža,otroka,družino.Potrebno je tudi nekaj dati nase,na svoj izgled,zapeljivost.Ker,če boš doma nudila moškemu tisto kar rabi in si želi,sigurno ne bo naokoli letal.
Lepo se imejte in srečno novo leto!
Da, da, štajerc, ampak tako kot si rekel – DOMA!
Oh tiste ki si lahko privoščite minike in visoke pete in vam to sede, kar imejte.
Jaz bi tudi, pa ne morem 🙁
Ja sigurno, da bi ugajale, da bi bile opazene , da bi zmesale moske glave…
Forum je zaprt za komentiranje.