Najdi forum

mini prenosnik

Torej,kupujem mini laptop. Kr nekaj sem že prebrskal in seveda tudi gledam na ceno. Nekako se mi zdi najboljša varianta Msi-jev,ki sem ga našel na ceneje.si.
Atom 1,6 ghz,1g ram,80g disk in vse ostalo, cena pa 320€. Kar je dražje,ima praviloma samo več diska,kar pa ne rabim,sj mam v doma na treh računalnikih dovolj gigabajtov…

Zdj pa prosim kako mnenje,če sem za to ceno res našel najbolje,al ma kdo še kak boljši predlog. Vse mi je okej pri tem msi-ju, le ekran bi raje imel 10′,ta pa ima 8.9′, a za tako ceno ga nisem našel.

Hvala vsem.

David, če te zanima dober mesec star Asus Aspire ONE z 10″ monitorjem in 120 GB diska za 340 €, mi piši na ZS.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Asus? Ali morda Acer?

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Eeeeh, Acer,ja, tipkarska napača…. hvala za popravek.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Če nočeš imet pizderij, nabavi Toshibo satellite ali HP(400-420 EUR)…

HP-ji delujejo že na pogled nekam zastarelo. bv

DRRR, daj utemelji to tvojo trditev s kašnim linkom, prosim.

DRRR, daj utemelji to tvojo trditev s kakšnim linkom, prosim.

Seveda ne boš nikoli kupil najboljše, bo pa že zelo v redu, če boš kupil točno tisto, kar rabiš.
Sam imam Acerja, doma in v službi ga priklopim na zunanji monitor/tipkovnico, zaradi svoje majhnosti je pa tako prenosljiv, da je celo nežnemu spolu všeč. Kolikor pa ga uporabljam brez zunanjega monitorja, se pa tudi da preživet.
Napram MSI-ju – ta ima poleg (nepomembnega ) večjega diska zraven tudi licenčne xp-je, kar komu morda tudi ni zanemarljivo. Bi se pa vsekakor izogibal na takem mlinčku poganjati visto.
Vsekakor moraš vedeti, za kaj ga boš rabil. Kake strašanske moči le ni v njem in kake igre seveda odpadejo…

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Imel sem opravka z Acer Aspire AS2920-602G25Mi, mislim, da je imel malce večji zaslon, ca. 12 col, tudi cena je bila občutno višja. Ni pa mu manjkalo prav nič. Soliden, majhen /z ohišjem ca. v velikosti A4/. Vse je seveda odvisno od namena uporabe, predvsem pa od cvenka.
Marsikomu seveda niso razumljive cene notesnikov, ki krepko presegajo 1000 eur. No, takih modelov seveda ne boste kupovali v sparu, Hoferju ali BigBangu. Tako kot boste tudi LCD-je z dražjo in kakovostno matriko zaman iskali v teh štacunah.
Razlike so opazne celo pri malih mp3/mp4 predvajalnikih, kaj šele pri mlinčkih. Nekateri dejansko kupujejo mlinčke. Vsaka šola nekaj stane, čeravno je ta malce draga…

Pametnjakoviči, povprašajte lastnike po 7,8,9,10 let starih laptopih in vam bodo povedali da je macbook BP, Toshiba in HP pa takoj za njim.
Z 3 leta starim avtom tudi nimaš stroškov, treba je gledat 15-20 let stare …tam se opazi kvaliteta…

Res si me prepričal s temle linkom, he, he, he….Ne bom ti več oporekal.

Lej, briga me. Slišim od ljudi ki imajo tolk stare macbooke. Zato so tud novi izven konkurence, po kvaliteti in po ceni.
Tisti ki se znajde si itak zrihta ukradeno robo. NB kot ga prodajaš , dobim za 100 eur…

zanimivo… da še obstajajo taki, kateri z veseljem uporabljajo 10 let stare netbuke. Morda le zaradi tega, ker so bili dragi kot žafran, pa jih je škoda vržt.

Sicer pa – s tako miselnostjo bi vsi imeli najmanj bmw-je. Kake škode ali pa fiati očitno niti za na njivo niso dobri. V računalniškem jeziku torej – kupi kvaliteto, če nimaš keša raje ukradi, moraš imet najboljše, pa če rabiš ali pa ne.

Oh, malo me je zaneslo, to je že izven teme. David, ti kar vzemi tistega msija ali pa ponujanega acerja. Prej boš dal to dilemo iz glave, prej boš srečno živel dalje

Dokler še nismo uporabljali računalnikov, smo bili bolj srečni, manj odtujeni… Se še kdo spominja časov, ko smo imeli ‘rechenšibar’ 🙂

Mladina še ve ne, kaj to je, kaj šele, da bi ga znali uporabit…

Ti kar vzemi tistega, kateri ti je všeč. Oprema tega ranga načeloma ni slaba.
Sam imam malega touch screen (velikost lahko pomerim popoldan) Samsung-a.
Potem si lastim še IBM X41 – kateri sicer ni bil ravno poceni,
ampak je pa z mano že letel praktično po celem svetu in bil že v blatu,
namočen z afriškim tropskim dežjem, bil v še marsikje in je vse preživel.
Ga ne zamenjam za noben denar..
MSI oprema ni slaba..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close