Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Minister Poklukar: Začasno ustavljamo cepljenje z AstraZeneco

Minister Poklukar: Začasno ustavljamo cepljenje z AstraZeneco

Tudi Slovenija se je odločila za začasno prekinitev cepljenja proti covidu-19 s cepivom AstraZenece, je sporočil minister za zdravje Janez Poklukar. Za ta korak se je že prej odločilo več evropskih držav.

Phahahahaha…

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/minister-poklukar-zacasno-ustavljamo-cepljenje-z-astrazeneco/573070

Zanimivo, še zjutraj so te zmerjali z norcem. Pametni pa molčimo. :))

Cepljenje z ostalimi cepivi poteka po sprejeti strategiji. “Danes smo prejeli tudi pozitivno mnenje o dodatnem številu odmerkov cepiva Pfizer v prihodnjih dneh,” je še dodal minister. Danes je v Slovenijo prišla pošiljka s skoraj 20.000 odmerki cepiv Pfizerja.

Phhahahahhahaa….
https://www.youtube.com/watch?v=TRn_sF09ZT8

Bi ti rad kaj pametnega povedal?

Torej pricakujem da takoj odstopi strokovna skupina in predsednik vlade jj ker je v casu ko je on vodil zdravstveni resor odobril cepljenje z as, tako to poteka v urejenih demokraticnih drzavah, pricakujem tudi da logarjeva in beovicka prevzameta osebno in objektivno odgovornost za fijasko in zrtve cepiva

Kdor bere tuje forume je ze prejsni teden vedel da se z az dogaja fijasko ker so po tekocem traku ustavljali cepljenje, samo pri nas se par ur nazaj logarjeva pletinci da je vse v najlepsem redu

Pametno.
Kaj se tiče norosti, sem itak Ludi.

Se bojim, da so oz bojo naši tokrat kupili pfajzer hrenovke :))
vsi vemo kaj je v hrenovkah ane. Od njih človek lahko pričakuje vse, ni stvari s katero nas še lahko presenetijo. Norišnica na polno

Pametno.
Kaj se tiče norosti, sem itak Ludi.
[/quote]

Ampak tokrat imaš za spremembo čisto prav.

Slovenija ni suverena država, ampak kura oz. papagajka, ki samo ponavlja za drugimi. Zmeraj samo posnemamo druge, sami od sebe se naši vladajoči ne znajo odločiti nič.
Banana republika.

Slovenija ni suverena država, ampak kura oz. papagajka, ki samo ponavlja za drugimi. Zmeraj samo posnemamo druge, sami od sebe se naši vladajoči ne znajo odločiti nič.
Banana republika.
[/quote]

Ma kakšna kura papagajka – v okovih je , dobesedno- delat mora po direktivi EUja, če hoče dobit karkšnakoli sredstva, cepiva.

Samo dokaz, da se jim hebe, kaj pravijo državljani in kaj je re, samo rep so med noge stisnili, ker jih je zaskrbelo, kaj bo EU rekla na to, da se jim hebe za ljudi.

S temu cepivom je bilo preveč piz d arij nekaj so morali narest preveč zadev ,ki so jasno kazale da nekaj ni uredu.
Kaj vse se bo pa še z ostalimi pokazalo bomo pa še videli in rekli mater smo se za je ba li.
Nobeden me nebo silil v nečesar kar jaz nočem.
Temu se lahko reče posilstvo.

New Report

Close