Minister Zalar sodniške plače povečuje celo za 28 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Živjo, Ninej!
Veš taki, ko so čisto brez vsake napake oblikovani, vse vidijo.:-)
Zwerg, jim pa služi za tuj jezik razgledanost.[/quote]
Seveda vse vidimo, še tisto kar tebi uide:))))))
Seveda vse vidimo, še tisto kar tebi uide:))))))[/quote]
Vem, da mi, ker nisem vedno tukaj, kot ti![/quote]
te moram razočarat…dežurni nick tukaj je ninej, kadar ni na dopustu:)))))
hojla Prababi, a si vidla kakšne reve se tule pasejo, mi je prav smešno!
kaj je ratgledanost pojma nimajo, pa saj tule niti ni važna, važna pa je zdrava kmečka pamet, pa še te ne premorejo!!!
ja WW, samo čaka da naredim kakšno napako no vsaj misli da jo, in potem ima obilo vesejla, ampk, za škrata me pa še vedno zanima kdo je to, jaz nimam nobene veze z paravljičnimi bitji, verjetno pa ga nekatei imajo, čeprav bi tudi meni kdaj taka veza prišla prav in bi nekaj časa živela v pravljici!!!:)))
bolja je da nama uide kaka njihova traparija, kot pa da jo midve iztreliva, kaneda!!!?:))))
hahaha, le smejva se njihovim traparijam, saj drugega tako niso sposobni!!!:))))
a ti je zdaj kaj lažje?..upam….[/quote]
hahaha, post je bil namenjan Prababi!!! ti mi raje odgovori na vprašanje!!!:)[/quote]
takšne stvari si lahko pišeta na PVT….sicer pa, če bi brala kot je treba, bi videla, da sem ob svojem prvem postu na koncu postavila vprašaj………..torej…
Ninej, Živjo!
Sem videla, da je bilo po mojem odhodu sinoči, kar živo tukaj!:-)
hahaha, saj se jim smejim, najbolj pa tistim revam, ko se ne upajo pisati z nikcem, kot pišejo ponavadi.
Res je že vroče ozračje, ampak, da bi se morali kar naprej preoblačit, pa spet ne! Kar poglej, koliko jih manjka, tistih večnih zagretežev danes ni.
Danes sem še jaz prišla za kratek čas že dopoldan. Tam pri temi “Papež” sem ugotovila, da je eno “niče”, z nikcem “8-0” popravilo citirano sporočilo. Podlost je to, pa čedalje več je tega izživljanja!
Ja, vedno se spotikajo ob napake, ko jih človek v hitrici nehote naredi, če jih pa sami, je pa vse v redu.
Včasih, ko sem napravila kakšno napako, so skočili na mene kot Ribčev bik.
Jaz moram še na uro paziti, da slučajno ne napišem danes, ker velikokrat pišem po polnoči. Nekateri so pač pikolovci! Bom napisala “pritlikavci” po pameti, namesto “zwerg”.
Sem radovedna, če so vsi ti ustvarjeni po “JUS”-u, od glave do peta!
Najbolje je, ja, da se jim smejiva, jaz se jim mnogokrat.
Pozno sem prišla in tudi odhajam. Lahko noč!