Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek miomi-ali obstaja naravno zdravilo, po katerm bi sami izginili?

miomi-ali obstaja naravno zdravilo, po katerm bi sami izginili?

Prosim za vaše izkušnje, ali obstaja kakšna alternativa, stara sem 48 let, pred 10imi leti so mi odkrili miome, cca. 1,7 cm. Vsakič malo zrastejo, sem slisala za nekaj čajev itd, vendar nevem če zares pomagajo. ima katera morda izkušnje z rezultati, so kateri izginili s pomočjo domačih pripravkov? Hvala za odgovore. LP

Priporočajo spremembo prehrane, čaje, glino…

Uporabi google in iskalnik! Je bilo že precej napisano, tudi na med.over.net.

Npr.:
http://www.lunin.net/forum/index.php/topic/6548-zenske-tezave/

Npr.:
http://www.lunin.net/forum/index.php/topic/6548-zenske-tezave/%5B/quote%5D
tako ja.

Pomagal je čaj Flor-Esence, pred leti ga je prodajala ena firma iz Radovljice.
Miomi so se vidno zmanjšali, nekateri celo izginili. Ginekologinja pa se je prizanesljivo nasmihala, ko sem ji omenila čaj, ampak na operacijo pa le ni bilo treba.

Meni je pomagala samo operacija. Sem dobila nek čaj, ki je narejen posebno za take težave, a ni bilo učinka. Res pa ne vem, kako dolgo bi ga morala pit. Zato se je zdravnica odločila za operacijo. Čaj pa sem dobila iz Bosne. Mogoče ga imajo tudi pri nas, vendar je tam znana ena zeliščna lekarna, ki meša čaje.

Si bila takrat v meni? Ker se v meni itak zmanjšajo, pa če piješ čaj ali ne…

Bila sem v meni in seveda, lahko je bilo to to.

Meni se tudi v meni niso zmanjšali, obratno, celo zelo so porasli. Čez noč se je zdravnik odločil za “totalko” za vsak slučaj je rekel, da se mi ne bodo spremenili v zločeste tumorje. Po operaciji sem imela grozljive težave o katerih raje ne bi. Imela sem miom, ki je rastel, samo na enem jajčniku vendar se je operater odločil da bo odstranil vsa rodila – jajčnike in maternico. Če danes gledam nazaj – brez potrebe so mi pdstranili maternico in en jajčnik. En kup trpljenja zaradi domišljavosti nesposobnega ginekologa. Zato premislite, če vam bodo predlagali “totalko”.
To ni tako enostavno kot se sliši.

Tudi meni je moja zdravnica predlagala totalko, vendar pa se operater ni odločil za to. Pustil je jajčnike, ker je videl, da so uredu. Sam pa itak ne veš, kako in kaj. Po operaciji pa dobiš polno nasvetov in informacij. Ne moreš pa sam predlagat, kaj naj dajo ven.

Raste nekaj, samo če ima pravo hrano. Propade nekaj, samo če nima prave hrane. Torej očisti si telo (glina, čaji, klistir…) kar ti najbolj leži. In vzdržuj čistočo telesa s pravo hrano, pravo tekočino, dovolj gibanja, predvsem pa z čistimi mislimi in poštenim čustvovanjem.

Tak način ti bo prinesel najmanj škode in največ koristi, hkrati pa bo najcenejši. Je pa običajno najtežji…

Bela omela.

Živiš v zmoti. Miomi nastajajo v maternici, kaj si imela na jajčniku, je pa druga stvar in si verjetno slabo razumela. Ker je iz tvojega posta razvidno, da ne veš čisto dobro za kaj se gre, vprašanje, če sploh ločiš maternico in jajčnike?

Odgovor na objavo uporabnika
hudo narobe, 13.06.2011 ob 11:49

Meni se tudi v meni niso zmanjšali, obratno, celo zelo so porasli. Čez noč se je zdravnik odločil za “totalko” za vsak slučaj je rekel, da se mi ne bodo spremenili v zločeste tumorje. Po operaciji sem imela grozljive težave o katerih raje ne bi. Imela sem miom, ki je rastel, samo na enem jajčniku vendar se je operater odločil da bo odstranil vsa rodila – jajčnike in maternico. Če danes gledam nazaj – brez potrebe so mi pdstranili maternico in en jajčnik. En kup trpljenja zaradi domišljavosti nesposobnega ginekologa. Zato premislite, če vam bodo predlagali “totalko”.
To ni tako enostavno kot se sliši.

Kake težave? Meni so en jajčnik pustili. Sem 15. dni po operaciji. Zaenkrat vse ok.

V menopavzi se čisto posusijo

Meni so odstranili večji del maternice, jajčnikov pa ne in nisem padla v meno.

Sem ok, operacija bp, sem pa mislila, da se bo zmanjšala povešenost rodil, ker sem razumela, da je vzrok v maternici in teži le te zaradi miomov.

Zdaj pa pravi gin.da imam to povešeno nožnico (občasen občutek teže, bule)

Odgovor na objavo uporabnika
glina !?, 13.06.2011 ob 10:16

Npr.:
http://www.lunin.net/forum/index.php/topic/6548-zenske-tezave/

Joj, joj. Samo gline ne. Jaz sem enkrat za čisto brez veze delala kuro z glino. Učinek je bil ta, da sem postala inkontinentna. Kar nekaj let sem rabila, da sem se rešila inkontinence.

New Report

Close