Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mira Novosel nekirurska globokotkivna terapija

Mira Novosel nekirurska globokotkivna terapija

Ima kdo izkusnje s to gospo? Da bi mu njene terapije pomagale?

Kaj se pa zdravi s tem?

https://holisticbeyond.com/

Imam. Gospo obiskala zaradi težav s kolenom. Opravila dolgo (90+ minutno terapijo), ki je bila posebna – to lahko rečem. Zahteva, da izpolniš en daljši vprašalnik preden prideš, potem se z njo na začetku pogovoriš, sledi pa ‘masaža’ ali pritiskanje bolečih točk na tvojem telesu. Kot neka masaža, zelo točkovno pritiska na dele telesa in s tem (po mojem razumevanju) sprošča zastalo energijo. Zadeva boli. Pri meni so ven udarile emocije, ogromno prejokala. Domov odšla drugačna. Koleno je drugače, ni pa seveda težava kar odpravljena. Mi pa je zaupala, kako si lahko pomagam ob bolečinah, kar vsaj začasno in kratek čas – deluje. Mi ni žal časa in denarja, verjetno bom tudi še šla. Bi pa rekla, da moraš bit pripravljen kaj narediti in spremeniti v svojem življenju, da zadeva deluje.

Odgovor na objavo uporabnika
Preizkusila, 21.08.2023 ob 13:05

Imam. Gospo obiskala zaradi težav s kolenom. Opravila dolgo (90+ minutno terapijo), ki je bila posebna – to lahko rečem. Zahteva, da izpolniš en daljši vprašalnik preden prideš, potem se z njo na začetku pogovoriš, sledi pa ‘masaža’ ali pritiskanje bolečih točk na tvojem telesu. Kot neka masaža, zelo točkovno pritiska na dele telesa in s tem (po mojem razumevanju) sprošča zastalo energijo. Zadeva boli. Pri meni so ven udarile emocije, ogromno prejokala. Domov odšla drugačna. Koleno je drugače, ni pa seveda težava kar odpravljena. Mi pa je zaupala, kako si lahko pomagam ob bolečinah, kar vsaj začasno in kratek čas – deluje. Mi ni žal časa in denarja, verjetno bom tudi še šla. Bi pa rekla, da moraš bit pripravljen kaj narediti in spremeniti v svojem življenju, da zadeva deluje.

Kako ti lahko ob masaži kolena ven udarijo emocije??????????????????

Sem bil. Masirala mi je srce, kmalu ugotovila, da tam tiči kamen in me je odslovila baba čokjena.☝️

Ženska bolana na živcih, ki se gre nekega zdravljivca. Norci ji pa verjamejo.

Imam zelo pozitivno izkušnjo. Bila na terapiji in od takrat v predelu vratnih vretenc ne boli več. Ga. Mira nikogar nič ne sili, ima pa svoja pravila, kar je prav. Sem zelo vesela, da bo poskusila tudi v Mariboru in seveda bom jo ponovno obiskala na terapiji za križ.

Meni ni bilo ok. Mislim, da bi morala biti neka selekcija na tem področju, sicer se lahko s temi masažami ukvarja vsakdo, ki naredi en vikend tečaj 😕.

Odgovor na objavo uporabnika
Pa ve ste prfuknjene!, 21.08.2023 ob 13:43

Kako ti lahko ob masaži kolena ven udarijo emocije??????????????????

Pa še ko ti udari na emocije, ko te zagrabi artroza v kolenu. Jokal bi noč in dan, ker  painkilerji ne primejo. Operacijo ti pa napovejo tam enkrat v 22. stoletju, če sploh.

Ženska je precej izkušena terapevtka na tem pri nas redkem področju. Se ti res posveti. Terapija zelo boli, že zato skoraj jokaš od bolečine. Meni ni pomagalo pri mojih težavah nič bi rekel. Malce pa zmoti dejstvo da zelo veliko kasira. Se trudi res je pridna ampak če se prav spomnem kasira okoli 170€ na terapijo.

New Report

Close