Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mira T. (Dannyjeve zvezde)

Mira T. (Dannyjeve zvezde)

Prosim, če kdo deli z menoj izkušnje z vedež. Miro, da je klical v oddajo.

Sama sem, pa ne vem kaj naj rečem. Mogoče si želim, da sploh ne bi… Hladno me je odvrnila na dolgi rok od nečesa za kar živim in diham.. Ni fajn občutek.

Ja in če bi te v to pritegnila bi bila vsa blažena. Veš usoda je usoda in če ti ne verjameš vanjo, kako ti jo bodo drugi krojili. Od vedeževalcev pač vsi pričakujemo, da bodo potrsili to, kar si mi želimo. In namest da bi se vsak zase za to boril, rajši mastno plačami in potem se žremo ali pa zopet čakamo….

povedala, ti ni nič “pametnega”samo denar ti je pobrala. boš videla kako slabo se boš počutila ,ko boš dobila telefonski račun. še vedno ne morem verjet, da eni tako nasedate.

Verjemi, da gre za nateg in blebetanje v prazno. Vedeževalka (bolje rečeno jasnovidka), ki ima dar/znanje določenih uvidov, se ne bi komercialno prostituirala. Svoj dar/znanje bi združevala z vsaj osnovno etiko. Njeno izkoriščanje ljudi v stiski (nategovanje z uroki za drag denar) pove vse o njej.

vse te kvazi vedeževalci vas nategujejo in vam pobirajo denar. vi osli pa nasedate.

Koliko naivnega naroda!!! Najprej jim je treba povedat datum rojstva. Menda ste pogrutnali zakaj?

meni se zdi ravno Mira najboljša jasnovidka.

Nisem veliko plačala, da mi je natančno locirala bolečine, ki me pestijo in vzroke.
Kasneje je isto potrdil zdravnik.
Tako, da ne mecite vseh v en koš.
Mira se tudi na ukvarja z nekimi uroki in podobno. To je Janja.

Pika!

New Report

Close