Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mirabilandia in okolica -Par vprašanj

Mirabilandia in okolica -Par vprašanj

Pozdravljene,

Za prvomajske počitnice nameravam z družino obiskati omenjen park ( ter Oltremare in akvarij v Catolllici).
1.Zanima me, kje ste spali oz. če lahko priporočate kakšno prenočišče?
2. Poleg tega bi rada vedela ali še kaj priporočate, da bi bilo zanimivo za otroke za pogledat v pokrajin emilio-romania (malo sem si iz vodnika prebrala o “okoliških mesth-Bologna, Ravenna, Ferrara), samo se mi zdi, da razen ogleda katedral, cerkva….ni kaj bolj takega zanimivega za otroke (sta pa stara 4,5 in 7,5?

Hvala za vsakršen namig!

Pozdravljeni,

mi smo bili 4 dni prav tako za prvomajske praznike. Karte za zabaviščne parke in bivanje v hotelu smo rezervirali na internetu, kjer smo dobili ugodno ponudbo. Na strani Mirabilandije imaš povezavo hotel+karte za parke, lahko izbiraš katere parke si boš ogledal.
Nam je bilo super, časa je pa primanjkovalo.

LP, Nataša

mi kampiramo, tako da ti glede prenočišč ne znam pomagat, bi ti pa rekla da je za to starost otrok največji balzam tista peščena plaža tam … otroci neskončno uživajo in splača se vam malo odklopit in uživat!

drugač pa San Marino z gondolo in gradovi so čudoviti.

San Marino, Italia in miniatura, pa plaže kot je že ena rekla, v mivki kar mrgoli školjk…
Mi smo spali v enem kampu v bungalovu, ker smo bili tudi med prvomajskimi.

Lp

Mi smo bnili lani poleti in smo kampirali. Smo pa bili dva dni v parku – en dan park, drug dan plaža v parku, vendar ne vem, če je za 1. maj že odprta. En dan smo preživeli na plaži zraven kampa – nekaj malega smo se kopali, iskali školjke v mivki – plaža je peščena. Nameravali smo si ogledati še San Marino, vendar nam je na žalost zmanjkalo časa.

New Report

Close