miraDry
ja.seveda jaz.
ach je 20 evrov.kar imaš več kot za eno leto.
enkrat ali 2 krat tedensko se namežeš ali pa še to ne.
zakaj bi dala 2000 evrov za operacijo????
obstajajo sicer tudi cenejše operacije.
ne iti tja ker se najbolj oglašujejo ker to ni edina opcija.
so precej cenejše.
[/quote]
Hvala, si bom narocila.
Jaz sem sel junija na poseg. Vse skupaj traja 1,5h, so zelo prijazni in profesionalni. Ne boli kaj dosti, saj ti prej kožo in podkožje omrtvijo z lokanim anestetikom. Nekaj dni po posegu imaš pazduhe malo otečene, ni panike se da preživet, vzameš kak Lekadol.
Prej sem se zmerno potil – npr poleti so se mi naredili krogi na majici pod pazduho.
Sedaj se prektično nič ne potim, tudi npr. če kolesarim 2 h po soncu (poleti), je zvečer majica dišala le po deodorantu, nič po znoju. Rabil sem samo en poseg. Zalo dobra izkušnja, priporočam.
Pozdravljena,
Jaz sem bila konec aprila letos na MiraDry posegu pri Medart v Ljubljani.Nimam oziroma nisem imela hiperhidroze,ampak “normalno” potenje pod pazduhu.Sla sem zato,ker sem imela od deodorantov unicene skoraj vse majice.Ker ni pomagal noben Vanish,nic.Ko je bilo res vroce,sem kljub deodorantu(belemu,antiperspirant,saj ves,kaj mislim,v bistvu bel prah) imela mokre madeze na majici pod pazduho.Sem pa bila cca 2 ali 3x na botoxu pri Nobilisu in sem bila cca 5,6 mesecev POPOLNOMA suha.Govotim za en tretma,cca 5,6 mesecev popolne suhosti,v nulo.Niti kapljice znoja,majcke popolnoma suhe.Kot je ze napisal en gospod pred mano glede posega,je cist OK.Z jodom(mislim vsaj) oznacijo pod pazduho velikost povrsine,kjer se koza poti.Potem lokalno omrtvicijo.Je bilo zanimivo,da imajo na injekciji aplikator z vec iglami,da hkrati omrtvi vecjo povrsino.Sam poseg je nekje 1,5 do 2 uri.Ne boli,malo je bilo edino bolece in vroce,ko je vakuum pritisnil na robu oziroma na meji,kjer je bilo oznaceno,kjer se koza poti.Zraven sem dobila dva obkladka za hlajenje proti oteklinam.Pri meni je bilo bolj dolgotrajno “okrevanje”,ker sem bila otecena se ziher kak mesec in vec.No,oteklina je hvala Bogu izginila.Jaz bom rekla tako:glede na to,da nimam hiperhidroze,sem razocarana.Namrec,sem pogosto potipala v vrocini ali ob aktivnosti,pa sem bila mokra.Res da ne v takem obsegu kot pred posegom,ampak sem pricakovala,da bo vsaj bolj suho.Drag hec.Redna cena je bila 2400€,potem pa so imeli neko akcijo za 1900€ tu nekje.1920€,1980€.Je pa tako: kot sem rekla: kljub posegu sem bila mokra.Ampak po drugi strani se pa sprasujem,ce sem bila mogoce mokra zato,ker sem se mogoce znojila blizu pazduh in je znoj “pritekel” pod pazduhe.Ampak dvomim,ker kot sem rekla,se nikoli nisem prekomerno potila.Reklamacije pa ne mores uveljavljati,ker je pac odvisno od tvojih zlez,koliko izlocajo znoja.Suma sumarum,za tak denar sem pricakovala,da bo en poseg dovolj in niti slucajno si nisem mislila,da bom se vedno mokra pod pazduhami.Sem pa vesela za tiste ki jim je MiraDry pomagal v nulo.Meni zal ni.Dam samo primer: poleti sem si susila lase s fenom.Logicno,da sem se potila,ker je bilo v stanovanju vroce,klime pa takrat nisem imela.Sem se potipala pod pazduhami,grrrrrr ja,bila sem mokra.Tako bom rekla:meni je pomagalo cca 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Je pa tako…sama se odloci.Prebrala si mojo izkusnjo in druge izkusnje.Ce te mika,pojdi.Edino tako bos vedela.Upam,da bos zadovoljna.Pomaga,ampak ne v nulo.In ocitno ne vsem.Glej,ena izkusnja vec.Ce te potenje moti,pojdi.Saj si ze kdaj naredila kaj,za kar ti je bilo potem zal,ampak zivljenje je sola.In izkusnje.Macka,upam,da ti bo uspelo in da bos zadovoljna.Moje izkusnje si ne zeni k srcu,ljudje smo razlicni.Z razlicnimi znojnicami.
Lepo bodi.
Pozdravljena,
Jaz sem bila konec aprila letos na MiraDry posegu pri Medart v Ljubljani.Nimam oziroma nisem imela hiperhidroze,ampak “normalno” potenje pod pazduhu.Sla sem zato,ker sem imela od deodorantov unicene skoraj vse majice.Ker ni pomagal noben Vanish,nic.Ko je bilo res vroce,sem kljub deodorantu(belemu,antiperspirant,saj ves,kaj mislim,v bistvu bel prah) imela mokre madeze na majici pod pazduho.Sem pa bila cca 2 ali 3x na botoxu pri Nobilisu in sem bila cca 5,6 mesecev POPOLNOMA suha.Govotim za en tretma,cca 5,6 mesecev popolne suhosti,v nulo.Niti kapljice znoja,majcke popolnoma suhe.Kot je ze napisal en gospod pred mano glede posega,je cist OK.Z jodom(mislim vsaj) oznacijo pod pazduho velikost povrsine,kjer se koza poti.Potem lokalno omrtvicijo.Je bilo zanimivo,da imajo na injekciji aplikator z vec iglami,da hkrati omrtvi vecjo povrsino.Sam poseg je nekje 1,5 do 2 uri.Ne boli,malo je bilo edino bolece in vroce,ko je vakuum pritisnil na robu oziroma na meji,kjer je bilo oznaceno,kjer se koza poti.Zraven sem dobila dva obkladka za hlajenje proti oteklinam.Pri meni je bilo bolj dolgotrajno “okrevanje”,ker sem bila otecena se ziher kak mesec in vec.No,oteklina je hvala Bogu izginila.Jaz bom rekla tako:glede na to,da nimam hiperhidroze,sem razocarana.Namrec,sem pogosto potipala v vrocini ali ob aktivnosti,pa sem bila mokra.Res da ne v takem obsegu kot pred posegom,ampak sem pricakovala,da bo vsaj bolj suho.Drag hec.Redna cena je bila 2400€,potem pa so imeli neko akcijo za 1900€ tu nekje.1920€,1980€.Je pa tako: kot sem rekla: kljub posegu sem bila mokra.Ampak po drugi strani se pa sprasujem,ce sem bila mogoce mokra zato,ker sem se mogoce znojila blizu pazduh in je znoj “pritekel” pod pazduhe.Ampak dvomim,ker kot sem rekla,se nikoli nisem prekomerno potila.Reklamacije pa ne mores uveljavljati,ker je pac odvisno od tvojih zlez,koliko izlocajo znoja.Suma sumarum,za tak denar sem pricakovala,da bo en poseg dovolj in niti slucajno si nisem mislila,da bom se vedno mokra pod pazduhami.Sem pa vesela za tiste ki jim je MiraDry pomagal v nulo.Meni zal ni.Dam samo primer: poleti sem si susila lase s fenom.Logicno,da sem se potila,ker je bilo v stanovanju vroce,klime pa takrat nisem imela.Sem se potipala pod pazduhami,grrrrrr ja,bila sem mokra.Tako bom rekla:meni je pomagalo cca 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Je pa tako…sama se odloci.Prebrala si mojo izkusnjo in druge izkusnje.Ce te mika,pojdi.Edino tako bos vedela.Upam,da bos zadovoljna.Pomaga,ampak ne v nulo.In ocitno ne vsem.Glej,ena izkusnja vec.Ce te potenje moti,pojdi.Saj si ze kdaj naredila kaj,za kar ti je bilo potem zal,ampak zivljenje je sola.In izkusnje.Macka,upam,da ti bo uspelo in da bos zadovoljna.Moje izkusnje si ne zeni k srcu,ljudje smo razlicni.Z razlicnimi znojnicami.
Lepo bodi.
Hej
Če še koga zanima… bila sem na MiraDry postopku in bi izkušnjo opisala kot fantastično. Pričakovala sem hude bolečine in slabši rezultat. Zase bi rekla, da sem se prekomerno potila ob stresnih situacijah ali ko me je zelo zeblo ali mi je bilo zelo vroče. Večkrat sem uspela premočit tudi jakno in puloverje… Skrajno neprijetno. Dnevno sem zamenjala vsaj 2 majici in vonj je bil neznosen, fleki od deodoranta pa so bili vidni povsod.
Odločila sem se za MiraDry pri Medart v Lj, kjer sem dobila ceno 1800 EUR. Zelo so prijazni in profesionalni. Postopek sem ponovila enkrat. Kot je že opisala ena pred mano, ti najprej dajo lokalno anestezijo in tretma traja približno 2 uri. Bolečine nisem čutila. Dali so mi dve hladilni blazinici in Brufene, ki sem jih jemala na 8 ur in me nič ni bolelo. Prvi dan je bila oteklina precejšnja, izginila pa je v približno enem tednu. Tretji dan je bila že tako majhna, da ni bila moteča.
Rezultati? Za enkrat ODLIČNI… že nekaj časa sem brez deodoranta, potenja praktično ni več. Ko bom naletela na kakšno zelo stresno situacijo pa upam da bo “zdržalo”.
Glede na vse tegobe, ki sem jih imela zaradi potenja (predvsem v glavi), lahko rečem, da mi je padlo veliko breme z ramen (pazduh natančneje ). Vsekakor bi postopek priporočila vsem, ki se borijo s prekomernim potenjem in ki jim misel, da se potijo povzroči še večje potenje in neprijeten vonj in posledično nelagodje v družbi.
srečno!
Živjo,
Jaz pa sem nad postopkom Miradry na žalost zelo razočaran. Sicer je bilo osebje zelo prijazno in profesionalno, vendar pa sam postopek Miradry ne dosega obljubljenih rezultatov. Jaz sem se oz. se še vedno zelo močno potim, kar povzroča velike neprijetne mokre madeže na oblačilih. Ko sem slišal za ta postopek sem bil zelo navdušen, zdravnica mi je na posvetu zagotavljala ,da postopek deluje na čisto vseh osebah, le da je pri nekaterih potrebno postopek ponoviti dvakrat za dosego dobrih rezultatov. Kot so opisali že predhodniki, je po samem posegu pazduha nekaj tednov zatečena in rahlo boleča, vendar v teh začetnih tednih dejansko potenja ni bilo praktično nič. Po enem mesecu, ko je oteklina izginila pa se je vrnilo tudi prekomerno potenje. Praktično ni bilo razlike v količini potenja pred in po posegu. Seveda sem takoj odšel nazaj po odgovore, kako je mogoče da poseg ni deloval popolnoma nič, čeprav bi se po njihovem vsaj neka razlika morala opaziti tudi že po prvem posegu. Dogovorili smo se še za drugi poseg po zelo znižani ceni. Zgodba se je ponovila, po pretečenem enem mesecu se je tudi po drugem posegu potenje in tudi poraščenost vrnila na popolnoma enako raven kot pred njim. Šel sem ponovno k njim na “reklamacijo”. Takrat me je k njim prišla pogledat nekakšna strokovnjakinja iz tujine, ki bi naj bila predstavnica Miradry postopka. Njena ugotovitev je bila, da imam žleze znojnice pregloboko in laser nima dovol moči, da bi prišel do njih. Ponudila mi je sicer še tretji postopek brezplačno, vendar povedala, da najverjetneje tudi v tretje ne bo nobenega učinka. Torej vsi ki se odločate za poseg bodite pripravljeni na riziko, da pri vas postopek ne bo imel učinka.( to se po mojem mnenju zgodi predvsem pri tistih ki se res prekomerno potimo). Mogoče sedaj to zdravnica že prej opozori, pri meni so mi pred postopkom vsekakor zatrjevali da so rezultati 100% in da bo potenja vsekakor bistveno manj če že ne čisto nič.