Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mirela Trst – spet!!!

Mirela Trst – spet!!!

Samo rada bi informacijo če imajo jutri, v soboto to trgovino odprto? Ali pa da ni kakšen praznik jutri v Italiji in bi bilo spet zaprto? Nazadnje ko sem bila so imeli inventuro, pa res ne bi rada šla ponovno zastonj na tako dolgo pot.

Hvaležna bom za informacijo.

ob sobotah imajo odprto vendar deljen urnik…zdaj ne vem ali je do 12 ali 13 ure in potem se spet odpre ob 15…

Pa bolj zgodaj zjutraj pojdi, da si boš lahko vse v miru ogledala in probala. Kljub mnenju večine, da se ne splača, je po 8. uri gužva.

Pa dober nakup!

Morski galeb, hvala ti za nasvet. Vem ja ob 9h je že gužva, prej pa še nisem nikoli bla. Bom šla proti večerju, takrat ni sploh folka.

Mogoče veš, imajo že oblačila za pomlad?

Tega pa ne bi vedela. Jaz imam navado, pred vsem pri Kitajcih, da grem v nakup bolj proti koncu sezone, ker je takrat večinoma vse oferto:-))

V Italijanske štacune se hodi takoj zjutraj,ko odprejo,ker je vse na svojih mestih in zloženo,ker bolj kot gre dan proti večeru,bolj je vse razkopano,pa če se še tako prodajalke trudijo in nazaj zlagajo.To sem si zapomnila in drži 101{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. 😉

New Report

Close