Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mirela v Trstu – Delovni čas

Mirela v Trstu – Delovni čas

Pozdravljeni, zanima me, če kdo ve kakšne je delovni čas skladišča Mirela v Trstu? Katera dva dneva dobivajo robo, je res da v ponedeljek in četrtek?

Kaj pa iz vaših izkušenj, se splača it?

zzzzzzzzzzzzzzzzzz……….

Mirela je magazin, je odprto vsak dan, mislim da odpirajo že ob 6h zjutraj pa do 20h, razen nedelja. Jaz vse kupujem v Trstu, v temu magazinu pa večinoma hči. Je poceni, ni pa vse za kupit, malo se je treba spoznati na robo, je pa vredno svojega denarja. Gužvo imajo čez cel dan in samo 2 kabini.

Mirela. Odprto med 6h do 19h.
Mislim da je ob ponedeljkih zaprta, nisem pa 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Večina kitajcev v trstu je že spokala nazaj za kitajsko. So vse pozaprli (trgovine).

Bil pred 3 dnevi v tistem predelu trsta in je bila še celo finančna policija tam.

A to resno? Jaz sem bila 2.maja pa so bile kitajske trgovine odprte! Je pa res, da je vsakič kakšna manj, a še vedno dovolj.

Evo jaz sem bila vceraj
Odprto do 19
Ned, pon zaprto

Vceraj je bil dreen!
Robe veliko
Cene se vedno ugodne
Glavnina hlac in kril 11,5
Majice 8,5
Navadne majice 3,5

Kitajcev ni. Kot da so vsi odsli

živjo

jaz bi sla v Mirello 2.maja pa me zanima ce Mirella je takrat odprta zala01 , ko si že bila takrat dol

Pozdravljeni!

Zadnjič sm zasledila, da je Mirela v času pred 1. septembrom nekaj zaprta – zaradi dopusta. Namen smo imele s prijateljicami it to soboto, pa ne vemo kje preverit, če je odprto al ne. Mogoče kdo ve?

Hvala,
LP

Kje točno se sploh nahaja to skladišče Mirela v Trstu,je kakšen naslov mogoče?hvala

Zdravo!

Mene pa zanima do katerega dne ima odprto mirela v trstu ? Ker namreč se bližajo prazniki..

Mirela v Trstu še obratuje?
Izkušnje, kdaj iti?

Ja, obratuje. Kadarkoli greš je gužva.

Ko kdo omeni Kik, vrle mone padajo na rit, kaka pofl roba je to. Potem pa se omeni Mirela, ki prodaja drugo in tretje klasno robo dvomljivih dobaviteljev, pa vse drvi po nakupih. Pa razumi, če moreš.

Mirele ni več v Trstu je šla v Beograd.

Ja, S del Italije, ki je bogatejši, jih zapirajo, policija bolj aktivna, spokajo Kitajci hitro.

Ko greš na bolj nerazvit jug, je tam kitajskih skladišč in trgovin še dovolj. Očitno je to pogojeno z razvitostjo in bogatostjo pokrajine. Sever industrijsko-finančni, konec krize in tudi to revščino preganjajo intenzivneje, popisujejo, jug pa bistveno bolj reven, vidiš po agrikulturi, pa sami črni delavci po poljih, veliko bolj revno.

Mirella dela od pon do petka od 6.00 do 19.00. Robe ogromno, cenovno zelo ugodno. Roba je italijanska, vse kar sem kupila je nobel in šik, materiali super, seveda je pa tako kot povsod: gledat je treba. Naši butiki kupujejo pri njej, pri nas pa potem prodajajo tudi 10×dražje. Se raje zapeljem dvakrat na leto v Trst, kot pa da našim butikom preplačujem…
A katera ve, če delajo zadnje dni decembra?

Je jutri na velikonočni ponedeljek tudi odprta?

Zagotovo je odprta tudi jutri, saj je v Italiji, v Italiji imamo Vatikan, kjer je papež. Zagotovo bo odprta. Morda zna zmotit gužva zaradi nogometne tekme, ki se bo odvijala v bližini.

Odgovor na objavo uporabnika
Burdon, 30.05.2014 ob 14:32

Mirela. Odprto med 6h do 19h.
Mislim da je ob ponedeljkih zaprta, nisem pa 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Večina kitajcev v trstu je že spokala nazaj za kitajsko. So vse pozaprli (trgovine).

Bil pred 3 dnevi v tistem predelu trsta in je bila še celo finančna policija tam.

Par dni nazaj je bila še ja.Zdaj sporočajo, da so spet odprti.Sem bila tam 2x.

New Report

Close