Mirela : )
Spet……….. Ta ženska ima pa res srečo ha ha ha
https://www.zurnal24.si/magazin/vip/mirela-ujela-poslovneza-iz-pariza-327604
Lahko še hujše izgleda kot že? Kje so pa njeni lepotni saloni v Ljubljani, pa butiki, gostilna in hiša, ki jih je napovedovala? Pa lani poleti je zagotavljala, da bo v jeseni nevesta, zdaj pa bo kmalu novo poletje… Tisti njeni miljonarji so se je pa tudi vsi naveličali po enem mesecu “zaroke”. Zdaj pa spet en srbski ali črnogorski “poslovnež”, ki operira v Parizu? Bogi revež, ne more dobiti ene plastične 30 letnice namesto te sanjske lepote? A zdaj ji bodo pa v Turčiji naredili novo rit, ker je zdajšnja že uvela in ploščata? Čakamo na nove slike :)))
pri nas poklicne in neuradne prostitutke ala tale pa una Čepinova rade avtobiografije izdajajo a ne? Mi pa radi beremo o takih smeteh :(.
[/quote]
Nje že lep čas ni na sceni, pa še za otroka skrbi in je dobra mama, tale vaša srbska mirela pa mi za drugam kot za amsterdamsko rdečo četrt, pa še tam je ne bi hoteli.
Ona se v Srbiji hvali, da je slovenka. Me je sram, da je tako babše kdaj živelo tu.
Nepospravljeno podstrešje in totalna zmeda v glavi. Ne pomaga tu nobena operacija. Kar je grdo je grdo.
Pa ful ji dogaja v življenju, kar naprej novi moški v katere se na smrt zaljubi. Potem jih pa v pijanem stanju prevara. Sem jo gledala v srbskem šovu Parovi, ko se je do nezavesti napila in seksala z nekom, ki ga je kasneje obtožila posilstva. Poden od ženske res.
Nje že lep čas ni na sceni, pa še za otroka skrbi in je dobra mama, tale vaša srbska mirela pa mi za drugam kot za amsterdamsko rdečo četrt, pa še tam je ne bi hoteli.
[/quote]
Ponos slovenk je tale silikonska Čepinka a ne? Pa še kar izvaja masažne storitve (poglej na njen FB). Isti profil bab. Pa avtobiografijo seveda. Narod se rad naslaja nad marginalci.