Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Mirela : )

Mirela : )

Spet……….. Ta ženska ima pa res srečo ha ha ha

https://www.zurnal24.si/magazin/vip/mirela-ujela-poslovneza-iz-pariza-327604

Ne bo dolgo.

V vezi s poslovnežem, ha ha ha ha ha, ne me smejat. Zanj je ona samo kanta za swimmerje. Ne me hebat no.

ženska samo išče pozornost. Nekaj mora ven bleknit, samo da se spet piše o njej. Če povzamem iz rumenega tiska, je vsak mesec z drugim zaročena

Meni se pa smili, zlasti tisti del, ko govori o lepotnih operacijah v Turčiji. Moraš biti zelo negotov, da kar naprej hodiš pod nož. Upam, da ne bo kdaj žrtev kakega zakona o varstvu okolja, zdaj ko je plastika tako ogrožena.

men so šli lasje pokonc, ko je izjavila, da gre h kirurgu, ki “skrbi” za Karleušo.
Ajoj, če Karleuša ni referenca , da pobereš šila in kopita od takšnega mazača, pol pa tud ne vem. Očitno bi bila rada ista iznakaženka.

Lahko še hujše izgleda kot že? Kje so pa njeni lepotni saloni v Ljubljani, pa butiki, gostilna in hiša, ki jih je napovedovala? Pa lani poleti je zagotavljala, da bo v jeseni nevesta, zdaj pa bo kmalu novo poletje… Tisti njeni miljonarji so se je pa tudi vsi naveličali po enem mesecu “zaroke”. Zdaj pa spet en srbski ali črnogorski “poslovnež”, ki operira v Parizu? Bogi revež, ne more dobiti ene plastične 30 letnice namesto te sanjske lepote? A zdaj ji bodo pa v Turčiji naredili novo rit, ker je zdajšnja že uvela in ploščata? Čakamo na nove slike :)))

MIERLA MORE LIKE miRANA LOL A VEŠ BRT

MIRELa MorE LIKE DEPRESIvana haHAA[img]https://image.shutterstock.com/image-photo/christmas-party-time-young-people-260nw-734892805.jpg[/img]

Mirela pravi, da je ” ponosna Hrvatica”, hrvatarji se verjetno za glavo primejo, ker jim njihova baba dela sramoto 🙂

nesramni ste. tako kot je rekla ona,da je polno zlobnih jezikov,samo vrtate goflje,bistvo vas sploh ne zanima.In sicer piše avtobiografijo,ki bo največji best seller v sloveniji. kaj vam ni jasno? :))

Ampak že pred dvemi leti je napisala dve knjigi. Kje pa so? Še išče založnika, aja!

pri nas poklicne in neuradne prostitutke ala tale pa una Čepinova rade avtobiografije izdajajo a ne? Mi pa radi beremo o takih smeteh :(.

pri nas poklicne in neuradne prostitutke ala tale pa una Čepinova rade avtobiografije izdajajo a ne? Mi pa radi beremo o takih smeteh :(.
[/quote]

Nje že lep čas ni na sceni, pa še za otroka skrbi in je dobra mama, tale vaša srbska mirela pa mi za drugam kot za amsterdamsko rdečo četrt, pa še tam je ne bi hoteli.

Mirela je Hrvatica, poglej na njen facebook, okoli sebe ima hrvaško zastavo in napisala je, da navija za svojo Hrvaško.

Nje že lep čas ni na sceni, pa še za otroka skrbi in je dobra mama, tale vaša srbska mirela pa mi za drugam kot za amsterdamsko rdečo četrt, pa še tam je ne bi hoteli.
[/quote]

[/quote]

Saj nima več FB.

Berem njen hvalospev sami sebi. Kako bo pisala knjigo , ce ji slovnica dela taksne preglavice. Ta zenska rabi strokovno pomoc.

[/quote]
Daj ne laži, ve se odkod je in kdo je!
Med drugim je trdila, da je Slovenka in da v parovih zastopa Slovenijo.

Njej nihče ne more pomagati.

Tiho bodi. Urša Čepin je ponos slovenije! Je predstavnica slovenk!

[/quote]

dokler se take osebe same ne umirijo jih nihče ne more umirit

Ona se v Srbiji hvali, da je slovenka. Me je sram, da je tako babše kdaj živelo tu.

Nepospravljeno podstrešje in totalna zmeda v glavi. Ne pomaga tu nobena operacija. Kar je grdo je grdo.

Pa ful ji dogaja v življenju, kar naprej novi moški v katere se na smrt zaljubi. Potem jih pa v pijanem stanju prevara. Sem jo gledala v srbskem šovu Parovi, ko se je do nezavesti napila in seksala z nekom, ki ga je kasneje obtožila posilstva. Poden od ženske res.

[/quote]

Ona zgleda da se je pobrala in da živi neko normalno družinsko življenje, na kar je lahko ponosna, pa tudi sina ima krasnega. Za Mirelo pa tega ne moremo reči a ne, ne le da ne skrbi niti za svoja otroka, še preživnine ne plačuje in se izogiba stikom z njima.

Kolikor jaz vem se otroka izogibata stiku z njo.

Kakorkoli….nekoč se bo fajn po glavi tepla. ne bi bila rada v njeni koži.

[/quote]

Ponos slovenk je tale silikonska Čepinka a ne? Pa še kar izvaja masažne storitve (poglej na njen FB). Isti profil bab. Pa avtobiografijo seveda. Narod se rad naslaja nad marginalci.

New Report

Close