Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mirella, bi blo to varanje?

Mirella, bi blo to varanje?

da bi se midva dobila v živo in bi si bila neznansko všeč, no ti si meni že itaq; in bi kar prec skočila v posteljo na en sex??

Sicer ti ne varaš, vem…. ampak ali bi bilo to sploh varanje če si dva sexa tako zelo želita? Ni to že zadosten razlog za skok “brez greha”?

Kaj misliš ti?

Kir ,mislim da je najbolje da vprašaš svojo ženo če je to varanje, verjetno bo razumela, ker zgleda da je Kira dovolj da se razdaja okrog

:-)))))))

Pa bi vseen mirellino razlago slišal

zakaj sprašuješ če že poznaš odgovor

kaj vem, mogoče je pa dama spremenila mnenje:-)))

povej Kir v čem je smisel? saj se ne gre za varanje, ne gre se za greh( čeprav je cerkev sladkost greha povečala za 2x s tem da vam je dala možnost odpuščanja)- gre se preprosto za to da hočeiš imeti nekaj kar ti ne pripada, imaš svojo ženo in ona ti pripada,in pika.!!!! tu se potegne črta in od tu naprej ni več ,kaj pa če, pa če bi, pa mogoče-

joj, prejoj

žena njemu ne pripada!

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

kaj ti ni jasno Sarah?

saj ona ni njegova plača

je človek s svojo osbnostjo

tebi ni jasno

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

No, žena ni moja lastnina, je pa moja življenska sopotnica.

Saj ne bi varal, ampak mirellca je pa vredna tistega greha:-)))

povej Kir ali bi imel kaj proti če bi te tvoja žena prevaral, recimo z menoj, pa še vedno trdim vama ni jasno ko pravim da žena pripada možu in mož ženi- kje je tu govora o lastnini?

No, žena ni moja lastnina, je pa moja življenska sopotnica.

Saj ne bi varal, ampak mirellca je pa vredna tistega greha:-)))[/quote]
pa še to, vloži ves ta trud okoli mirele v svojo ženo, mislim da bo vesela spremembe v tvojem obnašanju

Nobene prave spremembe ne bi bilo:-)))

Mene da bi žena prevarala??? Ni šans!Never!!!!

zakaj pa si tako prepričan da te ne bi? ali pa mogoče sploh nimaš žene?
a misliš da si zanjo the one and only, ali še huje the bigest and the best?

Pa še kako jo imam! Zanjo sem vse, sploh pa je zanjo spolnost nekaj svetega, čeprav sva se pogovarjala tudi o tem da bi še eno bejbo povabila zraven. Ona pa bolj iz heca če hočem edin enga mačota nabildanega zraven in to sam zato ker ve, da je meni to f*u*c*k:-))) Iz heca pač

Čakam pa mirello da mi odgovori. Sam očitno trga grozdje v vinogradu:-)))

Glej, če si dva sexa tako zelo želita, je to njuna želja in seveda imata vso pravico ravnati tako, kot je zanju najbolje in kar bi ju vsakega posebej še posebej osrečilo. Sex iz močne želje, kateri koli sex -ni greh.

Zdaj pa še razlaga tvoje predpostavke: če bi se midva srečala in bi si bila všeč….do tukaj vse lepo in prav, naprimer, da bi bil ti men všeč na videz-ampak po karakterju mi pa nisi-torej, mi nebi mogel biti všeč toliko, da bi si jaz s teboj želela še sexa, tudi če si ultra 1A lepotec, prve klase…..če ni pravega karakterja-se ne palim.

Poleg tega še: prvič, ko nekoga zagledam, nikoli ne pomislim na to, da bi sexala z njim, tudi če mi je na videz zelo privlačen. Najprej ga želim spoznati vsaj toliko, da vidim, če sem tudi jaz njemu tako všeč in če je on meni všeč tudi po tistem, ko se z njim pogovarjam….

Da bi bili pa vsi ti pogoji izpolnjeni, bi pa morala jaz imeti še potrebo po sexu (morala bi biti nesrečna v zakonu, nepotešena, nerazumljena) z drugim moškim. Ta drugi moški pa bi me moral prepričati najprej s svojim obnašanjem, osebnostjo….potem šele z zunanjo lepoto in obdarjenostjo;)

Ker imam pametnega, zabavnega, pozornega in ljubečega moža, ki ga neizmerno ljubim, nisem še srečala, spoznala moškega, kateri bi bil vreden, da vse to zapravim in kar je najvažneje: zvestoba mi je vrednota, ki osrečuje mene, ne glede na to, kaj misli o tem moj mož….

Za varanje pa ima tako vsak svojo definicijo;)
Je pa včasih bolj boleče če oseba, ki jo ljubiš misli, fantazira, platonsko ljubi tretjo osebo, kot če se samo “po zajčje” posexa z njo in jo pozabi( če je to sploh mogoče;))

Hmmm, a te bom pozabil mirelčka?

Glej, jaz sem te pa obtožil da trgaš grozdje in zabavaš trgače okoli tebe:-)))

ne živim v vinorodnih krajih.

Sem pa včeraj buče, kumare, paradajz, čebulo pobirala….zabaval je pa potem zvečer mene…

js bi te tud, zabaval mislim:-)))

sej me KIR 😉

Si videl svojo novo titulo? “pajapatek” by njur:)))))

Js te bom kar ignorirala, pa bo potem njur spet dolgčas:)
(ko sem te js ignorirala, je takoj vancyko najdla;))

In vancyka??? kaj imas to ene italjane??? Posl se men kakega, so mi vedno bli všeč črni….latino tipi:)

Sem bral, sam me ne gane :-)))

A zdej me boš pa ignorirala po njurino? Saj ne boš mogla, ker te jaz ne bom:-)))

pajopatak dobio zadatak da poljubi patku na guzicu sladko

Ne, js te ne bom ignorirala KIR:)

Še podžgalo me je in si želim s pajapatki odpreti kako zanimivo debato, da bodo tapametne imele kaj brat…..sej veš, pr tistih španskih nadaljevankah se vse že ponavlja, tukaj se pa še nekaj posebnežev najde:)))

Ajde flash, KIR=/razocaran, norton…..vsi ostali….kaj bomo rekli?

ma js ti nisem pajopatak, prej bi rekel da sem Pepe, pa ti mirela si Jakica ali si raje žena od Miki Miške?

vidim da se sedaj že delimo ma pametne in neumne, na seksulje in sive miške, na mačote in kmete, pa na like iz risank in mehiških nadeljevank, jaz še zdaj ne morem pozabit ene iz ene nadeljevanke- ma ne vem vem da je bila uvodna pesem nekako takole-cambio dolor for libertas al nekaj takega, a katera ve o čem govorim?

New Report

Close