Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mirella, bi blo to varanje?

Mirella, bi blo to varanje?

aha,
v eno zidanco, pa ogenj za kostanj
pa, pa, pa ,pa……šturm, veš kaj je šturm?

hvala bogu za Youtube, sem že našel katera je to -Natalia Oreiro- če ji je katera od vas podobna takoj podpišem pristopno pogodbo pred matičarjem

Lovro? al misliš štuko?

kaki Lovro, kakšno štuko ? kaj je to štuka? ščuka?

ti bi ja moral vedeti kaj je to štuka- si ja med starejšimi tu gor- se ne spomniš več? štuke so leta 41 bombardirale Maribor- čisto blizu tebe

ja štuke poznam.
v teh “bombentrihterjih” sicer tudi zavezniških smo mi namakali svoje riti.

Js sem ena navadna siva miška, žena od miškolina….hehe

punca do Mikija je pa Minie;) Ona je taka, z roza pentljico, pa roza kiklco….pa čeveljčke z mašnco ima….

A je že kostanj?

Flash….pa tista….oriero…al kaj že, zna kej skuhat??

hja, boš rekla da nisi gledala nadeljevanke, zdaj sem sem se še naslova spmnil-Divji Angel, no glede na video, nekaj je sigurno , mešat zna

aja, pa če tud ne zna kuhat, nima veze, znam jaz

Nisem gledala, flash…..res ne.

Nimam obstanka ob takih “lepih” nadaljevankah.

Pred 20 ne gledam tvja ravno….tako da…evo:)
Slišala pa sem, ker so po večini vse ženske hotele bit njej podobne…pa po moje je bil tud kak čeden igralec, ker ene niso smele nič zamudit….

Js sem edino tako gledala….Esmeraldo, na začetku, ko so bli še realni…..ko pa enkrat dr. ni vedel, da je žena noseča, ko je navaden splošni zdravnik operiral slepoto in zdravil vse druge “bolezni”….pa me je minilo:)

S tem, da sem bla mlajša 10 let…..In danes name ne naredi vtisa niti začetek, ko uboga starka vzgaja plemičevo izgubljeno hčer……..
In bog me varuj tistega, ko sredi stavka in dejanja, katerega v realu nebi bilo, ker bi se vse razpletlo v 15 minutah….ustavijo in napišejo….le kaj se bo zgodilo prihodnjič:)))))

al pa ko vstanejo od mrtvih, cel dan nič ne delajo, so pa zelo lepi in bogati??, ko ležijo v posteljah popolno naličeni in hodijo po ranču v elegantni moški obleki ali imajo sexy kavbojski image:))))

S takim se js nebi poročila:)

Flash, potem bi ti rekel: ženka, ti samo lepa bodi, za vse ostalo je tukaj flashgordon:)

“jebemu mast” mislim, da je približno tako:
lepota ženske = pamet ženske
torej, lepa ženska z nič pameti je enakovredno recimo “nelepi”in pametni.
pametna in lepa mmmhhhhhmmmmmHaaam (po KIR-ovo)

z leti postajam vse bolj pametna….:)))))) torej se lepšam??? lol

Lep vikend vam želim!

ne, ne bi tega rekel,ampak nikoli ne bi imel žene zato ker bi potreboval gospodinjsko pomočnico, tisot glede kuhe se nanša izključno na gdč.OREIRO)))))))))a si ji kaj podobna?

Ma nč kej takšnega, poslovni partnerji pač, pa me še niso zapecal, ker nism dost dobra kot nekateri pravijo, Mislijo da sm lahka in da kr skočim v naročje. Kljub tem debatam tle gor, sm tud jaz že 10 let zvesta in ni ga (al pa mogoče je kje) tipa, s katerim bi mojga prevarala, ker mi je preveč lepo.
Lahk se pa zmenva, pa jih naslednjič pošljem k teb na poslovni sestanek.Da bi si malo oči spočila;)

hvala

ko jo boš imel (ženo),
se bosta držala za rokice, dvoje prostih rok pa bo opravljalo gospodinjska dela….in ne bo krivic.

fleš, ne verjamem ti, da bo tako.bbbrrrmm. mogoče pa.

1x “adn”
1x “adn” pa gosp. pomočnica

saj veš da upanje umira zadnje

Nisem, odpadem na čisto!

Pa to ni res. Boh me varuj še naprej pred takimi tipi.

Aja, jaz nisem mirella…

všeč pa mi je,
da se mnenja “krešejo”.
sicer pa menim, maxi,…..eh hotel sem nekaj napisati, pa je vse skupaj brez veze.pa ne, da je brez veze, preveč se vse zakomplicira.

Eh, ti kar napiš…saj ženske imamo baje rade kompliciranje…;-)

sem pač plitek kaj češ ampak glej da ne bo bog vzel tvoje prošnje prevč resno, saj verjetno nočeš končati kot suha veja na drevesu življenja?

Kako si se pa zdaj ti tu not našu? Je blo KIR-u namenjeno, veš!
Ma dej….kjer je preveč sline mi pa res ne sede, glih obratno. Pa naj mi bog odpusti in da nagrado v mojem stilu. 😉

Hm; in kar se tebe tiče…maš zagotov več adutov od zgoraj omenjenega. 😉

njemu paše da je zatiran

njej da je oblegana

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

New Report

Close