Mirella, bi blo to varanje?
Nisem gledala, flash…..res ne.
Nimam obstanka ob takih “lepih” nadaljevankah.
Pred 20 ne gledam tvja ravno….tako da…evo:)
Slišala pa sem, ker so po večini vse ženske hotele bit njej podobne…pa po moje je bil tud kak čeden igralec, ker ene niso smele nič zamudit….
Js sem edino tako gledala….Esmeraldo, na začetku, ko so bli še realni…..ko pa enkrat dr. ni vedel, da je žena noseča, ko je navaden splošni zdravnik operiral slepoto in zdravil vse druge “bolezni”….pa me je minilo:)
S tem, da sem bla mlajša 10 let…..In danes name ne naredi vtisa niti začetek, ko uboga starka vzgaja plemičevo izgubljeno hčer……..
In bog me varuj tistega, ko sredi stavka in dejanja, katerega v realu nebi bilo, ker bi se vse razpletlo v 15 minutah….ustavijo in napišejo….le kaj se bo zgodilo prihodnjič:)))))
al pa ko vstanejo od mrtvih, cel dan nič ne delajo, so pa zelo lepi in bogati??, ko ležijo v posteljah popolno naličeni in hodijo po ranču v elegantni moški obleki ali imajo sexy kavbojski image:))))
S takim se js nebi poročila:)
Ma nč kej takšnega, poslovni partnerji pač, pa me še niso zapecal, ker nism dost dobra kot nekateri pravijo, Mislijo da sm lahka in da kr skočim v naročje. Kljub tem debatam tle gor, sm tud jaz že 10 let zvesta in ni ga (al pa mogoče je kje) tipa, s katerim bi mojga prevarala, ker mi je preveč lepo.
Lahk se pa zmenva, pa jih naslednjič pošljem k teb na poslovni sestanek.Da bi si malo oči spočila;)