Mirella, bi blo to varanje?
Ne vem kakšna je Natalia, flasgordon. Podobna ji verjetno nisem, ker če bi ji bila, bi verjetno že tekmovala na kakem izboru za miss ….”kislega zelja”:))) al pa kej takega.
Ker pa nisem klasična lepotica in ne gospodinjska pomočnica…..
…….pa uživam ko kuham, uživam ko pospravim stanovanje, uživam ko sexam:) in uživam, da me imajo moje vejice na družinskem drevesu rade zato, ker sem včasih tudi razkuštrana, ker imam kako kilo čez mejo, ker imam strije, ker ne likam rada, ker pustim čevlje sredi hodnika….ker sem to jaz:)
Glede mirelle al je babnica al dedec je prav lahko ugotovljiva že po tem kako piše. Po žensko pač, ki bi, pa spet ne bi…. ki se neznansko boji da bi se zelooo zaljubila in potem hudo trpela. Zato dam ženski kar prav; pa še pametna je, kar je res je res. Čeprav zajedljiva včasih in taka, ki rada svoje mišljenje drugim vsiljuje… Čisto po žensko ni kaj.
Svoji ženi (ki jo ljubim mirella a ne?) bom tistih par drobtinic ki jih natrosim mirellam tukej gor, bom pa raje zamolčal, čeprav so to le pometnine od cele štruce, ki jo je moja deležna sleherni dan. Mojim tapravim jajcam navkljub
:-)))
Nočem biti vsiljiv ampak si se spet malo zapletla:
“Glej, če si dva sexa tako zelo želita, je to njuna želja in seveda imata vso pravico ravnati tako, kot je zanju najbolje in kar bi ju vsakega posebej še posebej osrečilo. Sex iz močne želje, kateri koli sex -ni greh. “
in
“Ker imam pametnega, zabavnega, pozornega in ljubečega moža, ki ga neizmerno ljubim, nisem še srečala, spoznala moškega, kateri bi bil vreden, da vse to zapravim in kar je najvažneje: zvestoba mi je vrednota, ki osrečuje mene, ne glede na to, kaj misli o tem moj mož….”
KIR pa te sprašuje “če” vse štima in ti torej ” Sex iz močne želje, kateri koli sex -ni greh” ter ti je “zvestoba vrednota” – ali bi se dala z njim dol? Torej ja ali ne? Pa brez nakladanja, prosim 🙂
Se mi zdi da tebe bolj zanima kot njega, ker on že ve:)
S KIR-om osebno, se nebi dala niti pod razno dol, ker ni moj tip moškega.
Če bi pa varala, z moškim, v katerega bi se zaljubila, pa tako ne morem odgovorit!
Hotela sem povedat, da jaz osebno…sexala samo zaradi želje po sexu in iz zaljubljenosti pač v tem obdobju, kot sem sedaj, nebi.
Tud s Cavazzovim Sebastjanom ne, čepravi mi je lep, simpatičen in nasploh sexi:))))))) -kaj ko ne ve zame, pa še nebi mogla