Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mirella, kar ne gre mi iz glave:-((

Mirella, kar ne gre mi iz glave:-((

da, draga njurči,
midva bova bolj počasna, bo kvaliteta in trajnost boljša.

cmoka….

leta letijo - iščem stevardeso

njurči, tebi sem že napisala enkrat, pa bom ponovila:

če ti je sedaj odleglo, ko kot praviš “mi je pokorv odneslo”, me veseli.

Naj pa obrazložim, da v petek nisem nič novega spoznala ne o KIRu, ne o ostalih udeležencih foruma. Da nisem spoznala nobene nove resnice. Da se bom pohecala še vedno z veseljem, pa naj bo to moški, ki trdi da ima najdaljšega ali ženska, ki trdi, da je ona pa najbolj inteligentna in je vse že takoj vedela…..

Ne vem, zakaj ti njur tako trpiš, če sem se jaz “slinila” kot ti praviš….s KIRom in ostalimi.

Jaz se nisem z nikomer skregala, na nikogar nisem jezna, ostajam naprej taka, kot sem bila….vsi ste mi simpatični in uživam, ko vas berem.
Pa tudi razočaral me ni nihče tukaj, ker je bilo vse pričakovano:) Ne boš verjela, nisem bila zaljubljena v nobenega in tudi zate sem že od začetka vedela, da si ena zatežena ženska, ki se zgraža nad neumnostjo drugih, ki nasedajo tem forumskim kvazi-osvajačem:)

Glej, jaz sem v petek hitela domov, kuhat vampe za možeka in cel vikend se nisem spomnila ne na MON in ne na kakega fejst udeleženca:))))

Glede na ljudi, ki sem jih spoznala preko interneta, na SVM-nič pametnega-res: gostilniški čvek in dam si duška, ker po gostilnah ne hodim;)

Damica se je vendarle oglasila:-)))
Lep dan ti želim!

Se bom obnašala kot dama, kot meni večina 3/4 foruma….pa se ne bom več hecala tukaj gor:)

Itak pa menda kar nicke menjam, pa čakam, da me bo kateri “opazil”, pa še mirello pohvalim in se z njo vse strinjam….tako da:)

bom večno priljubljena….pa saj to je moj namen…da me kdo “oblaja” kajne….njur:) (ona bo popoldne, ker ni tako neodgovorna kot jaz, ki kar med službo…)

ti se kar hecaj še naprej, le glede moje drage bodi dama:-)))

Ne, nickov ti ne menjaš, zato tudi si in ostajaš edina in edinstvena:-)

prijeten dan ti želim!

in neskončno zaželjena

Sam zgin frend, ni več tvoja:-)))

Če ti praviš da sem zatežena, bo že res. Ker ti vse veš. In ker se ti ne boš umaknila, kot si rekla, se bom jaz. Ti pa uživaj v tem flancanju do daske, da se ti bo v življenju vsaj kaj dogajalo.
Aja…če sem te slučajno užalila, pa lahko moderatorja kontaktiraš, saj znaš.

Pa dejte no že mir, a mate vsi pomanjkanje sexa, al kaj?

takšnega “s še katero drugo”

hudo je, če te flancanje neke neznane vsevedne babure tako prizadane, da se raje umakneš:)

z moderatorji kontaktirat pa ni problem, so krasni, dostopni ljudje, po moje. Če sem pa kontaktirala, pa če znam…tega pa ti gotovo ne moreš zagotovo vedeti;)

njur:)
Vsaj ti se posveti še drugim rečem, ker ni vsakomur dano, da se mu še kaj dogaja, kot SVM:)

Ojoj, dedci

kaj ti imaš oči?

Zakaj?

evo nova v mestu

dobra, stara, nova.

a tako kot ga imaš ti? ne, ne mi seksamo vsak dan, saj je seksanje s samim seboj tud seks?)))))))))))

saša, si “čula”zdaj, kakšni smo moški,
tudi tvoj je “tu neki”.

a tako kot ga imaš ti? ne, ne mi seksamo vsak dan, saj je seksanje s samim seboj tud seks?)))))))))))[/quote]

Jaz se mam prav fajn, zate pa ne vem

kaj pa seksaš s seboj?

Ne, zakaj? Nimam pomanjkanja, ti?

si nova ” v mestu” saša???

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

Saši si polno aktivna in “produktivna”:-)

New Report

Close