Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mirella shop v Trstu

Mirella shop v Trstu

Ali kdo ve če jutri(v ponedeljek) dela Mirella trgovina v Trstu?
Hvala.

Kje pa je ta trgovina…ulica ali približno lokacija?
Hvala!

Ja! odprto non-stop od 6-18ih

Ta trgovina je na Corso Cavour, zadaj za njo je molo V. (potniški terminal) kjer imaš tudi parkirišče.
Ni pa odprta non stop, ne vem točno kateri dan je zaprta ali je to ponedeljek ali pa torek. Pa v nedeljo je tudi sigurno zaprta.

Ok, sej grem tud jest kdaj tam, 2 krat na leto. Sam ne pisat Mirela shop, pismo me je sram ko grem not. Ko včasih ko so hodili naša brača : 5 kom broj 50 jeansa, pa 4 kom broj…… no zdaj vsaj vem kakšen folk je tle gor.

Ali človek lahko na kako temo dobi pameten odgovor’????Vedno se najde nekdo ki mora vse pokvariti.Mislim da je moja stvar kje bom kupovala,dokler kupujem za svoj denar.

V ponedeljek imajo zaprto.Ker v ponedeljek dobivajo robo.to je zaziher.
“tistmu k je pa to ciganija naj pa ne hodi tja”

lp,s

Hvala šoping,saj se mi je zdelo da imajo zaprto samo nisem bila prepričana.
lp

Ko prides nazaj se pa toplo priporocam za porocilo kaj majo. Ze vse poletno?
Hvala

a to je tista trgovina ki je kr ob cesti mal naprej od tiste velike garažne hiše in avtobusne oz. železnice, uzadi pa je morje in ko vstopiš not so okrog in okrog delovni pulti za njimi pa ful visoke police naložene do vrha?

To je tista ja.
Jaz hodim 4-5 letno in sem zadovoljna.Kupim si kar ogromno.In ko vidim da ta vsa ista oblačila prodajajo v butikih v Btc po dvakrat večji ceni mi ni žal da grem tja sama kupovat.
Je pa res odvisno kako srečo imaš,ker včasih dobim fulllllllllllllll velik kar mi je všeč in sploh ne morem nehat brskat včasih pa iščem 5 minut da naletim na kak kos kar mi je ok.Je pa najbolj iti ob četrtkih ker v sredo dobi novo robo.
Lp

Hvala, sva bila z možem tam pred leti, cca 6, 7 let nazaj in mi ni bilo všeč, ker se derejo kr en čez drugega sploh nimaš miru, da bi si v miru kaj pogledal, se mi je zdelo ko na borzi. A je zdej že kaj drugače?

Jaz sem tja začela hoditi pred 10 leti in moram reči da mi je bila prav muka čakat tam za ene hlače oz. majčko pol ure,ker so se trgovke ukvarjale samo s tistimi ki so nakupovale malo morje oblačil(preprodajalke)a mi smo bili nič pomembni ker smo kupovale samo zase.No sedaj mislim da ca.tri leta pa jaz hodim tja že ob 6 ali 7 zjutraj takoj ko odprejo in ni take gužve.Vse v miru pogledam in sprobam ker imajo sedaj gardarobe,prej jih niso imeli in si kupil napamet.A ob 10 je pa že gneča v trgovini(bolj skladišču kot trgovini).Moj me vedno počaka zunaj ker sooooovraži nakupovanje.
lp

Govori se, da naj bi bila Mirella zaprta. Je to res? Kdaj se ponovno odpre? So se mogoče kam preselili?

Zdravo,
Mirelle od 6.3. do 15. 3. ni, ker je na dopustu v Albaniji pri stari mami. Mogla ji je nest denar za zdravila, ker ima hemeroide. Poleg tega ji je mogla še stara mama Lucijana zlikat cote pa jih oprat da jih bo lahk spet prodajala.

LP, Nabita js

Živjo,

Mogoče katera ve, ali je mirela odprta v ponedeljek?

A je mirela shop odprt ob praznikih ? 8.12. dela prost dan…

Ali kdo ve, ali je poleti Mirella zaprta? Letni dopusti, kot imajo nekje v Italiji?

Hvala.

Oj, sem bila prejšnji teden. Dopust imajo od 15.8. do 28.8. Zaprto je v nedeljo in ponedeljek.

To soboto je odprto se ..pa imajo kaj pametnega?

New Report

Close