Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mirella – Trst

Mirella – Trst

Tiste, ki ste že kupovale v Mirelli – kakšen je urnik? A je res, da je ob sobotah popoldne zaprto, med tednom pa odprto samo do 17-ih?

Kje pa je ta Mirella?

Kot jaz vem je med tednom odprto že ob 6 zjutraj, ker pride veliko branjevk, ki potem to robo prodajajo na Lj. tržnici in če nisi dovolj hitra in če je roba “dobra”, potem si ob 8 uri zjutraj že skoraj brez prave izbire.
Kako je v soboto pa ne vem.

Trgovina je odprta do 18.00.

vsak dan do 18h

Vsak dan odprta, do 18 ure edino kar je, imajo zaprto ob torkih ali sredah, nisem sigurna. Pozabila sem že kateri dan je zaprta Mirela. Ker stanujem blizu Trsta in vem kako in kaj, zato sem tudi seznanjena z vsemi. Samo žal mi je, da ne vem kdaj je zaprta eden dan v tednu, lahko se pa pozanimam in ti sporočim, da ne boš brez zveze hodila.
lp, in srečno nakupovanje!
Doroteja

P.S. Res je, kot je napisala ena predhodnica, da jih je zjutraj velikoooooooooo, same “babnce” šverc, saj veš šverc komerc.
Dugače pa imajo ful poceni še bolj poceni imajo od Kitajcev, to malo poglej pa boš videla. To je moje opozorilo. Ker v Mirelli lahko dobiš oz. kupiš dve jopici, pri Kitajcih pa za ta denar lahko kupiš samo eno jopico.
Pa poročaj kako je bilo.

Dobro se z dobrim vrača:-)))

JAZ PA TAM NIKOLI NISEM NIC NASLA, RAZEN PRED 5 LETI, KO SEM SI TAM KUPILA KOMPLET ELEGANTNE HLACE IN SAKO ZA 5.000 SIT! NASLEDNJA LETA PA NIC VEC! LP

Zaprto je ob ponedeljkih, ker sortirajo robo in je torek najboljši dan za nakup.

Pa ne morem verjet, kolk ljudi se oblači v te cote? Jaz sicer v Mireli še nisem bila in me tja tudi ne vleče, ampak če pomislim na cunje s tržnice… moj bog. Toliko je govora tukaj o tej Mireli, da bi človek mislil, da je to forum prejemnikov socialne pomoči? Pa brez zamere, ampak človek mora bit pa tud malo dostojanstven.

elegantna, kje kupuješ?
V H&M, Clark, Zara, Mia boutique, … tudi tu je vsa roba od kitajcev. Kakor koli se obrneš naletiš nanjo, razen, če se oblačiš v po meri šivane obleke, Mura, … oz. v boljše blagovne znamke za boljšo ceno. Ne dam pa roke v ogenj, če tudi v Muri in še kje ne kupujejo od kitajcev in potem samo prišijejo na obleko svojo blagovno znamko. Pusti se presenetiti in ne se sekirati, važno, da izgledaš OK.

lp

No, potem pa, prosim, bodi ti prva dostojastvena:

Spoštuj ljudi, kateri kupujejo po tvoje tiste “cote” v Mirelli.

Ne sodi človeka po obleki.

Važno je, da je obleka čista in zlikana, pa če tudi je dobljena na Karitasu zastonj.

Ne praskaj se tam, kjer te ne srbi.

Pusti drugim ljudem da se oblačijo kakor in kjer želijo, to jim je osnovna pravica.

Hvala bogu si lahko privoščim Marello, Marina Yachting, ipd. Tudi v Zari si kaj kupim, seveda, in vem tudi, da je danes veliko stvari tudi boljših znamk narejeno na Kitajskem ali bogvekje. Ampak že če primerjaš H&M z robo iz tržnice, no, je ne moreš primerjat, se mi zdi.

Ma saj vem, da je bilo grdo in provokativno, in da se ljudi ne sme sodit po tem, kaj so oblečeni, ampak tu gre tudi za stanje duha. Eno je, če si RES ne moreš kupit, in imaš stvari s karitasa, drugo pa, da vsak teden brskaš po Mireli in zapraviš, no, kaj pa vem, koliko se tam da zapravit, recimo 100 eurov za kup cunc, ko bi si za ta denar lahko kupil že kaj zares lepega in kvalitetnega.

Ok! S hčero greva 2 x na leto v TS, nazaj grede še v Spin po špecerijo. Raje ne povem, koliko zapraviva, ker ne boš verjela. Meni je samo eno dejstvo: zakaj bi dala v Clarku za krilo 11.900 sit, če pa je identično 18 evrov v TS? Tam iste kavbojke od Liuja 10 evrov, tu iste 6.000 sit! Glede na to, da se rade preoblačiva, je TS prava meka za poceni nakup. Ni pa rečeno, da tu v SLO nič ne kupiva. Ja, pižame, nogavice, modrce, kopalke, plašč ali jakna kakovostne sestave, ampak, ko je razprodaja. Mikice, puloverčki, hlače take in onake, poletna krila – živela Italija in vaš kapučin!:-)))
P.S. Dvomim, da gre katera Slovenka več kot 2, 3 x v Italijoletno. LP

V Trst zahajamo tudi veckrat na teden, ampak samo ker zivimo blizu. Tudi k Mirelli pogosto zaidemo. Najvec kupujem otroskega, se posebno za vrtec, ker se hitro umazemo in marsikatero stvar tudi razstrgamo, tako mi vsaj ni zal. Pa tudi za mamo se marsikaj najde, ker ima rada vsak dan kaj drugega, za posebne priloznosti se pa kupi kje drugje.

ciao

elegantna- bolj pametno bi ti bilo,da enkrat skokneš tja kakor,da pljuvaš ljudi ,ki se oblačijo ceneje.

Imam jaz takih kot si ti veliko v službi, ki nosijo znamke, jejo pa skozi neke obare, zelenjavne brezmesne juhe itd. Od ene sin je puranov zrezek videl prvič v vrtcu. Jaz pa na hrani ne gledam na ceno.Ravno zdaj sin večerja dimljenega lososa in namaz. Kdaj si ga nazadnje kupila? drago? 800 sit, par šnitk.

Prav rada bi,da se srečava enkrat,da oceniš moj izgled?

Draga Jovanka Broz, na tem mestu res nisem hotela izpostavljat ali debatirat o finančnem stanju kogarkoli – vključno ne mojem. Dimljenega lososa moji ne obožujejo preveč, zato ga ne kupujem, jemo pa svežega skoraj vsak teden, pa tudi pri drugi hrani ne šparam. Ne vem, kakšno je tvoje finančno stanje, za svojega vem, da je nadpovrečno, in da se mi praktično ni treba omejevat ne pri oblekah, hrani in ne počitnicah.
(In tudi se mi ne sanja, koliko stane dimljen losos, ker pri hrani nikoli ne pogledam cene – če se mi zdi, kupim.)

Te debate nisem odprla zato, ker ne bi spoštovala tistih, ki res nimajo (takih pa je med nami kljub vsemu malo), ampak ker se mi zdi neumno zapravljat denar za brezvredne cunje, če si lahko za isti denar kupiš sicer mnogo manj, ampak tisto pa res dobro. To je bila vsa poanta. Stokrat raje imam ene čevlje, ki so res kul, kot pa pet parov cenenih za isti denar. Evo, to sem hotela povedat. Ampak, o okusih se menda ne razpravlja.

Naj tvojemu sinu tekne dimljen losos, pa čim večkrat mu ga kupi.

Jovanka broz , a za tebe pa ni večerje? Si raje privoščla tistih 800 SIt samo sinu, kaj pa si ti jedla, pašteto?

malaopala- ne večerjam, linija ,saj veš…

hvala, mu je teknilo. Po tvojem postu sodeč nebi rekla,da si pokazala spoštovanje do “tistih, ki nosijo cote” iz Mirelle

S polno ritjo je lahko srat – taki posti ti pa res dvignejo pritisk.

Pa se tukaj gor duvat do nezavesti.

No, zdaj pa naj že ena pove, kje je ta Mirella.

Mirela je zraven glavne avtobusne postaje v Trstu, če gledaš proti centru mesta, greš po ulici na desno, od zunaj zgleda precej klavrno. Je pa taka gužva, da takoj veš kje si.

In še replika na elegantno, ki je očitno zelo nečimrna. Z možem nisva zelo nadpovprečno situirana, malce nad povprečjem pa sva, pa NE kupujem oblačil dragih znamk. Dejstvo je, da se moda spreminja vsako leto in zato ne moreš enakih cot nositi pet let, razen, če služba zahteva elegantnost. Seveda si lahko kupiš “kvalitetnejše” oblačilo za ceno petih cenejših, vendar to pomeni, da se lahko petkrat preoblečeš, s kvalitetnejšim oblačilom, pa moraš zdržati ves teden. Po dveh letih je cenejše oblačilo iztrošeno, dražje pa še vedno O.K. Vendar – po dveh letih je moda že popolnoma drugačna, tako, da potem stran mečeš iztrošena nekvalitetna oblačila ali pa dobro ohranjena kvalitetna oblačila.

Ne vidim smisla. Lepota pa vedno prihaja od znotraj. Boš tudi ti prišla do spoznanja. 😉

M

Marcela- za ta post te peljem na sadno kupo. Pa, če mi še poveš kaj pomeni nečimrna?

Jovanka, samo zate (iz Slovarja slovenskega knjižnega jezika):

nečímrn -a -o prid. (ȋ) 1. ki si prizadeva vzbuditi občudovanje, pozornost: nečimrn mladenič; tako je nečimrna, da se večkrat na dan preobleče / nečimrno vedenje 2. star. ničvreden, ničev: skrb za nečimrne stvari ♪
nečímrnica -e ž (ȋ) ekspr. nečimrna ženska: kakšna nečimrnica je ♪
nečímrnost -i ž (ȋ) lastnost, značilnost nečimrnega človeka: prizadeta je bila njegova nečimrnost / ekspr. prava ženska nečimrnost / pooseb. ti nečimrnost nečimrna ♪
páv -a m (ȃ) velika domača ptica z zelo dolgim, živo pisanim repom: gojiti pave; hodi, nosi se, šopiri se kot pav; bila je nečimrna kot pav ∙ ekspr. pav je vozil kočijo hodil s pahljačasto razprtim repom ♪

——————————————————————————–

m-anja, hvala

New Report

Close