Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mirella – Trst

Mirella – Trst

Ko sem glih tle:-)))

Nečimerna: elegantna, pedantna, perfekcionistka. Recimo Helena Blagne je rekla, da je z njo težko,ker je nečimerna.

Midve bova pa tako ali tako šle še na kaj več kot na sadnokupo, ali ne? Jaz računam tam okrog 10. maja, saj je plača takrat ali ne? LP

Ajej, nisem videla, da ti je že manja, še boljše, strokovno, razložila. Ja no, bomo šli pa skup na sadno kupo, morda takrat, ko bo kakšna suša, bomo regljale in priklicale dež!:-)))

Rakica-seveda bomo šle :-)))))))))))

meni je Mirella zakon. Sicer sem bila le parkrat, ampak stvari, ki sem jih tam dobila za največ 10 eurov, se popolnoma nič ne razlikujejo od tistih, ki jih moja znanka kupuje v naših slo butikih in vedno tipi tipo zrihtana.
S tem, da ona pri nas zanje plača vsaj 2-3x več.
Ker se ji zdijo stvari iz Mirelle “cote”.
Meni pač ne in sem zadovoljna s tistim, kar sem dol izbrskala zase.

elegantna, strinjam se z mojimi predhodnicim.
Tudi jaz sem opazila kadar grem kam zdravniku oz. zdravnici sem videla, da ima iste hlače in isto majčko iz Mirelle Trsta.
Pa tudi lahko rečeš, da je zdravnica na visokem nivoju ima visoko plačo in vseeno kupuje v Trstu robo.
Jaz sem pred kratkim kupila v Mirelli tako dobre in elegantne hlače za 7 evrov, ki bi v SLO. dala cca. 10.000,00.
Namerno sem šla malo po trgovinah pri nas in sem videla, da imajo iste cote kot v Mirelli in to za 10x več samo zamenjajo listek oz. etiketo in ti misliš kako kakovostna oblačila si kupila. In to je to.

Lep pozdrav
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Haaaaj 😀

ja pač lej mau berem te forumee in ja Mirella ja zakon.. npr. dam primer. dol sm si kupla usnjeno jakno in sm dala zanjo 25€, čez par dni mi je cimra pršla u isti jakni kero je kupila v C&A in kolk je zanjo dala? 70€ !! in jakno nosim že več k 2 leti in je še čist cela.. da ne govorim o kaubojkah. skoraj use kaubojke mam iz tam dol. pa pač si kupm troje kaubojke tam za ceno enih u sloveniji.. in kvaliteta je čist gud 😀 drgač pa s familijo hodmo dol 3x letno in si nabaumo dovolj stvari za čez sezonoo 🙂 tko da js nima nč čez to trgovino in nevem kaj vi vidte na teh cotah k jih kupte u slo, a ubistvu so uvožene iz italije 😉 nevem mogoče to kr so mau dražje pa kupljene u boljših trgovinah ?

lepo se mejte, pa denar zapraute tam kje mislte da je prau. js sm za mirello 😀 peace

Zdravo. Je Mirela odprta ob ponedeljkih?

Živjo. stara sem 16 let in imam skoraj vso garderobo iz Mirele in sem ponosna na to ne glede na to kaj pravijo nekateri. veliko vrstnic se učasih posmehuje češ da je tam cigansko in umazano….pa me ni sram povedat kje kupujem obleke kr sem že velikokrat v trgovini videla identično stvar kot jo imam jaz iz Mirele v neki “fensy” trgovini v BTC-ju (po 2-krat dražji ceni). In če se malo zamislimo ugotovimo, da so skoraj vse obleke in podobne stvari iz Kitajske ampak je vsem lepše reči, da je nekaj kupil u New Yorkerju…kupujem v Mireli in sem prav tako lepo oblečena kot druge in nič manj vredna ker kupujem poceni “cunje”. Vedno najdem svojo številko, nikoli nisem naletela na kakšno napako ali kaj podobnega. Prodajalci pa so tudi vljudni in prijazni.

Lp

Živjo,

mene pa zanima, če ima kdo kakšno aktualno informacijo o delovnem času Mirele v Trstu?Ali dela tudi ob nedeljah?Kaj pa ostale trgovine v Trstu ob nedeljah delajo?

Hvala,lp

živjo!

mene pa zanima če katera ve kako je z delovnim časom Mirelle 2. maja2015?

Vse kogar zanima, vam zanesljivo povem, da je Mirella odprta od torka do sobote od 06.00 – 19.00, zaprto je pa ob nedeljah in ponedeljkih. Svetujem pa vam, da ne pridete zadnji moment, ker ob 19.00 moras ven cimprej. Pa vso sreco in dobre zivce 🙂

A kej veš a je odprta zdej po tej davčni inšpekciji al so jo čist zaprl? Brala sm sicer da bo sam 3 dni zaprta, ampak se govori da so jo čist zaprl 🙁 upam da so to samo grde govorice.

New Report

Close