Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mirelli, bom kar tebe vprašal:-))

Mirelli, bom kar tebe vprašal:-))

Velikokrat je že blo napisanega o dobrem, najboljšem in slabem sexu.. Žal jaz o tem ne morem nič napisat:-(( To pa iz razloga, ker je zame vsakokrat tisti trenutni, prav takrat najboljši, pa naj bo to tudi z mojo staro doma… Kaj je z mano? Sem tolk smotan? Ali samo da mi pride, majke mi, pa je že ok?:-)))
No kljub temu, da se nisi sexa učila iz priročnikov ali sprobala cele medvedje garnizije upam, da potešiš moj firbec, če me že sexualno nočeš:-)))

bi rekla temu tak……ker se je pač sprijaznila….

Pride mož iz kopalnice in se začne smukati okrog žene. Ona kot vedno reče:
Ne danes, dragi. Glava me boli.
Ni problema, draga, reče mož. Ravnokar sem napudral penis z aspirinom, tako da lahko izbiraš! Ga boš vzela oralno ali kot svečko?

saj veš, kero mislim…haha

leta letijo - iščem stevardeso

hahahahahahahahaha

Ta je pa prav za nedofukane gospodinje

saj veš…….tile lepi časi, ki prihajo…vsaj zaj moraš biti malečk…kak naj rečem…strpen in prijazen….

usti jih naj gospodinjijo…..a bi rad prevzel ti to lepo delo?

recimo nekaj takega v rokice…

se vidiva…

leta letijo - iščem stevardeso

Mene sprašuješ če si čuden:)
Po moje nisi:)
Ker sem js ista:)))) Men je zmer lepo in fino, včas tud če mi ne pride, sam da vidim…..da mojmu pride:))))

Taka sem, se mogoče preveč razdajam;)? Al še ne vem, kaj mi pripada:))))

Lp

mirella napisal:

> Mene sprašuješ če si čuden:)
> Po moje nisi:)
> Ker sem js ista:)))) Men je zmer lepo in fino, včas tud če mi
> ne pride, sam da vidim…..da mojmu pride:))))
>
> Taka sem, se mogoče preveč razdajam;)? Al še ne vem, kaj mi
> pripada:))))
>
>
> Lp

No, mal si me pa pomirila:-))

Očitno ti pa vsaj še tistih pet let manjka, takrat boš zagotovo vedela kaj ti pripada. Pač šele prihajaš v najlepša leta

Da se preveč razdajaš??? Hm, ne bi rekel, sicer bi se še meni mal dala, dol mislim:-)))

sa mdol pa ne dajem, sej nisem k alenka:)))
js hočem, da tisti, ki mu dam, plačuje zame kredite,zavarovnje in mi pomaga tudi kdaj posesat po dnevni 😉

jaz bi ti poleg tega dobro posesal tudi tvojo tamalo, ne le dnevne:-))

Se pa strinjam, da je Alenka ena zlo človekoljubno bitje in ve da je revežem potrebno pomagat. Ostane le še vprašanje ali ji je ta dobrota prirojena ali se jo je naučila iz knjig:-))))

al pa….vaja dela mojstra:) in naredi sam:) (ne knjigic brat, pa folka sprasevat okol….kako kej pr njih tisto rihtajo:))

:-))))))))))

New Report

Close