Mirelli, res sem gurman, sam…
Saj veš, glede na tvoje pisanje včeraj… o frišnem meseku pa to… veš da diši, celo tebi najbrž, kljub temu da si neskončno zvesta žena – zvestoba do groba…:-))
Ja, uganila si; diši mi marsikaj, le ugriznem vsaj načeloma ne… Bi pa sprobal en tak frišni mesek kot si ti – sploh glede na mojo vizualno sliko o tebi in hudi bejbi z napeto ritko, čvrstimi joški in ravno pravšnjo postavo ter leta ki jih šteješ…, zraven pa še domiselno, pametno, ki ji nobeno vprašanje ali tema ni neznanka, pa tako, ki hoče mal dominantna bit… Najbrž tud v postelji, uf taka bi mi bila najbolj njamsi za ugriznit..
Sam ti nimaš apetita kot jaz, ki sam o mesu, sploh frišnem sanjam:-))))
js imam tud prekajene klobase rada;)
Tvoja vizualna predstava o meni…mi je seveda v veliko veselje, da tako misliš, ni pa vse tako zelo napeto in sexy:) ampak–.–
Drugače pa…sej ne vem, kaj bi na to temo rekla:) Sej vem, da ne varaš kar za rekreacijo, sej te imam za “poštenega” možeka. Včasih pride pač tako, da je obojestranska želja in privlačnost, pa potem narava in nagoni naredijo svoje. Je pa fino za ženo, da te stvari ne trajajo;)
U mater, zdaj si me pa čist prestrašila. Se resnično poznava??? Porka dush, sam moji najdražji ne povedat vsega:-)))
Moja predstava o tebi kar ne zbledi; res moraš bit vredna še tako velikega greha. Si zamišljam kako bi bilo če bi bila ti na vrhu in kako prijetno bi bilo tvoje sisike sesat zraven, pa čudovito hruškasto ritko masirat medtem ko mi tvoji temni kodri padajo na prepoten vrat… Oh Mirelli le kaj si dala naravi da te je tako ustvarila:-))))
Razo, glede laganja moških… sploh to ne drži; moški ne lažejo, lažejo ženske. Kar mene poglej… Mirelli vse po pravici povem:-))
Ja, pa hvala za pozdrave, sam kelnarci povej da bi en drug, tukaj prisoten mesek pokusil:-)))
Glej flashgordon:) Ne zagovarjam varanja, na splošno.
Najtežje vprašanje in dilema je: kaj to sploh je varanje za posameznika in za par. Najprej je važno to. Kaj obema v paru pomeni:varanje. Kdaj se posameznik počuti prevaran…
Druga dilema je, da je od primera do primera različna situacija. Vsak posameznik ima svoje razloge, da se je v nekaj spustil, da je nekaj počel, zaradi česar sicer ima slabo vest-kar pomeni, da je varal- se pa tolaži, da je to za njega najugodneje. Da si je samo vzel tisto, kar mu pripada, kar je pogrešal pri svojem partnerju.
Ljudje smo različni in tudi razlogi in vzroki za varanje so različni. Eni iz neke navade, pomanjkanja samozavesti, pomanjkanja spoštovanja do sebe in drugih. Drugi iz maščevanja, želosti, ker njihov partner ni izpolnil njihovih pričakovanj v vezi, tretji v trenutku slabosti storijo napako, zaradi katere pa potem lahko trpijo, se počutijo slabo ali pa ugotovijo, da to ni nič takega, da ni posledic in iščejo vedno več, to jim sproža nek adrenalin….pa še je primerov, kolikor je ljudi, po moje.
Je pa dejstvo, da je za vse to kriv napredek, migracije(dnevne), družbene spremembe, padec moralnih vrednot, revščina človeškega duha. Ljudje postajamo vedno bolj materialno in finančno preskrbljeni, pa vedno bolj revni v duši. Nobenega spoštovanja ni več. V današnjih časih se naprimer že vzgojiteljica boji otrok, staršev, da ne govorim, da nihče ne spoštuje policista, zdravnika, sodnika….ni avtoritete, ni spoštovanja.
Vse je preveč dostopno.
Mladi, kljub temu ,da tarnajo, kako težko pridejo do stanovanja, se niti pod razno nebi poročili ali živeli skupaj, dokler nimajo komfortnega stanovanja, dobre službe in že pred poroko govorijo, da se ne bojo odpovedali žuru, zabavam, uživanju…zaradi partnerja.
Zdaj je postalo tako, da mladi razumejo zakon kot ječo. Ko se bom poročila, mi bo naredil otroke, bom morala gospodinjiti…on, me bo preverjala, hotela, da ji napovem vsak izhod, me ne bo pustila na šport, v družbo…etc…
Zakaj pa potem je še vedno veliko parov? in veliko varanja?
Ker ljudje ne ločijo med nagonom, zaljubljenostjo in ljubeznijo.
Če se iz zaljubljenosti ne rodi ljubezen, bo v tem odnosu prej ali slej eden iskal nov vir iskriv, adrenalina, zaljubljenosti, v dobri veri, da je našel LJUBEZEN.
Večina parov, ki so nastali kot posledica varanja, ne uspe ali nikoli nima takega odnosa, kot so si ga predstavljali takrat, ko so varali!
Jaz osebno sem zato, da se najprej konča bitko na eni fronti, pa se gre potem osvajat ozemlje!
Če v odnosu ne gre, bi jaz najprej poskušala reševati tisto, do česar mi je še in bi preverila, če je tudi partnerju do tega, da rešiva zadevo. Če nebi bilo interesa iz ene strani, bi končala zgodbo!
Po moje je tako, da kdor vara, vara najprej sebe, potem šele druge. In partner, ki je enkrat varal….bo še kdaj!