Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mirena in akne?

mirena in akne?

pozdrav!

kakšne so vaše izkušnje z Mireno in aknami???

sama sem dolgo uporabljala Diane 35 (tudi zaradi mozoljev), po dveh porodih pa me bolj mika mirena, ker mi ni treba misliti na tablete vsak dan… sedaj sem v lekarni dobila mireno, prebrala vse stranske učinke, pa me je kar malo minilo. predvsem zaradi aken.

hvala

Tako kot ti sem uporabljala Diane 35.Že 3 mesece pa imam mireno in zaenkrat sem zadovoljna.Mizolasta sem pa ravno toliko kot prej.

Čisto odvisno od posameznice in od tega kako telo reagira na tujek. Moja sodelavka je bila taka, da je ni bilo za prepoznat. Ne samo mozolje, prave ture je dobila. Potem ji je zdravnica dala en antibiotik, ki je pomagal dokler ga je jemala, kmalu po prenehanju pa se je stanje ponovilo. Ampak je res izgledalo grozno. Ni imela druge možnostikot da Mireno odstrani.

ŽAl enako kot pravi PujsaPepa
Prve pol leta je bilo super potem pa akneeee. Sem vztrajala, upala, čakala… Sedaj sem že skoraj eno leto na Diane pa se še ni koža pozdravila
AB deloval pa tudi samo čas jemanja pa spet isto.

Pa tok praktično je bilo sam kaj hočemo

Se oglašam na ta post, če ga bo kdo videl.

Do 2020 sem verjela v vso medicino, v kontracepijske tablete, v Mireno, v cepljenje otrok “po programu”.

Ravno korona, cepljena za c-19 nisem, me je ravno le-ta odvrnila od vse te “medicine”. Kontracpsijske tablete ti ubijejo libido, mladi ženski “ni do seksa”, potem po vstavitvi Mirene imaš glavobole, potem pa tukaj po odstranitvi, akne.

Žal mi je za kontracepcijske tablete, res, punce mlade, kondom je edina prava rešitev, žal mi je za Mireno, res ne rabite tega, kondom je edino pravo sredstvo, že res želite uživati življenje brez tega, da nočete zanositi, kadar pač nočete. Stran od vse te “medicine”, stran od kontracepsijskih tablete, stran od Mirene, stran od vse te “medicine”, ki vam samo ZDRDKA zdravje in počutje. Drage ženske, veliko BOLJE BOSTE SEKSUALNO zadovoljne in zdrave brez kontracepcijskih tablete, brez Mirene idr. sranja, žal, samo kondom vas bo osrečil.

Pri meni se je dobro obnesla. Nobenih aken in kakšnih stranskih učinkov.

Odgovor na objavo uporabnika
pikimepiki, 29.12.2023 ob 22:20

Se oglašam na ta post, če ga bo kdo videl.

Do 2020 sem verjela v vso medicino, v kontracepijske tablete, v Mireno, v cepljenje otrok “po programu”.

Ravno korona, cepljena za c-19 nisem, me je ravno le-ta odvrnila od vse te “medicine”. Kontracpsijske tablete ti ubijejo libido, mladi ženski “ni do seksa”, potem po vstavitvi Mirene imaš glavobole, potem pa tukaj po odstranitvi, akne.

Žal mi je za kontracepcijske tablete, res, punce mlade, kondom je edina prava rešitev, žal mi je za Mireno, res ne rabite tega, kondom je edino pravo sredstvo, že res želite uživati življenje brez tega, da nočete zanositi, kadar pač nočete. Stran od vse te “medicine”, stran od kontracepsijskih tablete, stran od Mirene, stran od vse te “medicine”, ki vam samo ZDRDKA zdravje in počutje. Drage ženske, veliko BOLJE BOSTE SEKSUALNO zadovoljne in zdrave brez kontracepcijskih tablete, brez Mirene idr. sranja, žal, samo kondom vas bo osrečil.

Pa tudi pameten moški, ki ga lahko da ven, preden bo ejakuliral, lahko ejakulira po njej… pa tudi tukaj ne potrebuješ kondoma….

V 17letih nobene težave z mireno.

Elegantno in brez menstruacije.

Mela sem jo not leto in pol.

Vstavitev za zdržat, 3je meseci grozne bolečine, mazanje, potem ok 1 leto.

Po enem letu glavoboli ki jih nikoli nisem imela, akne in bolecine v trebuhu,menstruacija 15dni plus.

Zredila sem se za 5 kg, voda se ti ful nabira.Brez želje po seksu si.

Sama sem si jo odstranila, v roku 3eh dni brez problemov.Dva mozoljcka se mi morta še posušit.

Je ne priporočam pa sem bila na začetku navdušena.Ne bi ponovila, preveč problemov in bolečin.

New Report

Close