Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mirko Mayer

Mirko Mayer

A ni on lep? Meni je top!

Hud ja. Tip je zapustil ženo in 2 otroka zaradi sodelavke.
Hud tip, res. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Super je, ni da ni, svojo delovno nalogo fenomenalno izvaja. So pa tudi ostali na Planet TV top.

Odvisno za kaj ga boš uporabljala.
Uporab pa ogromno.
ps
Ne ščije kolonjske in njegovo govno tudi smrdi,tako da veš.

A misliš Marka Milenkoviča ? On prehitro govori, medtem, ko Mirko Mayer vse tehtno osmisli in utemelji.

Sem šla pogledat…bivša žena je prava lepotica! Tale ta nova pa…hja, jaz ne bi prve zamenjala za drugo 😉

Grozno, prav nobene morale v tej Sloveniji! Nisem vedela, da je zapustil ženo in 2 otroka zaradi iskrice v službi!!

Yuck.. s tistim nosom pa res da ni neki baš.
Npr uni iz Sveta je dost bolj simpatičen

Kwa vidte na temu tipu? Niti mal seksapila nima, medel tip, niti mal mi ne potegne…

Lahko bi si operiral in zmanjsal nos.

okusi so različni, a ne … nič posebnega, ne vizualno ne novinarsko gledano …

človek, ki ne ve čisto točno, kaj bi rad.
s prvo ženo je imel otroka po 5 mesecih veze in še 2015 so po trač cajtngih hvalili njuno zaljubljenost

http://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/mirko-mayer-spoznal-pravo-v-petih-mesecih-od-znanke-do-nosecke

2016 pa že kaže drugo okoli….

http://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/mirko-mayer-pokazal-novo-zaradi-katere-se-locuje

Jaz sem bivso zeno poznala in je tudi super punca…

Jaz sem bivso zeno poznala in je tudi super punca…
[/quote]

Upam, da si je našla novega, boljšega.

Tudi meni je simpatičen. Zakaj se je iz bivšo razšel vesta le onedva in ldo sem jaz kdo si ti, da bi jima sodil?
Predvidevam pa, da je Mirko zelo vpet v službi in da je zanemarjal družinske obveznosti.
Tudi ta tanova je meni tako lušna kot simpatična in verjamem, da se imata fajn in da se dopolnjujeta. Ko pa oz če pa bo na poti oyrok pa se zna pravljica kar hitro končati. Dva v družini zelo težko gradita kariero. Nasankajo otroci.
Ampak pustimo to samo odgovor na vprašanje ja meni je kul.

On je čisti gnoj od človeka

Pred časom je pisalo, da se je v ta novo zatreskal na novoletni zabavi, ko se mu je usedla na kolena…
Ne poznam ozadja, ampak deluje mi kot nekdo, ki beži od odgovornosti, da takole “pozabi”, da ima doma dva malčka, ki jima je oče. Če ni za resne zveze, se ne bi šel očetovstva.

Te novodobne zveze “imejmo otroka, pa bo, kar bo”, mi niso blizu. Bodi odgovoren, bodi zgled, bodi trden človek.

Se en dokaz da je On cisti GNOJ

Men se je zdelo, da je skoraj jokal danes v odlomku na Tarči.

Enega  takega sem imela tudi jaz. Ja, izgubim spostovanje  do taksnih osebkov

New Report

Close