Mirko Mayer
človek, ki ne ve čisto točno, kaj bi rad.
s prvo ženo je imel otroka po 5 mesecih veze in še 2015 so po trač cajtngih hvalili njuno zaljubljenost
2016 pa že kaže drugo okoli….
http://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/mirko-mayer-pokazal-novo-zaradi-katere-se-locuje
Tudi meni je simpatičen. Zakaj se je iz bivšo razšel vesta le onedva in ldo sem jaz kdo si ti, da bi jima sodil?
Predvidevam pa, da je Mirko zelo vpet v službi in da je zanemarjal družinske obveznosti.
Tudi ta tanova je meni tako lušna kot simpatična in verjamem, da se imata fajn in da se dopolnjujeta. Ko pa oz če pa bo na poti oyrok pa se zna pravljica kar hitro končati. Dva v družini zelo težko gradita kariero. Nasankajo otroci.
Ampak pustimo to samo odgovor na vprašanje ja meni je kul.
Pred časom je pisalo, da se je v ta novo zatreskal na novoletni zabavi, ko se mu je usedla na kolena…
Ne poznam ozadja, ampak deluje mi kot nekdo, ki beži od odgovornosti, da takole “pozabi”, da ima doma dva malčka, ki jima je oče. Če ni za resne zveze, se ne bi šel očetovstva.
Te novodobne zveze “imejmo otroka, pa bo, kar bo”, mi niso blizu. Bodi odgovoren, bodi zgled, bodi trden človek.