MIRZATEN tablete
Pozdravljeni,
ali kdo pozna te tablete? Zdravnica jih je predpisala prijateljici, ki ne more spati. Sama mislim, da je to golo pretiravanje, saj jih mora jemati več kot pol leta. Sedaj ji iščejo diagnozo in vrtajo po življenju. Seveda se spomni samo “groznih” trenutkov. Jezna sem nanjo, prav jezna, da ne more nekako sama iz tega, da rajši posega po tabletah.Čeprav priznam, sem ji pogovor s strokovnjakom priporočila jaz…Torej-ali je kdo užival te tablete ?? Hvala
Pred leti sem imela obdobje, ko nisem mogla spati. Bilo je neznosno, spala nisem cele noči, bila sem strašno nemirna, pogosto sem ponoči vstala in hodila po dvorišču. včasih sem si pomagala s kakšno tabletko (sem jo sunila moji mami), da sem se vsaj nekaj ur naspala. Naredila sem pa tako, da sem dala tabletko na polovico. Ko je mena prešla, sem začela spati sama od sebe. Zdaj sploh ne vzamem nič za spat, če ne morem takoj zaspati zmolim eno desetko rožnega venca in potem zaspim kot top do jutra. Ja, vsak po svoje rešuje svoje probleme, nespečnost pa je res zelo huda. Jaz sem se najbolj bala tega, da bi se na tablete navadila.