MIŠA MOLK
Premlada, preveč porcelanasta. Skoda, sicer bi bila dobra…Za oddajo bomo videli, kako se bo razvila. Takih oddaj imamo že kup…nekatare so skoraj negladljive. Mogoča bo pa ta boljša.[/quote]
Lila prap se mi zdi zelo simpatična.Je pa po duši očitno prava umetnica.
Miša se zelo trudi, zaenkrat ji dam oceno 10!
Sicer ne vem, kaj ima nacionalka s temi pogovornimi oddajami, za moje pojme sta Zvezdana in Vesna več kot dovolj, sploh ker imajo vse nek *odkrit, brez cenzure, podiramo tabuje, pronicljiv, odprt…* pristop.
Ampak danes je bila pa za moje pojme tole katastrofa. Miša je pač Miša, poznamo jo vsi, tako njen način vodenja kot vsako nabotoksirano gubo, je solidna. Zame osebno manj zanimiva od svojih dveh kolegic. Si je pa izbrala zelooo slabo sogovornico, sploh za prvo oddajo, po polovici oddaje mi je bilo že kar nerodno, da ne bo Miši vprašanj zmanjkalo… Vse je bilo tako počaaasno, prazno, pusto, površinko, brez energije. Pa verjamem, da je Lili odlična in zanimiva oseba, ampak danes je izpadlo drugače 🙁
Namreč, tako je. Vsaka pogovorna oddaja je po svoje zanimiva. Vendar mora prinesti nekaj novega. Zgolj pogovarjanje z osebo, ki je v majhni Sloveniji že tako in tako dobro poznana, postane nezanimivo.
Tako se mi zdi, da je pri voditeljici Vesni Milek ves čar zvodenel.
Miša Molk prinaša nekaj novega. Ni tako na TI s svojo gostjo. Ker tisto preveč poznavanje gosta je ponižujoče in za gosta in za voditelja.