Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka MIŠA MOLK

MIŠA MOLK

V pričakovanju nocojšnje oddaje me prav zanima, kako bo izpadla ta oddaja Zgoraj brez z voditeljico, ki se je že dolgo pripravljala, da bo ustvarila nekaj, kar bo gledalcem všeč.

Najlepša

Mislim, da bo boljša od vseh teh kvazi voditeljic, ki jih je pripeljala Ljerka (Manca, Zvezdana, itd)

Ni ravno njena izbira , kot sem brala.Ampak je sprejela.Bomo videli.

Lila Prap je simpatična in zanimivo pripoveduje.
Miša je zelo dobra (po dolgem času mi je všeč!).
Edino malo preveč je mlada.

A ni ona letnik one egipčanske kleopatre, ali nekaj takega?

Premlada, preveč porcelanasta. Skoda, sicer bi bila dobra…Za oddajo bomo videli, kako se bo razvila. Takih oddaj imamo že kup…nekatare so skoraj negladljive. Mogoča bo pa ta boljša.

Premlada, preveč porcelanasta. Skoda, sicer bi bila dobra…Za oddajo bomo videli, kako se bo razvila. Takih oddaj imamo že kup…nekatare so skoraj negladljive. Mogoča bo pa ta boljša.[/quote]

Lila prap se mi zdi zelo simpatična.Je pa po duši očitno prava umetnica.
Miša se zelo trudi, zaenkrat ji dam oceno 10!

Tejle Lili se pa pozna, da je veliko prepušila..

Prešaltala bi na ekološke, pa ne bi možgani se uničili

vsi, ki tripate na znane po tem, da so znani … crknte !!!
če niti drkat ne zmotete na lastno fantazijo — zakaj sploh živite ?!?!?!?!?

Miša, Na kavču, Manca, Nina, Zvezdana, …
Ni čudno, da se nam vse sfuzla!

15 min je bilo dovolj. Me kar boli, ko gledam, kako se Miša muči in vleče besede iz te ženske…..

Drage dame. A ni pomivalni stroj že naredil svoje? Je prah pobrisan? Bo čistilka, sem danes tekla k se je sonči pokazal…

Lila Prap se mi zdi zelo zelo simpatična ženska.Preprosta,prav nič visokostna.
Miša Molk mi je bila danes zelo všeč! Zelo se je potrudila, s svojo živahnostjo je dala oddaji malo več živosti.
Meni je bila oddaja zelo dobra!
Čista desetka!

Tako nezanimive in dolgočasne oddaje pa še nisem videla. Škoda denarja in časa. Še dobro, da je čez 100 programov in je kaj za gledat.

Sicer ne vem, kaj ima nacionalka s temi pogovornimi oddajami, za moje pojme sta Zvezdana in Vesna več kot dovolj, sploh ker imajo vse nek *odkrit, brez cenzure, podiramo tabuje, pronicljiv, odprt…* pristop.

Ampak danes je bila pa za moje pojme tole katastrofa. Miša je pač Miša, poznamo jo vsi, tako njen način vodenja kot vsako nabotoksirano gubo, je solidna. Zame osebno manj zanimiva od svojih dveh kolegic. Si je pa izbrala zelooo slabo sogovornico, sploh za prvo oddajo, po polovici oddaje mi je bilo že kar nerodno, da ne bo Miši vprašanj zmanjkalo… Vse je bilo tako počaaasno, prazno, pusto, površinko, brez energije. Pa verjamem, da je Lili odlična in zanimiva oseba, ampak danes je izpadlo drugače 🙁

Bilo je zanimivo in lepo.

Če mlade kuzle ne umremo, ratamo STARE! Tud s tabo bo tko!

Zdi se mi, da je to oddaja zaradi oddaje. Na svojo oddajo čaka Miša že 4 ali več let. Podobnih oddaj je na nacionalki že preveč. Popoldoma odveč je še ena. Seveda je velika razlika med Mišo , Zvezdano, Manco. Zadnji dve ji ne sežeta niti do kolena.

Namreč, tako je. Vsaka pogovorna oddaja je po svoje zanimiva. Vendar mora prinesti nekaj novega. Zgolj pogovarjanje z osebo, ki je v majhni Sloveniji že tako in tako dobro poznana, postane nezanimivo.
Tako se mi zdi, da je pri voditeljici Vesni Milek ves čar zvodenel.
Miša Molk prinaša nekaj novega. Ni tako na TI s svojo gostjo. Ker tisto preveč poznavanje gosta je ponižujoče in za gosta in za voditelja.

Miša ima izkušnje in vodenje v malem prstu.
Mi je pa čudno kakšen je to trend en kup pogovornih oddaj in vse so si dokaj podobne ….
V čem je štos?

Jaz ga ne vidim….najbrž je vsaki voditeljici nekdo obljubil oddajo…..pa je nastalo kup pogovornih oddaj….!? vse oddaje so si dokaj podobne, ja. no voditeljice so pa različne ;))

A ni več oddaje Od blizu z Vesno Milek?

A ni več oddaje Od blizu z Vesno Milek?[/quote]

Menda je še. Na 2. programu…ne vem, kateri dan.

New Report

Close