MIŠA MOLK
Miša je stara mačka, dobra voditeljica, je treba priznati. Mene grozno moti, ker deluje neživo/nenaravno, porcelanasto. Če bi bila bolj naravna, bi z mimiko oddaja tudi dosti pridobila.[/quote][/b]
Ni več mlada, a je še vedno lepa, negovana, urejena. Prav lepo jo je spet videti na ekranu. Vsekakor jo ima kamera rada. In voditeljsko je tudi brezhibna.
Miša je stara mačka, dobra voditeljica, je treba priznati. Mene grozno moti, ker deluje neživo/nenaravno, porcelanasto. Če bi bila bolj naravna, bi z mimiko oddaja tudi dosti pridobila.[/quote][/b]
Ni več mlada, a je še vedno lepa, negovana, urejena. Prav lepo jo je spet videti na ekranu. Vsekakor jo ima kamera rada. In voditeljsko je tudi brezhibna.[/quote]
Ja, v tej oddaji je bila zelo zelo dobra!Na visoki ravni!Ženska obvlada sto na uro.Tudi njen odnos do gostje je bil krasen.Spoštljiv, vsakič je znala z besedami, tudi njenega tistega zame motečega smejanja ni bilo.
Skratka, meni je bila včeraj 1A!
Tudi Lila Prap je zelo simpatična.In ker je bolj statična, je Miša s svojo živahnostjo oddajo zelo popestrila!
Moramo si priznat, da je Miša Molk rojena voditeljica. Enostavno ima pravi pristop, sproščenost. Žal njena hčerka tega ni podedovala po njej. 🙂
Pa tudi marsikatera druga voditeljica tega nima.
Po vseh Vesnah, Mancah, Zvezdanah ,… je bil pogovor, ki ga je vodila Miša Molk, precej manj stresen in nadvse primeren za nedeljski večer. V primerjavi z Vesno Milek, je delovala skoraj pomirjujoče, Vesna Milek te pa takoj naredi živčnega s svojimi neumnimi vprašanji.
Edino to mi je bilo malo hecno, da sta Lila Pprap in Miša Molk skoraj istih let oz. je Miša kakšno leto ali dve starejša, za svoja leta pa deluje res zelo popeglano. Mislim da mora biti ženski njenih let skoraj nerodno ji pogledat v obraz. ha ha
Drugače pa je “umetna” samo po videzu, v pogovoru je še vedno stara Mišika, prijazna in spoštljiva do gosta, kar postaja že redkost na televiziji. Sploh ženske kot je Milekova se mi zdi da niso sposobne normalno izpeljat intervju z žensko.
S tem se mnenjem se strinjam.
RTV SLO se zelo igra z našimi živci. Negledljiv program – ves ča ena goveje muska, pa eni levi ‘koncerti’. pa maše in Sive celice….
Oddaja je bila negledljiva. Zamorjena, Lila govori kot en zadetek. Miša sedi na stolu in ….. IN?
To snema RTV (plus druge stare babe v debatah) dva stola, mal namečejo eno sceno (za to dela 136 muzlarjev) pa se gremo eno ZANIMIVO ODDAJO???
Koga zanima Lila? Kaj ima ona za povedat? (govor k ena zadetka in res jo ne bi mogla poslušaat par dni). VSI smo gledali zato, da smo videli, kak delujejo fafle Miški, pa kak ima povešen vrat …ličnice pa polne botoksa. Ok, preživela je Miša – dobra je! Kaj sta se pogovarjali pa nihče ne ve!
Naj ima drugič bolj zanimive goste in bolj udarno debato. Samo ZAKAJ – saj se verjetno sprašuje tudi sama, če ji ves čas eni serjejo po glavi.
Tudi oddaje gledam, čez katere nekateri pljuvate. Zame je Zvezdana dobra – odvisna od gosta.
(še danes mi je žal, ker je gostila mamo od pokojnega sina iz MB…in jo nisem videla! mi pa dol visi, če gosti enga fanatika ..)
Manca je pa ‘težka’. Samo jaz jo vseeno cenim, ker je tako polna energije, sončna. Ko bi imela 1/10 tok poguma kot ona???
Čez to Vesno Milek pa nimam kaj rečt. Meni je všeč. Carica!
Je pa najlažje za RTV – mal muske, ponovitve, molitev….. pa take debate – dva stola in gremo!
Taka oddaja mora bit cenejša. kot en prispevek s terena!
To se lahko zeza samo en bu…. folk, k ve, da mu bo vsak mesec priletel keš. A dela a nč ne dela – keš je na pladnju! 🙁
S tem se mnenjem se strinjam.
RTV SLO se zelo igra z našimi živci. Negledljiv program – ves ča ena goveje muska, pa eni levi ‘koncerti’. pa maše in Sive celice….
Oddaja je bila negledljiva. Zamorjena, Lila govori kot en zadetek. Miša sedi na stolu in ….. IN?
To snema RTV (plus druge stare babe v debatah) dva stola, mal namečejo eno sceno (za to dela 136 muzlarjev) pa se gremo eno ZANIMIVO ODDAJO???
Koga zanima Lila? Kaj ima ona za povedat? (govor k ena zadetka in res jo ne bi mogla poslušaat par dni). VSI smo gledali zato, da smo videli, kak delujejo fafle Miški, pa kak ima povešen vrat …ličnice pa polne botoksa. Ok, preživela je Miša – dobra je! Kaj sta se pogovarjali pa nihče ne ve!
Naj ima drugič bolj zanimive goste in bolj udarno debato. Samo ZAKAJ – saj se verjetno sprašuje tudi sama, če ji ves čas eni serjejo po glavi.
Tudi oddaje gledam, čez katere nekateri pljuvate. Zame je Zvezdana dobra – odvisna od gosta.
(še danes mi je žal, ker je gostila mamo od pokojnega sina iz MB…in jo nisem videla! mi pa dol visi, če gosti enga fanatika ..)
Manca je pa ‘težka’. Samo jaz jo vseeno cenim, ker je tako polna energije, sončna. Ko bi imela 1/10 tok poguma kot ona???
Čez to Vesno Milek pa nimam kaj rečt. Meni je všeč. Carica!
Je pa najlažje za RTV – mal muske, ponovitve, molitev….. pa take debate – dva stola in gremo!
Taka oddaja mora bit cenejša. kot en prispevek s terena!
To se lahko zeza samo en bu…. folk, k ve, da mu bo vsak mesec priletel keš. A dela a nč ne dela – keš je na pladnju! :([/quote]
Kakšen čustveni izliv! Vsevednica se spozna na vse, obvlada vse, torej se človek samo še vpraša Kako hudiča taka pametnjakovička, polna idej, ne naredi sama kakšne dobre oddaje, posname filma ali da bi naredila kaj tako dobrega ali fascinantnega, da bi bila svetovna zvezda?
Znano je pa itak, da s polno ritjo v naslanjaču v dnevni sobi je najlaže srat!
In to uspešna umetnica, ki ni znana samo pri nas, ampak še marsikje po svetu.In kdor preprosto ne razume, da je ona slikarka, ne pa igralka ali še celo komičarka (hja, nekateri ste mislili, da se boste ob intervjuju zabavali, kajneda in vam bo Lila Prap povedala najnovejše vice..?), potem tak intervju pač ni za take ljudi.Ne glejte, če ne razumete umetnikov.
Zavrtite si pač film Butec in butec.
Neposrečen naslov, kajti prvo srečanje je bilo na sila kulturnem nivoju, zato ni potrebe, da bi z oddajo mešali kakršnakoli perverzna namigovanja.
Voditeljica se je pogovora lotila tako, kot se tem stvarem streže. O sogovornici in njenih življenskih zgodbah je vedela veliko, njeni gibi in drža so bili umirjeni, odzivi na odgovore spontani, a zelo v mejah zdravega okusa, gostjo je spoštljivo vikala, pri vsem pogovoru pa ni imela lahkehga dela, kajti gostja je tiste vrste sogovornik, ki z enim stavkom pove veliko, voditelj pa mora iz njega nekoliko izvleči .
Skratka, to je bilj vljuden in prijeten pogovorni večer.