Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mišek Miki

mišek Miki

…. hehe…..

nooooo, kdaj bo veseli dogodek?

a nas boš potlej povabu vse na tortico? :)))))))))))))))

kaksen dogodek..a bodo zibal;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hihihihi………. pssssssssst……. jaz nič biti povedati……… Miki biti velik fant in znati sam zase govoriti………. Helči biti samo lumpačka in Mikita žgečkati……..

hihihi

Nooo… pssst :))
Brž ajat!!

😉

pridi tudi ti ajat…….. hihi, saj veš kam? ;)))

kako si kaj, Cvetko moj?

Heja, vas dajem spat, da lahko potlej jaz… vas crkljam, zjutraj pa vi mene :)))

Na, a boš eno mandarinco… za sladke sanje :)) Samo ne mi olupkov po šukici razstresti ;))) Mnjami…

hihihi……. jaaaaaaaa, ti bom……… da ti bo dišalo jutri zjutrej……. mmmmm…. prav tako…. nekako praznično………. hihihi………. da ne bo zmer po ribcah………… upsssssssss………….. ja, in po žemljicah………..

kolk si ti priden……… jejdata jejdata……….. ti kar enga lubčka za pridnost pošlem…… naaaaaaaa, a boš vzel? :**************

Ne me metat :))) Potlej se pa pol ure poberam tukajle za tipkovnico ;)))

Ja, veseli december je tu, zato naj diši po vsem kar je lepo in dobro… pa, četudi so tu drobtince… hmm, kaj sem hotu rečt…

… aja, vzamem anede :******** vsakega posebej :))
Tudi tebi :**********************

Ma, drugače pa gre… samo… riga se mi že celo večnost, he he… jeej, jeeej :))

Nooo, zdaj pa… psssssssssssst!!!

medi..december je cajt za zabave..poljube neznosti..ma vsega lepega mora bit na kup..a greva lizat..pejva..je cajt..december je tu..najinga ledija..mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close