Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MISEL TEDNA

MISEL TEDNA

Ljubezen je nepredvidljiva, ker se bo rodila,
kadar bo hotela, odšla pa brez opozorila.
Uživaj jo, čeprav bo le kratka epizoda –
pred izgubo strah preprečil ji ne bo odhoda!

(L.Žerovc)

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

…morda na prvi pogled nerazumljivo… :(( pa vendar tako zivljensko in resnicno

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

..tako resnicno!!!! … pa ce ravno na prvi pogled nerazumljivo.. :((

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

.. takole mi vcasih ponagaja tale prenosni skrat….
…:)))) prvo mi pokaze da ni sprejelo sporocila potem pa,ko napisem novega, se naenkrat pokazeta kar dva…

:))))))))

;-))))))))))))))))))
A ni dns en fajn dan – jst se že od zjutrej režim:-)))))))))))))))

…točno tako…

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

Ljubezen (če res govorimo o Ljubezni) nikoli ne odide….. samo negativna čustva jo prekrijejo.. Tko nekako, kot oblaki zakrijejo sonce……. No, vsaj tako jaz mislim…

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Sanjaj, kar bi rad sanjal, pojdi tja kamor si želišs, bodi kar želiš biti, ker imas samo eno življenje in samo eno priložnost, da storiš vse kar si želiš…

leta letijo - iščem stevardeso.....

razi, a ti še vedno ni jasno???

New Report

Close