Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MISEL TEDNA

MISEL TEDNA

Dobro jutro, prijatelji! Voda mi že teče v grlo, zato samo zlato misel tedna prenašam, ki zame velja v vseh štirih stvareh:

Štirih reči imamo vselej več,
kot si mislimo:
grehov, dolgov, nadlog in let.

Perzijski pregovor

Lep dan vsem skupaj.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

..raje kot pregovor,bi perzijsko preprogo,… :)))))))))
.. in kaj mladega za na preprogo…. upsss..

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Ma veš kaj – rajši kšno drugo preprogo, ki perzijske smrdijo ku sam vrag. Bi ti še uno mlado ušlo!;-)))))))))))))))))

…aaahhhh…. :))))))))) sej znoj zna tud smrdet…

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Ja, ja – ma u kombinaciji sz perzijsko preprogo………….. pa še bode zapovrh – preproga mislim;-)))))))))))))

Dober dan; čeprav ni nič kaj lep. Moja pupa je zbolela, tako sem morala ponjo v vrtec. V službi pa total gužva. Noro!

..a tud bode?????..
… no zdej ti bom pa se moral verjet da smrdi… ker ocitno imas izkusnje.. :))

:))))))))))))))))

kaj pa tole…

Mi beremo svet narobe in pravimo, da nas vara….

in mogoče je res, da je odpuščanjeje ključ do sreče…..

kak si, draga moja? opojno?

leta letijo - iščem stevardeso.....

No, pa sm te le prepričala;-))))))))))))))))))

… vzneseno, noro, poskočno, še bolj na poskok, še bolj močno, še bolj noro, še bolj na poskok …..:-)))

Odpuščanje da je ključ do sreče … znalo bi biti…. res. Nekaj dni nazaj sem prebirala en full dober članek, zakaj ne znamo odpuščati oz. ne želimo in kako ljudje globoko v sebi zamenjujemo odpuščanje z nečim drugim, ker si ne želimo v resnici odpuščati zgolj in le zato, da se lahko in moremo … maščevati !! Maščevanje je nekaj, kar je močno povezano z odpuščanjem….

ne bom filozofirala, vem pa, da je na teh ugotovitvah veliko resnice !:-)))))

… še bolj noro, še bolj živo, še bolj močno, še bolj na poskok ….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Kaj pa tole, a ??

“Pogosto je težje pojasniti naša dobra dela, kot naše grehe.”
– Marcel Ayme

Takole, začni razlagat in pojasnjevat svoje grehe, ker v tvoja dobra dela še ne verjamem !!!:-))))

zakaj pa ne verjameš…..a ti pridem pokazt…

no…še neki se mi mota..misel…

kaj praviŠ’
Mi beremo svet narobe in pravimo, da nas vara. ..hahah

si danes tud kaj za dražit, kot okušat vonj viljamovke..upsssssssss

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hej srce, vedno in povsod ….. za ! Never say never!!!! Ne veš, kdaj bo spet vprašanje postalvjeno 1!:-)

New Report

Close