Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mishika

mishika

Sam pri vas se ne sme tako odkrito, ne? Na sexu v m. pa lahko..
Saj se držim nazaj

hehe, tuki lahk reces dosti vec in dosti bolj odkrito kot tam… Primoz nec ne brise…….. no, mene je enkrat, ampak tist je bla druga storija…

hm, kaksna burja? a pr tebi piha?
hehe, tuki je pa taka bonaca……

O, men jih je 1000, sam je blo res tako vroče, da sem se včasih bal vstat izza mize (nasproti mene sedi kolegica), veš kakšne težave imamo moški, za vas je lahko…

Ne, piham jaz. A te lahko vprašam kolk si mlada?

hahahhaha….. ti fukadriljo ti…….

kaj si pa pisal?

ti pihas kot sapica na dusco…. hihi…

hej, bonton pa tak….. zensk se ne sprasuje o letih…. vse smo mlade in lepe….. hahhha

Kako bi jih, erotične masaže, vse tak! Poglej, pa boš vidla! Sam ne mi rečt, da sem pacek, sam bi vas res tako…

Saj poznam bonton, zato sem te tud vprašu kolk si MLADA!
Bom pa drugač: Maš že kaj otročičkov? Mislim da. Se motim?

Tako lepo se je pogovarjat s tabo, sam nimaš več časa, al se ti ne ljubi več… Jaz bi ti pa še kar mal na dušco pihu, sam se bojim, da se ne prehladiš..

nimam še otročičkov, hehe, sem še premlada frklja……….. hahaha…… pa nisem še tako resna, da bi lahko froce v red dajala……… hahah

waaaaaaauuuuuuuuu, hvala za kompliment……… ampak imam občutek, da nisem še nič lepega povedala……….. sploh pa ne pametnega……. hahah

jah, čas me malo jebčka…….. ampak za razliko od običajnih dni si ga pa vsaj lahko vzamem, kadar mi paše…….

UPS!!

The best in life is free

khm, khm………. kaj ups! ??? neč ups! a ni res?????????

No Helčy, mi pa dons kaj lepega napiš, včeri sm bil že v odhodu…

Aja, pa enga lupčka ti pošiljam!

jutrček……. no viš, dobro, da sem se ti včeraj posvetila…. danes sploh nimam časa za računalnik……… čez 10 minut se mi začne popolna zasedenost……. smrk, smrk………… obžalujem……. rajš bi s tabo klepetala……… pa drugo leto…………….. hahahha……………… hohoho

Pol se pa lepo imej! Kaj pa lubčka, nič?

Helči draga :)))… Če bi vedela, kje in zakaj se zadnje dni potikam, bi vedela, da me tudi pršut v kajzerci ne more premamit :))). No, pečem ne… še ne… ali pa več ne, kakor se vzame. Ker… hmmm… no, pa čez kak mesec ali dva več o tem.

En boži, boži po bauheku :))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

New Report

Close