Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mishika na pa nove čevlje…

mishika na pa nove čevlje…

Hehehe, take s prav luštno petko…. No škorenjčke…… No, v bistvu kar poštene škornje… Take seksi-peksi ;). Uuuu, pa spet malo bolj sonček sije… Ah, se damo ženske na tak ajnfoh način zadovoljit…. Ko bi le vedeli ;)….

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

ufffffffffff…a jih lahko pridem gledat………………

upam, da si ti malček bolj resna….za neresne stvari…..hihih

cmoke…….a kiklco zraven maš pa čist miceno….

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hehe, kiklca pa je mijčken bolj dolga – taka čez kolena… Bi v prekratki povzročila preveč prometnih nesreč 😉 :)))))))))))…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

prometnih nesreč??????

heheheh a se s kolesom vožiš???hihiihihi….no sedaj pa razumem tisto včeraj o dragih avtomobilih in ostalo………

saj se meni tudi sline cedijo po……ops……….ne smem povedati, ki je pa tako nedolžna…hiihihiihihihi in čisto moja…no ja ne še čist…

miši…kakšna barvna kombinacija pa je- na tebi?????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ne, ne… jaz se z avtomobilom vozim ali pa peš. Kolo ni za mene – me potem cel mesec vse boli (od vetra). Kar se pa včeraj in dragih avtomobilov tiče, pa si nisi pripombe prebral…

Barvna kombinacija? Kje? (ne pozabit, sem blont 😉 ) A obleke, lasje, čevlji? Ali kaj drugega?

kako to pase..aaaa..tud jaz vceraj kupla nekaj..lepga…k tko pase.na mojo..ne bom kle..uzivajva misi…bravo..lepo da se imamo radi in si privoscimo lepo…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

jst sm si jih pa včerej kupla…….. ma take bolj obične, za vse priložnosti (za v službo, za pohajat, za igrat fuzbal, za na krokarijo v kurji riti……) zelo za ponucat……..

hihihi……

Ou, ja… paše… Se je moj kar za glavo prijel (no, vsaj sklepam – nisem ga videla), ko sem mu povedala, da imam nove čevlje (aja, še čevlje sem si poleg škornjev privoščila – če gre krava, naj gre pa še tele), hehehe…..

Hehe, to bi pa rada videla, kako fusbal v škornjih igraš… No, če niso ravno gumijasti in imajo res čisto raven podplat ;). :)))))))))))

Ajnfoh že!Ni pa poceni!
Je že cenej tu kloftat…..pa mogoče kaj ocarinit!
😉

Ne, ne, če jaz nakupujem, je garantirano res poceni… No, čevlje za 3500 sit – a je lahko manj? 😉 :))))))

Lahko!!!!!
Sam pol bo podplat,stranice,šonfit…pa še kaj….manjkalo!!!!
Čau Miši!
A ga imaš še kaj rada?
😉

ne ne škornje………. čevlje – kakor si napisala v naslovu……

v škornjih fuzbala pa še nisem probala…… hihi…… a češ da balo prepiškam? ;)))))

ma oprosti…..a si to sam svinjsko kožo kupla?
😉

New Report

Close