Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mišika

mišika

a me neč ne pogrešaš?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Si premalo kimu z glavco!
😉

Pogrešam, pogrešam… Pa še vse tiste tvoje obljubljene maile čakam 😉 :)))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Boš pa dolgo čakala!
;-)))

:))))))))) Vem… Franci vse poštne golobe prestreže, ko že nič doma za jest ne dobi 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

:))))))))) Pa še čim drugim… 😉 :))))))))

Si me spomnila,da sem mu prej dal zadnjo konzervo!!!!!
Jebat ga!Bo pa suho jedel…kot gospodar!
;-)))

Bogi revež… Maček se ve 😉 :)) A mu pošljem kakšen karitas-whiskas paket? 😉 :))

Kar pošlji tej zverini nenasitni!
zame pa…..no ja,saj se lahko v paket priložiš….bom vsaj kako darilo kdaj dobil od koga..;-)

:)))))))))

Dragi dedek Mraz… Tako se začnejo vse želje ;). In tu in tam se kakšna izpolni :)))).

Meni se izpolni vse tisto,česar se bojim!Franci bo pa ziher dobil en paket konzerv.Mogoče še kako boljše kvalitete,da se utolaži….namreč,njegov ta boljši mačji frend je krepnu!
🙁

New Report

Close