Najdi forum

Splash Forum Politični čvek MISLIM, DA JE PRIŠEL ČAS ZA SLOVO DRAGI JANŠA…

MISLIM, DA JE PRIŠEL ČAS ZA SLOVO DRAGI JANŠA…

To mi deliiii :))))))))))))))

Peš v Jajce je napisala. Ej umiraaam od smehaaa…

Sicer so takrat bili takšni časi da so vsi v ta rog tulil…s figo v žepu.

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Kdo je kriv ali ni sploh tle ni pojnt. Pojnt je v tem da je tole prišlo kot naročeno. :)))))))))))

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

“Četudi ni res, je fajn da je ven prišlo.”

to pa so nizki udarci…še enkrat se preberi.

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Kakšna neumnost! No pa dejmo, vsak naj nekaj napiše, kar nekaj, saj ni važno če je res, samo da bo “ven prišlo”.

Recimo takole: “Pahor ima raka na pljučih (kako je švical!!!). Ne ga volit, ker bo itak prej umrl.”

hja tole tudi meni ni všeč, ampak “bojim” se da je res!

Vse povedano mavrični.

Samo dodajam Janez Janša je najbogatejši Slovenec. Do bogastva je prišel s preprodajo orožja in korupcijo, ki mu ni para. Moje mnenje je, da je Janez Janša največji tajkun od vseh tajkunov v Sloveniji.

ja posebej Finci bi imeli od našega predvolilnega golaža kaj.
Joj ste za luno.

Provizije so običajne ob orožarskih poslih, kjer kupec prevzema vso odgovornost

Pač v tem trenutku se temu po novem reče podkupnina.

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

“Provizije”, draga moja Sarah5, so trenutno v EU bolj umazana beseda kot “fuk” v Vatikanu ali “tajkun” v Sloveniji. Zlasti proti farmacevtskim in orožarskim firmam tečejo obsežne preiskave po vsej Evropi.

Vse povedano mavrični.

Samo dodajam Janez Janša je najbogatejši Slovenec. Do bogastva je prišel s preprodajo orožja in korupcijo, ki mu ni para. Moje mnenje je, da je Janez Janša največji tajkun od vseh tajkunov v Sloveniji.[/quote]

Ni kaj dodati. Se podpišem pod tole.

“Provizije”, draga moja Sarah5, so trenutno v EU bolj umazana beseda kot “fuk” v Vatikanu ali “tajkun” v Sloveniji. Zlasti proti farmacevtskim in orožarskim firmam tečejo obsežne preiskave po vsej Evropi.[/quote]

nisem tvoja draga, torej ne zanikaš da jih prej ni bilo le da jih niso odkrivali
Tisti ki so si v prejšnjem sistemu “mastili brk” zdaj še toliko bolj posmehljivo s prstom kažejo in mast jim še kar teče…pa ravno zdaj pred volitvami….ajajajaj

pokvarjeni so vsi

Samo dodajam Janez Janša je najbogatejši Slovenec. Do bogastva je prišel s preprodajo orožja in korupcijo, ki mu ni para. Moje mnenje je, da je Janez Janša največji tajkun od vseh tajkunov v Sloveniji.[/quote]

Če bi bilo to res, ne bi počel tega kar počne. Zakaj bi pa garal cele dneve, če bi imel toliko v žepu? Bi se kje sončil s svojo lepotico do smrti. Jasno?

Naslov: “MISLIM, DA JE PRIŠEL ČAS ZA SLOVO DRAGI JANŠA”

Jonas bi rekel: “A mislite, a veste?”

Velika in ključna razlika.

Ne morem verjeti, da se vam zdi JJ res tak bednik, da bi sprejemal podkupnino. V to absolutno ne verjamem, da bi si s čem takim roke mazal. Pokazal je, kaj je verodostojna politika, zdaj gre pa vsem v nos. In ne mi rečt, da eni bedni novinarji na POP TV razumejo finsko, da lahko razlagajo neke koruptivne posle. Zadeva je čist mim, bo pa JJ še bolj poletel v volilne višave, ker bo pokazal, kdo stoji za celo zadevo. Ne hodim na volitve, ampak zadeva je jasna, da bo zmagal.

Če bi bilo to res, ne bi počel tega kar počne. Zakaj bi pa garal cele dneve, če bi imel toliko v žepu? Bi se kje sončil s svojo lepotico do smrti. Jasno?[/quote]

Argument ne pije vode.
V velike svinjarije namreč nikoli nisi vpleten čisto sam. Prijatelje in sodelavce je treba plačevati. Čim pa zmanjka denarja, se hitro razveže tudi kakšen gobček.
Zgled takega početja je Berlusconi, ki je šel v politiko zato, da bi se izognil zaporu, kar mu zaenkrat zelo dobro uspeva.

Janša je čist kot solza.

Ja, Janša je edini nedolžni politik. Je popolnoma pošten, ne laže, ne prepisuje govorov drugih, nepodkupljiv, ne manipulira, ne zavaja.

Če kdo to verjame, potem pa zanj res ni pomoči.

provizije, kaj je že to, kdo ima pravico do provizij???

provizije, kaj je že to, kdo ima pravico do provizij???[/quote]

Jankovič pravi provizijam oz. podkupninam DONACIJE. In potem je vse v redu.

vse kar je dobro, posnemaj in se trudi biti še boljši. S tem ni nič narobe.

kaj so DONACIJE in kdo jih lahko dobi?

hahaha, mi je prav zanimivo, kako se do onemoglosti trudite oprati ime JJ, pa niti ne počakate na njegovo reakcijo in nadaljno preiskavo, ki bo pokazala koliko je kriv??? In če je, kaj bo potem z vami, boste zamenjal nicke???

A ti misliš, da se je Jonas domislil stavka: “A mislite, a veste”.

Uporablja kar je dobro. In prav ima.

Kljub tvojim besedam, da počakajmo na nadaljevanje preiskave, si obtožila človeka in tudi sodila. Novinar je na podlagi črke j sklepal da je zadnji prejemnik Janša. Dokumentov pa ni na vpogled tako v oddaji kot pri preiskovalcih.
Še bolj pametno pa izjavi Kos “nimam dokazov ampak sklepam…” Če nima dokazov potem naj bo tiho, toliko pa bi se že moral naučiti iz prejšnje službe.
Najslabše za vso stvar pa bo, če ne bo zmagovalca ali poraženca. Potem se bo vsa stvar vsake štiri leta pogrevala.

Če bi bilo to res, ne bi počel tega kar počne. Zakaj bi pa garal cele dneve, če bi imel toliko v žepu? Bi se kje sončil s svojo lepotico do smrti. Jasno?[/quote]

blu, blu, blu, ja imaš po svoje prav. Če ima človek denar, ki ga je dobil na pošten način. Če pa je denar dobljen na koruptivni, nezakonit način (kot ga je dobil Janez Janša) moraš biti nenehno na preži in najbolje, da si na oblasti, da ti nihče ne more nič dokazati.

Vidiš in zato se JJ bori, da bi še naprej ostal na oblasti, da prikrije svoje nečedne posle. Samo za to. In pač oblast je tudi po svoje slast!!

JJ pa je figo mar, kako bo živel slovenski narod in kaj bo z Slovenijo.

Kljub tvojim besedam, da počakajmo na nadaljevanje preiskave, si obtožila človeka in tudi sodila. Novinar je na podlagi črke j sklepal da je zadnji prejemnik Janša. Dokumentov pa ni na vpogled tako v oddaji kot pri preiskovalcih.
Še bolj pametno pa izjavi Kos “nimam dokazov ampak sklepam…” Če nima dokazov potem naj bo tiho, toliko pa bi se že moral naučiti iz prejšnje službe.
Najslabše za vso stvar pa bo, če ne bo zmagovalca ali poraženca. Potem se bo vsa stvar vsake štiri leta pogrevala.[/quote]

hahaha boss, kaj je s teboj, kje sem mu jaz sodila ali ga obtožila, edino kar sem rekla je, da vem da bodo Finci stvar prignali do konca in da jim verjamem, a mogoče ne smem, res ne znaš brat.

Finski producent odaje, je izjavil, da bodo dokumenti prišli na dan ob obravnavi evo poslušej še enkrat:

http://24ur.com/novice/slovenija/hude-obtozbe-na-racun-janse.html#video

jaz jim verjamem, ni Finska Slovenija kjer nihče za napake ne odgovarja!

New Report

Close