Najdi forum

Splash Forum Politični čvek MISLIM, DA JE PRIŠEL ČAS ZA SLOVO DRAGI JANŠA…

MISLIM, DA JE PRIŠEL ČAS ZA SLOVO DRAGI JANŠA…

NA ŽALSOT SE BOJIM DA NE. DA GA BOMO ŠE 4 LETA MORALI GLEDAT

Jaz sem pa – kot vedno – velika optimistka. Slovenke in Slovenci smo dokaj napredvidljiv narod. Pustimo se presenetiti. Bo potem veselje toliko večje :)))

Ali tem verjamete in to hočete naprtiti Slovencem?

SD, Pahor, neodločen, neverodostojen,
pa je v partnerstvu za razvoj, pa ni več,
pa je podpisal dokument pokrajinske zakonodaje, pa ga prekinil,
pa je resno mislil biti predsednik države, pa se je premislil,
pa je odvisen od tablet za spanje in Redbula
pa ………

Zares, Golobič, blont pobarvan intrigant, poln samega sebe,
nalepke, naprava za sledenje vozil, vse za lasten žep, kadrovanje LDS in SD v vse pomembne institucije, ko je bila LDS na oblasti,…

LDS, Kresalova, nesramno drage obleke, po nakupe v Italijo z avijonom,
brez karšne koli pomembne politične prakse,
sebe ne spoštuje nič, pomemben ji je samo denar.
Ko gledam njen spot izgleda, kot da dela reklamo za šampon.

Ma, kakor kol že obračaš: vsak bo boljši od sedanje garniture. Vse njihove dobre predloge in amandmaje je koalicija dosledno zavračala, ker nam očitno vladajo budale. Če se narod ni dovolj osvestil, nam samo bog lahko pomaga. Enkrat bo Janša odgovorajal za svoje napake, če ne sedaj, pa med mandatom. Nikoli ni prepozno.

JAZ TUDI UPAM, DA BO NAROD SPREGLEDAL. IN SE STRINJAM DA JE VSE BOLJE KOT TA VLADA.

GLEDE TEGA DA BO PA MED MANDATOM ODGOVARJAL ZA SVOJE NAPAKE SI PA PRAV NIČ NE ŽELIM KER BOMO TUDI MI NAJEBALI. ON NAJ PLAČA TAKO NE PA MED VLADANJEM.

“Enkrat bo Janša odgovorajal za svoje napake, če ne sedaj, pa med mandatom. Nikoli ni prepozno”.

Jolanda, se podpišem pod napisano.

Za kaj naj odgovarja?

Pozabil sem na vašo zvezdo Jankoviča, ki je plačal spričevalo za sina, ki ni naredil nič za Slovenijo. Kaj pa en trgovec naredi za Slovenijo? A to je mogoče podjetnik? Ni ne ustvarja. Pa še tja je bil nastavljen od Ropa. Poskrbel je zase in za svojo družino, vi ste pa njegove kure, ki ste mu nosile zlata jajca.

Saj ne dojamete, je že pretežko.

To pa je tim samih goljufov.

TI en mal mim si res en mal mim. Pelji si Janšo domov, če ti je tolk dobrga naredu. Pa so ga v okvir dej in ga glej.

Ja maš po svoje prav, kaj bi lahko en trgovec naredil za Slovenijo. Slabega sigurno nič. Medtem, ko je Janez Janša Sloveniji (tako v gospodarstvu, kot na ugledu države) naredil veliko škode – slabega.

Sem prebrala intervju ge. Spomenke Hribar, ki je napisala nekako takole: Če Janez Janša dobi še en mandat, bo Slovenija postala totalitarna država in težko si bo kdaj opomogla od vsega slabega, kar je že do sedaj naredil JJ in kaj lahko še stori v naslednjih štirih letih.

Torej! Nočemo več Janeza Janša. Nočemo se več deliti na naše in vaše, nočemo več kruha iz kant, za pošteno delo pošteno plačilo in predvsem spoštovanje za vse državljane.

Ja maš po svoje prav, kaj bi lahko en trgovec naredil za Slovenijo. Slabega sigurno nič. Medtem, ko je Janez Janša Sloveniji (tako v gospodarstvu, kot na ugledu države) naredil veliko škode – slabega.

Sem prebrala intervju ge. Spomenke Hribar, ki je napisala nekako takole: Če Janez Janša dobi še en mandat, bo Slovenija postala totalitarna država in težko si bo kdaj opomogla od vsega slabega, kar je že do sedaj naredil JJ in kaj lahko še stori v naslednjih štirih letih.

Torej! Nočemo več Janeza Janša. Nočemo se več deliti na naše in vaše, nočemo več kruha iz kant, za pošteno delo pošteno plačilo in predvsem spoštovanje za vse državljane.[/quote]

Spoštovani vrabček!

Tukaj ti pa dam tako prav, da bolje ne bi mogla. Res je, da jj. nas je postavil na robu preživetja. Luštno se je njemu smejati in objemati svojo Urško z polno ritjo, polno denarnico in polnim trebuhom…

SIT LAČNEMU NE VERJAME
ali pa:
Z polno ritjo je lažje sr… Mi gre na bruhanje, ko se spomnim kakšna svinjarija se dela pri nas v Sloveniji, da že vse države vedo o nami kakšni smo. Pa kaj je to normalno ljudje božji?
Je primerno, da eden predsednik vlade pove, DA SLONI LETIJO PO ZRAKU!!!!!
Poglejte kako se FINCI delajo z nami norce, je eden med politiki na Finskem izjavil, da ne more verjeti z čem se naša vlada ukvarja…
Je to lepo za slišati…. Ali pa pri dnevniku, ko je šel JJ. iz parlamenta ga pričakajo novinarji in JJ. obstane in pove, ahaaaa samo čakal sem, da pridete vsi, se obrnil in odpeketal. Je to lepo od predsednika vlade????? In nekateri celo to zagovarjajo. Saj ne morem verjeti. Naj bo kdorkoli drugi predsednik itak nam slabše ne more biti kot nam je sedaj…. Ne zagovarjam ne levico in ne desnico, ko sem videla kakšna svinjarija se dogaja me sploh ne vleče na VOLIŠČA!!!
Naj gredo sami in naj volijo samega sebe!!!!
vrabček kaj ni tako?
LP, pa veliko mirne krvi!

BHzivalica – povsem narobe razmišljaš! Moraš iti na volišče! Sicer prepuščaš manjšini, tercialkam v glavnem, ki običajno pride volit, da odloča v tvojem imenu. Vsi, ki smo proti Janši, tokrat MORAAMOOO na volitve, saj vsak glas šteje. Če bi vsi tisti volili, ki so ogorčeni na njim in zelo nezadovoljni s sedanjo vlado, zagotovo ne bo dobil še enega mandata. Zato: TOKRAT VSI NA VOLITVE!

Ste res smešni. Sedaj verjamete Spomenki Hribar, ki je tabela.

Bhzvalica, kot je napisala že spodaj Jolanda. Če hočemo lepši jutri moramo vsi obvezno na volišča in izvoliti nove ljudi. Vsak glas šteje. Torej brez oklevanja v nedeljo na volitve.

Citiram en mal mena:”Ste res smešni. Sedaj verjamete Spomenki Hribar, ki je tabela.”

Vidiš spoštovani gospod enmalmem, to je bistvo, da se nikogar ne loči na naše in vaše. Mi za razliko od vas nikogar ne ločimo, ne na bele, ne rdeče in ne na črne.

Šteje samo človek.In njegova dejanja.

Se opravičujem, tako ste pisali. Me pa veseli, da se spremenili mnenje o Janši in ni več pomembno, da je bil v mladosti član ZK, da ni več “belček” itd.

Moram pa pripomniti, žal še vedno niste široko odprti in zavračate take, ki mislijo drugače kot vi. Zato ne govori o ne ločevanju. Kaj pa govori vaš pastir Jankovič in pastir Kučan?

SDS je stranka odprta za vse. “Šteje samo človek in njegava dejanja”.
V nedeljo volimo SDS.

Mi, jaz, nismo-nisem nikoli spreminjala svojega mnenja. Več kot očitno pa je, da stvari v celoti ne razumeš.

Seveda pa smo jasno povedali vsem, ki se z njihovimi dejanji ne strinjamo. To pa še ne pomeni ločevanja ljudi na take in drugačne. Vendar ti tega pač nikoli ne boš zmogel preseči. (pa brez zamere).

Lepo, da si tako predan tvoji stranki, vendar ravno stranka SDS je tista, pri kateri človek ne šteje nič.

Zatorej v nedeljo NE volimo stranke SDS.

Smo za spremembe na boljše. Dajmo glas ZA – PAHORJA.

Ni res, vrabček, da človek pri SDS nič ne šteje. Ravno obratno. Na primer:

Upokojenci so bili opeharjeni za 2,5 pokojnini pod prejšnjo vlado. Potem je ta vlada napovedala rast pokojni z rastjo bruto plač. Pa je opozicija zatrjevala, da se bo pokojninski sklad sesul, da je to nemogoče. Pa se ni. Prej se bo sesulo, sedaj opozicija obljublja uskladitev z neto izplačili. A se ne bo sesulo? Kako mi to lahko razložiš? Prej je bila vedno luknja v pokojninski blagajni, sedaj je ni. Zakaj? Za ljudi.

Ta vlada je ukinila davek na plače. Pa poglej čudež. Beležimo prvič tudi zaradi tega presežek v državni blagajni? Za ljudi.

Brezplačni vrtci za drugega in nasledne otroke. Za ljudi.

Brezplačni topli obrok za srednješolce. Za ljudi.

Urejanje veliko zadev preko spleta. Za ljudi.

Skrb in denarna pomoč v lanskih hudih in letošnjih hudih neurjih. Za ljudi. Le kako in od kod? Ni bilo potrebno delati nobene sobote in nedelje za to kot pred leti, mimogrede, in dati ta dohodek v te kraje.

Dobra vlada je bila pod Janezom Janšo. Nemogoče pa je imeti vse pod kontrolo 24 ur dnevno. Poleg tega pa ne pozabiti na odlično predsedovanje EU. Še boljša bo v naslednjem dobljenem mandatu.

V nedeljo je za volit SDS.

en mal mem, ne žali pastirjev, prosim.

Roboizirani Pahor mojega glasu NE dobi.

en mal mem, že nekajkrat sem te mislila vprašat, ker si z vsem na tekočem, pa ja nisi ti tisti poslanec, ko se je v DRŽAVNEM ZBORU igračkal na internetu in “kravžljal” živčke “SAŠU PEČETU”, ko je bil še podpredsednik DZ??:-)))

Pa je ta vlada bila toliko poštena in upokojencem ta denar vrnila?
Al se jim bolj gre za popravo krivic izpred 60-tih let?
presežek v državni blagajni ni šel med in za ljudi hehe prav zato je presežek.
Sicer se mi pa ne zdi gospodarno, da si vzameš kredit, potem ga pa ne zapraviš. In ta vlada se je zadolžila precej več, kot vse druge dosedaj. V zadnjih 15-tih letih smo se zadolžili več kot prej cela Juga v 45-tih letih, pa je bil to takrat državni problem št.1. In je prišel čas plačila in tud zdej bo še prišel.

Čudno, nisem opazil, da pri plači ne bi plačal davka. Pravzaprav se je vsaj meni povečal, pa še kak dodatni davek moram plačat, ki ga prej ni bilo.

Dober si me nasmejala, ne ločujete!!! Vi ste prvi začeli z ločevanjem na naše in vaše. Po vašem sploh ne bi smeli biti več živi. No potem pa res ne bi več ločevali saj ne bi bilo konkurence.

megaboy, kaj se delaš, ko dobro veš kje je bil davek ukinjen glede plač. Če pa ne, potem pa veš zelo malo in kvasiš neumnosti.

Ne vem, kakšen davek naj bi bil ukiunjen. Khmm, meni se v denarnici pozna kvečjemu v minus.

Ko pogledam na plačilno listo vidim, da davek še vedno plačujem.
Tud davek na izplačane plače še vedno ostaja.
http://www.durs.gov.si/si/aktualno/lestvica_davka_na_izplacane_place/

za tisto, kar je zakrivil!!!:)

>>>SDS je stranka odprta za vse. “Šteje samo človek in njegava dejanja”.
V nedeljo volimo SDS.

New Report

Close