Mislim,da bom kmal rdeče vzljubil!
Ej … tako bi pa jst nucala za na motor … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) (tisti leder mislim … ne uno rošo) :))))) ;))))
:(((((((((((((((((((((((((((((((((( Sam bogtivedi kdaj se bom lahko spet gor vsedla … Zadnjič sem se neki probala skipat gor na sedež … pa nikakor nisem mogla dvigniti toliko noge, da bi šla gor … :(((((((((((
Lp, Bgv
A si morš mislit, da odkar sem zvedla, da sem noseča … se nisem vsedla na motor … :(((((((((((((( Pozimi je blo še še … … … k’ je blo mraz zuni pa grdo pa tko … me ni mikalo … Zdej pa … :((((( … zdej si pa nohte žrem … … …
Sej bo …. sej bo … Mi je Mipko obljubu, da takoj ko se bom lahko po porodu normalno usedla, da me pelje mal okrog … za eno urco … :)))))) Tisti cajt bojo pa none ta malga crtale … :)))))))
Lp, Bgv
Ja … saj tega se pa najbolj bojim … Drugo je še vse kolikor toliko normalno … ampak tisto s presredkom … tisto mi pa kar dlake pokonci dvigne. Zato pa delam keglove vaje kadar se le zmislim (jah no … na žalost se zmislim preveč poredkoma) … pa baje da če si od 33. tedna dalje spodaj masiraš z ognjičevo kremo, da tudi full pomaga … … …
Lp, Bgv
:)))))))))))))))))))))))))) Ma kje s’ pej to vidu? :)))))))))))))))))
Sicer so me pa še najbolj prestrašli v Šoli za starše, ko so nam kazali slike poroda … … … extra zoom … :(((( Ojoj … ojoj … ojoj … … … … bljak!!!! Rajš ne bi vidla …
Lp, Bgv