Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mislim,da bom kmal rdeče vzljubil!

Mislim,da bom kmal rdeče vzljubil!

Sem na dobri poti, pa tist ledr je tud rajcig!
😉

Ej … tako bi pa jst nucala za na motor … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) (tisti leder mislim … ne uno rošo) :))))) ;))))

:(((((((((((((((((((((((((((((((((( Sam bogtivedi kdaj se bom lahko spet gor vsedla … Zadnjič sem se neki probala skipat gor na sedež … pa nikakor nisem mogla dvigniti toliko noge, da bi šla gor … :(((((((((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Naj ti bodo sumo borci za vzor srce!
Imajo še večje bauhe kot ti…pa dvignejo tisto taco gor čez glavo.

CMOKA Bugi…in ne se zdaj hecat z motorji….sej bo še čas….zdej dej raje počivat…….lepo……………..pridna………………….

Ja … sam njih nč ne boli tam “na sredi” … Orka eva … zdej že hodim težko … :((((( … imam skoz občutek, ku da ta mali kuka od tam spodaj ven … :)))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A si morš mislit, da odkar sem zvedla, da sem noseča … se nisem vsedla na motor … :(((((((((((((( Pozimi je blo še še … … … k’ je blo mraz zuni pa grdo pa tko … me ni mikalo … Zdej pa … :((((( … zdej si pa nohte žrem … … …

Sej bo …. sej bo … Mi je Mipko obljubu, da takoj ko se bom lahko po porodu normalno usedla, da me pelje mal okrog … za eno urco … :)))))) Tisti cajt bojo pa none ta malga crtale … :)))))))

Lp, Bgv

Upam, da te ne bo tako salamensko bolelo kot je mene………v koraku mislim:)))) Ampak zdej je že vse o.k.

A tisti stvari se zdej reče “korak”?
:-)))))))))))))))))))))))))

Kaj pa te je tolk bolelo? A so te rezali? Mene že zdej tolk boli v koraku, da kak dan še hodit ne morem normalno … :((((

Lp, Bgv

:))))))

Lp, BGv

Ma pejdi nejkm………………kej čem bet skozi pokvarjena??

ja….sem bla šivana……..in ti povem………pa te nočem strašit…ampak raje grem še enkrat rodit……………..

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
A bi midva mal “odkorakala” bejba?
;-))))))

Ne straši boge Bugice!!!!
Sej vidiš,da se kar trese uotrok…

sej ti boš zdej itak kmali odkorakal v službo če se ne motim?

Veš kej………….na vse moraš biti pripravljen……….je pa res, da se ne smeš preveč bat….

Ja … saj tega se pa najbolj bojim … Drugo je še vse kolikor toliko normalno … ampak tisto s presredkom … tisto mi pa kar dlake pokonci dvigne. Zato pa delam keglove vaje kadar se le zmislim (jah no … na žalost se zmislim preveč poredkoma) … pa baje da če si od 33. tedna dalje spodaj masiraš z ognjičevo kremo, da tudi full pomaga … … …

Lp, Bgv

Buh varji!Odkorakal?
Ne peš bom lepo šel.
Korakala bova midva,kajne?
;-)))

:)))))))))))))))))))))))))) Ma kje s’ pej to vidu? :)))))))))))))))))

Sicer so me pa še najbolj prestrašli v Šoli za starše, ko so nam kazali slike poroda … … … extra zoom … :(((( Ojoj … ojoj … ojoj … … … … bljak!!!! Rajš ne bi vidla …

Lp, Bgv

Ja…pravijo, da masaža pomaga……..da včasih potem ni potrebno rezanje in šivanje…………Ma sej….najhujše je tako….drugi, tretji in četrti dan….Potem seveda še vedno boli ampak je vsaj dan boljše…..Sam na sex neki časa ne pomisliš:)))

Sex s kako zumbo bi bil mogoče še najboljši?
;-))

Češ rečt?

Zumbo? Kaj je to?

Menda!

Black magic man!
😉

New Report

Close