Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mislim,da bom kmal rdeče vzljubil!

Mislim,da bom kmal rdeče vzljubil!

Ja … sej Miško je baje nekje slišal, da se 6 tednov po porodu naj ne bi sexalo … … … …. in ta človk se misli tega res držat … :))))))))))))))))))))))

Mah … sej bomo vidli. Sem brala, da v razvitih državah (a la Amerika) da prerežejo presredek v 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} porodih … .. pri nas da je tam nekje okrog 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} … … … Bomo vidli … :)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

??????

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Pri tebi se bo že držu…vprašanje,kako bo na “terenu”…
;-)))))

Jaz sem bila v P. In sem imela tako babico, ki pravijo, da prereže če je res trikrat pod mus….In mene je morala, ker je bil ta mikeni malo čudno obrnjen in sem se malo matrala…. In sej ni mus, da boš prerezana…ker če ti bo to prihranjeno………..bo super.

:)))))) Kaj ne poznaš Miškota? :)))) He he … koliko jaz vem si bo še oddahnu … :)))) … da ga da mal na počitek za tist cajt … ;))) :)))))))))))

LP, Bgv

Ja … … sej bomo vidli kako bo … Upam samo, da se ta mali ne bo kaj preveč obračal zdaj, ker je že od 21. tedna dalje postavljen lepo z glavico navzdol … .. pač … pravilna lega … pripravljen na štart … :)))))) Pol ga sam iztisnemo ven … pa bo … :)))))

Lp, Bgv

Torej…kdaj je rok?

Rok je 27.6. … Blizu blizu blizu … … tik tak bo tle … :)))

Lp, Bgv

Moja sestrca je tudi rodila….14 dni prej….Tako da….kaj ti misliš? A bo kaj prej? Jaz sem rodila 4 dni prej

polej taki….hihiih

opsssssssssss

leta letijo - iščem stevardeso.....

:)))))))))))))))))))) Tako nekako … :)))) ;))) Sicer … ročne veščine mi pa še vedno ostajajo … :))))))

Lp, BGv

Huh … odkrito povedano, se mi zdi, da bo kar silil kaj prej ven … Ne vem zakaj … ampak imam tak občutek … :)))) ;))) Bomo videli takrat …

Lp, Bgv

Vsaj mene občutki nikoli ne varajo…….in tudi tokrat je bilo tako. Mogoče bo tudi pri tebi……..

Mah … bo kadar bo … ziher bo takrat, ko bo pravi čas … :)))))) Sicer se pa jaz prov dosti ne sekiram … ;))) :)))) Kadar se mi bo zdelo, da je čas, se bom šla pokazat v sosednjo občino … :))))) ;))) … in pol bodo že oni nadaljevali tko ku more … :)))

Lp, Bgv

sej greš v Š?

Ja itak … Sem razmišljala sicer tudi o P … samo sem kmal škartirala misel … :)))) Kaj se bom vozila eno uro tja gor, ko so pa tu čisto OK. :)))

LP, Bgv

New Report

Close