Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mislite, da če bi sprejeli nacizem

Mislite, da če bi sprejeli nacizem

Mislite, da če bi 1940 sprejeli Nemce, bi nam bilo sedaj fino v kapitalizmu, kot je fino v Franciji, Italiji?

Ja.

Nacizem so sprejeli tudi romuni, imajo se čudovito.

Nacizem je res storil veliko dobrega. Že za same nemce, kaĵ sele za vse ostale…motenec

S tole zabitostjo ste pa ratal neomajni res.

1/3 ponemčit, 1/3 preselit, 1/3 pobit politike ne poznaš, kaj so nacisti imeli plan s SLO?

Saj nas ne bi bilo več!

Plan je bil, da se vse Slovane iztrebi!

kopirani iz insajdera :

: Pred osemdesetimi leti so nas prišli iztrebit tisti, ki jim danes pravimo “zahodni partnerji”.
Iz prepisa srečanja med Adolfom Hitlerjem in romunskim podpredsednikom vlade Mihaijem Antonescujem. Berlin, 27. november 1941:
Führer je začel z burno razpravo o velikem slovanskem problemu:
Prav imate, slovanski problem je biološki, ne ideološki, kot ste rekli, in boj proti Slovanom morajo voditi vsi Evropejci.
V bodoči Evropi bi morali obstajati le dve rasi: latinska in germanska. Ti dve rasi morata v Rusiji sodelovati, da bi uničili Slovane. Nemogoče je spregovoriti proti Rusiji s pravnimi ali političnimi formulami, ker je ruski problem veliko resnejši, kot si mnogi mislijo, in moramo najti rešitve za kolonizacijo in biološko iztrebljanje Slovanov.
Zato morajo vsi evropski narodi sodelovati v boju proti Slovanom in jutri skupaj preoblikovati Rusijo za Evropo.
Zakaj bi morali imeti Belgijci 224 prebivalcev na kvadratni kilometer, ko pa ima Rusija tako ogromna območja?
Zakaj bi morali moji Zahodni Nemci živeti v težkih razmerah, ko pa jim prostori na Vzhodu ponujajo prihodnost?
Moja misija, če mi uspe, je uničiti Slovane.
In danes jasno vidimo, da Zahod ni opustil svojih načrtov. Le izraža jih bolj nejasno kot Hitler.
Potomci udeležencev te koalicije nam nikoli ne bodo odpustili poraza Hitlerjeve koalicije. Zanje je bila in bo to tragedija.
In še bolj ne bodo odpustili neuspeha poskusa maščevanja prek ekipe ukrajinskih nacistov pod pokroviteljstvom ZDA in EU. Toliko slabše zanje.
Naš cilj je pravičen!
Sovražnik bo poražen!
Zmaga bo naša!

Odgovor na objavo uporabnika
takole je, 15.05.2025 ob 13:44

Saj nas ne bi bilo več!

Plan je bil, da se vse Slovane iztrebi!

kopirani iz insajdera :

: Pred osemdesetimi leti so nas prišli iztrebit tisti, ki jim danes pravimo “zahodni partnerji”.
Iz prepisa srečanja med Adolfom Hitlerjem in romunskim podpredsednikom vlade Mihaijem Antonescujem. Berlin, 27. november 1941:
Führer je začel z burno razpravo o velikem slovanskem problemu:
Prav imate, slovanski problem je biološki, ne ideološki, kot ste rekli, in boj proti Slovanom morajo voditi vsi Evropejci.
V bodoči Evropi bi morali obstajati le dve rasi: latinska in germanska. Ti dve rasi morata v Rusiji sodelovati, da bi uničili Slovane. Nemogoče je spregovoriti proti Rusiji s pravnimi ali političnimi formulami, ker je ruski problem veliko resnejši, kot si mnogi mislijo, in moramo najti rešitve za kolonizacijo in biološko iztrebljanje Slovanov.
Zato morajo vsi evropski narodi sodelovati v boju proti Slovanom in jutri skupaj preoblikovati Rusijo za Evropo.
Zakaj bi morali imeti Belgijci 224 prebivalcev na kvadratni kilometer, ko pa ima Rusija tako ogromna območja?
Zakaj bi morali moji Zahodni Nemci živeti v težkih razmerah, ko pa jim prostori na Vzhodu ponujajo prihodnost?
Moja misija, če mi uspe, je uničiti Slovane.
In danes jasno vidimo, da Zahod ni opustil svojih načrtov. Le izraža jih bolj nejasno kot Hitler.
Potomci udeležencev te koalicije nam nikoli ne bodo odpustili poraza Hitlerjeve koalicije. Zanje je bila in bo to tragedija.
In še bolj ne bodo odpustili neuspeha poskusa maščevanja prek ekipe ukrajinskih nacistov pod pokroviteljstvom ZDA in EU. Toliko slabše zanje.
Naš cilj je pravičen!
Sovražnik bo poražen!
Zmaga bo naša!

Težko je verjeti v avtentičnost teh teorij, ker zakaj je potem Hitler zaščitil Slovake, ko so ga prišli prosit in jih vzel za protektorat, in potem isto še Čehe, kako je lahko zgledno sodeloval z Bolgari in Hrvati?

Bil je pa nekdo, ki je pa res preziral Slovane in o tem veliko pisal, namreč Marx, za njega bi prej verjel, da je imel take ideje.

Verjetno je bila res ideja postopoma asimilirat Slovence v nemško kulturo, nikoli pa nisem videl ničesar konkretnega, kar bi dokazovalo, da je bil kadarkoli plan Nemcev masovno pobijat ljudi v Sloveniji. To tezo je vsaj po mojem vedenju po vojni uvedel zgodovinar Ferenc, režim jo je pa z obema rokama sprejel.

Pa ne mi s streljanjem talcev kot dokazom za planiran genocid, to je drobiž in tudi ni bilo v nasprotju z vojnim pravom.

streljanja Slovencev niso bila edini dokaz. Drug dokaz je bil deportacija Slovencev, tretji dokaz je bilo suženjstvo in umiranje Slovencev v taboriščih

8409, 15.05.2025 ob 15:07

Težko je verjeti v avtentičnost teh teorij, ker zakaj je potem Hitler zaščitil Slovake, ko so ga prišli prosit in jih vzel za protektorat, in potem isto še Čehe, kako je lahko zgledno sodeloval z Bolgari in Hrvati?

Bil je pa nekdo, ki je pa res preziral Slovane in o tem veliko pisal, namreč Marx, za njega bi prej verjel, da je imel take ideje.

Verjetno je bila res ideja postopoma asimilirat Slovence v nemško kulturo, nikoli pa nisem videl ničesar konkretnega, kar bi dokazovalo, da je bil kadarkoli plan Nemcev masovno pobijat ljudi v Sloveniji. To tezo je vsaj po mojem vedenju po vojni uvedel zgodovinar Ferenc, režim jo je pa z obema rokama sprejel.

Pa ne mi s streljanjem talcev kot dokazom za planiran genocid, to je drobiž in tudi ni bilo v nasprotju z vojnim pravom.

A streljanje talcev, torej civilistov da ni protipravno? Jah, če si švab, verjetno res ne, ostali so pa kar imeli take zadeve za hudo nelegalne in so pobešali odgovorne kjer so jih našli.

In tudi razseljevanje in asimilacija sta genocidni dejanji.

Kako fino je pa danes tem bivšim nacistom pa vsi vidimo, arabci jih posiljujejo in štihajo, oni pa gledajo kako naj uničijo Evropo za vse ostale še enkrat.

Ja, taka je logika nekaterih

Ko so švabi streljali civiliste, to ni bilo ilegalno

Ko so komunisti v rove metali, to pa ja.

konsistenca pa to

Slovenčki ste bili po mnenju nacistov podrepna rasa, nekje na nivoju Ciganov. Niso vam dali niti marionetne države, kot recimo Hrvatom NDH.

ta 8409 bi pa itak še, če bi njega osebno naciji vodili pred strelski vod, govoril, da je to vs elegalno, po propisima.

Li mislite, 15.05.2025 ob 05:58

Mislite, da če bi 1940 sprejeli Nemce, bi nam bilo sedaj fino v kapitalizmu, kot je fino v Franciji, Italiji?

vsi bi končali v plinskih

Kaj točno je fino italijanom, nam pa ne? Imajo iste plače kot mi, dražji bencin, dražjo elektriko, še malo višje davke itd.

Slovenceljni, še takrat, ko je nacijem voda v grlo tekla in so po vrsti ustanavljali tujerodne SS enote, vam niso SS ustanovili..

Pač..podrasa…

New Report

Close