Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Miss Koversada

Miss Koversada

Žena mi je pokazala VHS video, ko je z bivšim hodila v nudistični kamp. Nič narobe, presenetilo me je, ko sem si ogledal njeno parado na miss Koversada, kako naga paradira in pleše pred množico ljudi, med katerimi jih je bila večina oblečenih, kar mi sploh ni bilo jasno kako je to mogoče. Naga v petkah, res je bila takrat stara 22 let, sedaj jih ima 48. Skratka, presenečen nad takim eksibicionizmom. Ima kdo podobne izkušnje.

Odgovor na objavo uporabnika
SimonV, 11.01.2023 ob 20:07

Žena mi je pokazala VHS video, ko je z bivšim hodila v nudistični kamp. Nič narobe, presenetilo me je, ko sem si ogledal njeno parado na miss Koversada, kako naga paradira in pleše pred množico ljudi, med katerimi jih je bila večina oblečenih, kar mi sploh ni bilo jasno kako je to mogoče. Naga v petkah, res je bila takrat stara 22 let, sedaj jih ima 48. Skratka, presenečen nad takim eksibicionizmom. Ima kdo podobne izkušnje.

Te napalilo, ko si jo videl?

Bili so drugi časi.

dobra stara vremena

Pol sem jo videl 😛
Kako ji je ime? 🙂 Špela?

A posnetek od gangbanga ti je že pokazala??

V čem je sploh problem?

Kdo s foruma še hodi v Koversado?

Miss koversada je bil vedno odfuk…tudi meni ni jasno da nagice paradirajo pred oblečenimi

Še večji odfuk, pa je tvoja žena 🙂 svaka ji čast…moreš bit mal prfuknjen da nag plešeš pred 1000 folka, vsekakor je bla na koncu zihr vsa mokra 🙂

Ne vidim nobene težave v tem. Jaz bi bil vesel, če bi moja zbrala pogum in tekmovala na tem tekmovanju.

New Report

Close