Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek miss topless

miss topless

Poročen sem že 25 let. Imava otroka, najstnico. Žena mi je pokazala polaroid slike, ko je bila miss Koversada 30 let nazaj, 19 let stara. Ne gre mi iz glave, da je paradirala naga, pred množico nudistov. Kako bi se vi poćutili ? Ne gre mi iz glave, da imam ženo eksibicionisktko, pravi, da je to bilo 30 let nazaj normalno.

ce je blo to leta 90 sem jo se jaz gledal hehe

sej to mi ne gre v glavo, da se 19 let stara kažeš naga pred vsemi in tej ti še ploskajo

nova
Uredništvo priporoča

moja sošolka je bila tudi na tem kontestu, leta 2013…irena

https://pornzog.com/video/3048475/miss-koversada/

najbolj gledan video v razredu takrat

Stara sem 55 let, leta 1983 sem tudi jaz bila v Vrsarju na podobnem kontestu. To je bilo takrat normalno, da smo se mlade punce prijavile. Takrat ni veljala vsaka naga punca za porno objekt. Pač izkušnja, svoboda. Ni bilo telefonov, da bi slikali in objavljali. Sicer imam še vedno shranjeno, nekaj slik z odra. Možu se zmeša, ko jih gleda. Plesat naga pred množico je pač edinstven občutek. Vsekakor priporočam.

Tudi moj mož je nor na slike, ki mu jih pokažem ko sem bila kot 17 letnica v nudističnem kampu. Ker sem bolj obdarjena, me vedno sprašuje, kaj je bilo tega treba. Takrat sem bila, se spomnim, zaljubljena v fanta, kolegov od staršev, s katerimi smo skupaj kampirali, ampak ubožec, ni znal izkoristiti situacije :)))

ah, zdej si pa predstavljaj da si zaljubljen v sošolko, osmi razred OŠ, paralelka, družinski prijatelji, jaz sramežljiv, ona naga v kampu na lošinju, skoraj sem umrl od depresije, tistih remijev s kartami, ne bom nikoli pozabil, ko punce ne moreš pogledati v oči, ko gledaš tiste tiste dojke, mlada in napete in odkrivaš zakaj ga imaš…no danes je moja žena

Sama hodim na nudistično plažo že od svojega 21 leta…tudi sama sem bolj obdarjena in mi je na začetku bilo bolj nerodno…sej veš tisto, ko ti vsi bulijo v joške…imela sem celo tako sceno, da me je fantov kolega slikal pred šotorom, ko smo pripravljali večerjo…to sem izvedela kasneje…včasih tega verjetno ni bilo…ampak, ok, tudi ko gremo na jadranje smo vse partnerke topless, najbolj smeđna scena je bila, ko je punca od kolega prosila, če lahko imam modrc, ker se fantu trga…itak da ga nisem nosila

Ja, ima prav, takrat je bilo normalno. Koversada je bil nudistični kamp. Kako pa naj bi tam paradirala oblečena? Fkk kampe so uvedli, ko jih je želela baby bom generacija, v 60 letih, na Hrvaškem je bilo največ Nemcev, mnogi so zdaj že pokojni in tudi fkk mode ni več, čedalje manj takih kampov. Valalta v Rovinju je zakon, drago pa za znoret. Slovencev bolj malo.

New Report

Close