Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Mistika?

Mistika?

Čao, sem oboževalec mistike sem prebral že vsega Tolkiena in zajeten kup drugih bukvic ter me zanima, kaj bi še lahko prebral? Kakšna ideja?

Jutro! Preberi Tibetansko knjigo mrtvih ali pa Celestinsko prerokbo!
LP
Angel*Dih-o-mat je pisal/pisala:
>
> Čao, sem oboževalec mistike sem prebral že vsega Tolkiena in
> zajeten kup drugih bukvic ter me zanima, kaj bi še lahko
> prebral? Kakšna ideja?

Živjo! Obožujem Alkimista in druge knjige Paula Coelha! Če jih še nisi prebral, ti jih toplo priporočam.

Veliko užitkov!

Meni je bila zelo všeč DEVET STOPNIC. Opis dveh (mislim da) francoskih zakoncev, ki se v astralu srečujeta z dekletom oziroma dušo, ki čaka, da se bo utelesila in devet mesecev čaka na rojstvo ter obiskuje svoje novo telo in se spet vrača. Zame zelo lepa knjiga.

Všeč mi je bila ravnokar prebrana knjiga Elizabet Kuebler Ross: KOLO ŽIVLJENJA (upam, da sem prav napisala naslov). Nekoč sem že brala njeno knjigo, kjer je opisovala, kako je kot zdravnica delala z umirajočimi bolniki, v tej knjigi pa opisuje svoje življenje in kako jo je pripeljalo na to pot. Priporočam.

To zaenkrat.

Pozdravljen!
Tudi sama berem predvsem takšno branje. Naslove knjig pa boš najlažje dobil, če pokukaš na http://www.om-ezoterika.sempco.si. Ogromno dobrega branja je tam, pa delček vsebine lahko vidiš, super!

Lep dan.

Naj k Lenini informaciji dodam še to, da se na novosti knjigarne Om – Ezoterika lahko na njihovih spletnih straneh tudi naročite, tako, da jih prejemate na svoj e-mail.

Preberi si knjigo:”Tibetanska knjiga življenja in umiranja”.
Angel,zame trenutno pred Celestinsko prerokbo ali Tibetansko knjigo mrtvih,
Knjigo si bom kupila,da jo lahko berem počasi in s premislekom česar si pri izposojenih knjigah ne moreš privoščiti.Knjiga ima okoli 500 strani.

New Report

Close