Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mitja kocjančič

mitja kocjančič

Ga kdo pozna?.

Kaj za eno žensko je imel?. Indonezijka?Malezijka?.

Zakaj sta se sprla?. Pa glih danes nism kupu Novic

Filipinka z Bleda

Se pravi , sta se spoznala tukaj?.

Baje ful nekih Filipincev hodi v Slovenijo na delo.

Dvomim, da sta se spoznala tukaj. Oba imata še aktivne facebook profile, na katerih sta se dosti razpisala in iz katerih se da mogoče razbrati veliko.

On je Mitja Kocjančič, ona pa Marvil Fucturan Kocjančič. Tudi imena njegove matere in sestre sta objavljena, a so obe umaknile svoj fb profil.

Kolikor sem videla, je on zelo veren, res zelo veren katoličan. Ona niti ne, vsaj na fb tega ni mogoče zaznati. Na Facebooku sta aprila 2024 označila, da sta v zvezi, v juliju sta se zaročila, konec julija 2024 pa sta se že poročila. Poroka je bila v tujini, verjetno na Filipinih. Skoraj kmalu zatem je dobila vizo za Slovenijo. V začetku decembra 2024 je potoval tja, in prišla je z njim v Slovenijo 22. decembra, torej par dni nazaj. 25. decembra je oznanil, da je preživel najlepši božič v življenju. Kakšen dan zatem je bila že mrtva.

Med drugim se je preživljal tudi s tem, da je bil motivacijski govorec. V preteklosti je bil namreč zelo debel in je imel psihične težave, a bojda je vse rešil.

Odgovor na objavo uporabnika
žalostna219, 01.01.2025 ob 17:46

Dvomim, da sta se spoznala tukaj. Oba imata še aktivne facebook profile, na katerih sta se dosti razpisala in iz katerih se da mogoče razbrati veliko.

On je Mitja Kocjančič, ona pa Marvil Fucturan Kocjančič. Tudi imena njegove matere in sestre sta objavljena, a so obe umaknile svoj fb profil.

Kolikor sem videla, je on zelo veren, res zelo veren katoličan. Ona niti ne, vsaj na fb tega ni mogoče zaznati. Na Facebooku sta aprila 2024 označila, da sta v zvezi, v juliju sta se zaročila, konec julija 2024 pa sta se že poročila. Poroka je bila v tujini, verjetno na Filipinih. Skoraj kmalu zatem je dobila vizo za Slovenijo. V začetku decembra 2024 je potoval tja, in prišla je z njim v Slovenijo 22. decembra, torej par dni nazaj. 25. decembra je oznanil, da je preživel najlepši božič v življenju. Kakšen dan zatem je bila že mrtva.

Med drugim se je preživljal tudi s tem, da je bil motivacijski govorec. V preteklosti je bil namreč zelo debel in je imel psihične težave, a bojda je vse rešil.

Fak kaksno življenje tega tipa…. In kako je vera pripomogla da jo je ubil?

Praviš, da je vse rešil?.

To težko verjamem, ker sem tudi sama gledala  video, kjer je našteval vse te svoje težave iz preteklosti..od kompulzivne motnje, do tesnobe, nevroza in bla bla bla. Zakaj je to naredil svoji izbranki, s katero se je poročil pred kratkim..tega ne ve nihče. Kaj mu pomaga vera?.

Kdor se poroči z Azijko, se poroči z njeno celo družino.

Dolžan je tja pošiljati denar, če ne, gre veza narazen.

debizi900, 01.01.2025 ob 17:59

Praviš, da je vse rešil?.

To težko verjamem, ker sem tudi sama gledala  video, kjer je našteval vse te svoje težave iz preteklosti..od kompulzivne motnje, do tesnobe, nevroza in bla bla bla. Zakaj je to naredil svoji izbranki, s katero se je poročil pred kratkim..tega ne ve nihče. Kaj mu pomaga vera?.

Pravi bojda je vse rešil.

Vidite, še en razlog, zakaj sem samska. Mislim, prav bojim se spoznavat moške in hodit na zmenke, ker naletiš na psihopate.

Kje se lahko vidi  video posnetek?

Tako pravijo, 01.01.2025 ob 18:30

Kdor se poroči z Azijko, se poroči z njeno celo družino.

Dolžan je tja pošiljati denar, če ne, gre veza narazen.

In ker je to izvedel 26. decembra, jo je 29. ubil? daj ne seri.

Verjetno mu je priznala, da je od njega hotela samo prihod v Slovenijo in da ji gre on fizično na bruhanje.

Napiši na google Mitja Kocjančič  motivacijski govor , vse dobiš gor

Tipični psihični bolnik ki niha med euforijo in depresijo.

Ne, tak človek nikoli ne reši težav. Lahko jih le omili z rednim jemanjem zdravil.

Lahko je pa ves njun privarčevan keš poslala svojim na Filipine. In ko je to izvedel mu je dvignilo pisker.

Nevarni, 01.01.2025 ob 22:07

Tipični psihični bolnik ki niha med euforijo in depresijo.

Ne, tak človek nikoli ne reši težav. Lahko jih le omili z rednim jemanjem zdravil.

Točno to!  In kakšna smtna tišina. Nihče nič ne pove.

Ker tipu se je (vejetno) nekaj utrgalo….. tak da bo neprišteven, saj je v zdravniški oskrbi in ne v policijskem  pridržanju.

Ja, vse tiho je bilo..

Kot je osumljenec povedal v svojem govoru, ima psihozo.

Žslostno, da je to dekle prišlo v deželo na sončni strani Alp po svojo grozljivo smrt.

Upajmo, da bo pravici zadoščeno. Naj ga pošljejo na filipine, da ga tam zaprejo.

Saj je bil tam pol leta. Šele v decembru se je vrnil domov. Še nista bila mesec skupaj.

Grozno. Sem pregledala cel njegov in njen facebook. Videti sta bila tako zelo srečna. On se je dobesedno skora vsak dan zahvaljeval bogu, da mu jo je poslal.

Ne morem si predstavljati, kaj doživljajo njeni starši. Le nekaj dni nazaj jih je zapustila, in zgolj po nekaj dni v novi državi jo je umoril.

Ampak sem razumela, kot da jo je v začetku decembra 2024 šel iskat na Filipine, da jo pripelje domov – ni bil na Filipinah od avgusta 2024. Dvomim, da sta ta dva sploh dosti živela skupaj, da bi videla, če sta kompatibilna.

Demotivacijsko.

Jaz sem ga poznala, parkrat sem ga videla pa malo govorila z nijm. Se mi je zdelo, da je bil zelo dober človek, sem bila navdušena z nijm…pol pa je začela ta zgodba z filipinko. Se je zdelo da nista v zdravi pameti – tako sta se hitro poročila. In zdej sem čisto v šoku ot tega kar je zgodilo.

P.S. se opravičujem za slovenščino

Mogoče je ugotovil, da je Marvil ladyboy.

Poznala sem ga iz srednje šole. Že takrat je bil čuden in je imel čudna nagnjenja, ves čas je risal neke čudne like in takrat ni bil veren. Zdaj ko je spoznal to punco je “postal” vernik, skoraj že obseden z vero… V srednji šoli ga nikoli ni nihče zafrkaval zaradi teže, nikoli, bil je zadržan in že takrat je imel tak psiho nasmeh, da te je kar zmrazilo…

In take norce naše šole vabijo, da trobezljajo motivacijske govore mladostnikom.

Človek itak ne more vedet kaj se mu je pletlo po glavi. Če je bil motivacijski govorec takrat, lahko de je imel vse pod kontrolo… človeku se lahko obrne iz danes na jutri… Ampak, nekoga, ki naj bi ga imel rad, pa če se spreš z njim, ga ne moreš najprej brutalno pretepst, potem pa še štihnit za povrhu. Res sem v šoku, ker sem poznal človeka in tole me je presenetilo, saj je bil zadržan in dokaj ok fant v srednji šoli, grozno

Bojda je bil en dan pred umorom na svojo iniciativo v psihiatrični bolnišnici in jih rotil, da naj ga hospitalizirajo, ker mu je šla strašno na živce in se je bal, da jo bo ubil.

Se jim ni zdel kritičen primer. So ga odslovili s tabletami. Očitno že redni obiskovalec te ustanove.

Podoben primer kot v Zagrebu pred nekaj dnevi. Strokovna napaka ali ne ?  To pa naj sodijo drugi…

New Report

Close