Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mitja kocjančič

mitja kocjančič

Kakšen pa je psiho nasmeh?. Vem, kaj imaš v mislih, ampak me vseeno zanima.

Pisatelj Tomas Erikson je opisoval primer nekega tipa, ki je prišel na njegovo predavanje.

Je rekel ta pisatelj, da je imel tip dobesedno ponarejen nasmeh. Nasmeh, ki sploh ni bil nasmeh.

Brrrrrrr, kar zmrazilo me je.

Kako pa to veš?

Hja, če dobesedno obrazložim…ob nasmehu vidni vsi zobje, oči so prazne a ob enem so polne zla, hinavščine in hudobe… tako nekako, ponarejen nasmeh, kot da ni del tega človeka

To si zelo dobro povedala.

Kako to veš da je bil v Begunjah in da so ga odslovili? ker če je to res, potem je napaka na nekom…….

Četudi mu je šla na živce, to ni opravičilo za brutalno fizično nasilje in umor.

Ubil jo je nekaj dni po prihodu v Slovenijo, se zabarikadiral v stanovanje in nato pristal v Begunjah.

Pa taka ljubezen in vera v Boga.. ena sama velika bolezen v katero se je ujela ponižna in naivna Filipinka. Žalostno.

In kot berem, so sosedje slišali krike pa nihče ni poklical policije.

Odgovor na objavo uporabnika
monserrat, 03.01.2025 ob 11:21

Mogoče je ugotovil, da je Marvil ladyboy.

Sem pila vodo pa se mi je voda zaletela, ko sem brala tvoj komentar :):):)

D best komentar monsserat:D 👍

Jovolin, 03.01.2025 ob 20:42

In kot berem, so sosedje slišali krike pa nihče ni poklical policije.

ja vsak cefur ti da vedet, da se brigaj zase, v blokovskih naseljih je tak pogovor med dvema zakoncema vsak teden…. In noben ne klice policije

Težko sodit, dejansko pa je tudi sistem kriv, ko potrebujes strokovno psihiatricno pomoč, čakaš po več mesecev, prideš tja te našopajo s tableti in čao….boli jih K za tvoje težave itd…zato Zagreb…mogoce tudi tale primer…važno da farmacija laufa in da zdravniki dobro kasirajo…briga jih pa za telesno kaj šele za psihično zdravje ljudi, vec psihicnih bolezni je več je prostora za manipulacijo z ljudmi

Sem slišal v filipino krogih, da ga je zlorabljala za denar. Sicer neupravičeno, grozno.

Filipinolover, 07.01.2025 ob 22:03

Sem slišal v filipino krogih, da ga je zlorabljala za denar. Sicer neupravičeno, grozno.

haha kakšen filipino krog??🤣🤣 A to si bil z Iršičem in Rončevićom na kavi?

Zanima me, kje vi dobivate te informacije, filipino krogi, pa ste slišal da je bil en dan prej v Begunjah. Od kje vam te informacije? a si res vse tok iz rit vlečete in pumpate folk z lažnimi informacijami? dej no

Skratka, dobil bo največ pet let na forenziki, pa še to vsake pol leta preverjajo, če je že okej in se kesa. Lahko pride ven v pol leta. Upam, da prideta sem brata te punce in opravita, kar je treba, ker je naš sodni sistem totalna polomija.

Da se ti pa tolk obrne, da fentaš nekoga, ki jih pol še izpustijo, ne vem kdo je bolj neprišteven. Tak, ki enega fenta, paše v zapahe do smrti.  Kot gre, če nekdo enkrat nabuta koga, se ponavlja ponavadi. In tak, ki koga fenta prvič, bo tudi drugič. Verjamem edin, da tusti, ki ji je pirotehnika odnesla kaj več, ne bodo več. Vse ostalo ni za verjeti.

Kaj vse se dogaja.

Kaj je sedaj s tem tipom, ker je vse tiho?

On kot motivacijski govorec, ubil svojo partnerko? Bi si upale na predavanje h takemu?

Motivacijski govorec, 13.01.2025 ob 07:35

On kot motivacijski govorec, ubil svojo partnerko? Bi si upale na predavanje h takemu?

neumno vprašanje

Ubil jo je zgolj po sedmih dni druženja. Če ima tako hitro napad jeze, ki je brez vsake kontrole, grem stavit, da ni prvič moril.

Zanimivo mi je bilo to, da se je njegova mama nedavno nazaj spet pojavila na FB, sedaj pa vidim, da njen link ni več aktiven, kar pomeni, da je spet deaktivirala svoj profil. A kdo pozna njegovo družino, okoliščine, v katerih je zrasel? Oče mu je očitno že umrl.

katem, 13.01.2025 ob 11:34

Zanimivo mi je bilo to, da se je njegova mama nedavno nazaj spet pojavila na FB, sedaj pa vidim, da njen link ni več aktiven, kar pomeni, da je spet deaktivirala svoj profil. A kdo pozna njegovo družino, okoliščine, v katerih je zrasel? Oče mu je očitno že umrl.

Poznamo ja

ah kje pa, vsak ostareli revni monkeljc lahko dobi pet Filipink, ki ga bodo resnično ljubile. Ženske, ki se ali jih prodajajo na drug konec sveta, tega ne bodo naredile za minimalca ali povprečno moško plačo. Saj je znano, kako se je zajebal tisti Primorec, ki je mislil, da bo njegova Kitajka vsa srečna v taščini mansardi. Večinoma morajo potem taki moški garati kot črna živina, da vzdržujejo njo in še celo žlahto, pa kakšnega kriminalca zraven. Z motivacijskimi forami jo je mogoče lahko pripeljal v Slovenijo, ampak ko je ona ugotovila koliko je ura, je bilo očitno ljubezni konec.

Filipinci so naredili cel dokumentarec o tem.

Filipinci so naredili cel dokumentarec o tem.

Če na youtube napišeš Slovenia murder filipino

New Report

Close