Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mitrije, Krtek… MB

Mitrije, Krtek… MB

Zdravo, punci!

Saj to ni res, ampak zdaj bi se pa res lahko “požrla” od jeze, ker NISEM nič brala foruma in seveda spregledala vajin predlog za ponovno srečanje.

Joj, tako mi je hudo, res, kar jokala bi. Zdaj pa tukaj težim možu, češ, vidiš zdaj, kaj se zgodi, če ne berem foruma in potem spustim taka nadvse prijetna srečanja s super ljudmi…

Dragi moji, sem zraven naslednjič zagotovo!

Krtek, hvala za namig, kako priti do Črnega jezera.

Hej, Mitrije, od kdaj pa to ime?? Joj, jaz sem čisto out, že vidim.

; ((

Pogrešam vas!!

S.

PS:
Če še kdaj ni “glasu” od mene, Mitrije ali Krtek, PROSIM, kar SMS – to pri meni ful “pali”, ok?

HVALA!!!

Ja, pa splanirajta kakšen dan. Mogoče pa kdaj v takšnem deževnem dnevu celo z družinami v EU? No, jaz seveda vlečem na svoj mlin, ker potem lahko mirno čvekam, če mož pazi našega dveletnika. Povejta. Danes recimo se že gledamo, kam bi šli – radi bi šli v Avstrijo, pa sem si dala delat novo osebno in še ni prišla – jaz pa že vidim vse police v Ikeji, iz katerih bom kaj vzela.. ; ))

Pozdravljena Simbra!
Joj, na sms sporočilo se nisem niti spomnila! Bila sem prepričana, da spremljaš dogajanje na forumih, saj smo vse skupaj planirale dva dni, se vse zmenile in dogovorile, na koncu pa sva z krtkom prišli sami in seveda naši otročki.
Res škoda, sicer pa se še bomo velikokrat dobile, nič se sekirat!

Novo “ime” na forumu imam pa zato, ker obstaja še ena žogica (samo z veliko začetnico) in mi zato računalnik ni hotel več sprejeti mojega gesla in sem tako bila prisiljena spremeniti nick. 🙁

Imej se skrajno lepo in lepo noč ti želim!
Se vidimo kmalu!

Mitrije,

hvala!

Ne, nisem tako redno spremljala foruma – res je bil kar tempo, pa še mož me je okregal, da že res pretiravam. Zdaj se je že pomiril.. ; ))

Res me zanima, kako to drugim “znese” – mislim na forum!!??!

Kako ste kaj vi? Kako najnovejši član? Kar spomnim se tega časa za nazaj: zdaj bo vsak lepše z njim! Kako je to lepo… Izkoristi ta čas, ko si doma, res!

Torej – bomo splanirale spet kakšen “bojni načrt” in se dobimo, seveda.

Še to: se motim, ali sem res zasledila tvoj post za moža in radio center, menda? To sem prebrala šele danes… Upam, da ste uspešno “zrihtali”!!!

Uživajte, lepo se imejte in lahko noč tudi vam!

S.

Naš mali fantek je že pravi fant, priden kot mamica, vsak dan kaj novega pokaže in razveseljuje vse po vrsti.

Seveda se bomo spet dobile na kavici, lahko tudi zelo kmalu, midva sva vedno za akcijo! Daj predlog za dan, uro, pa bomo videli!

Tisti post za mojega moža, radio center in radijskega voditelja je tudi bil moj, na žalost smo dosegli 15 glasov premalo za zmago (dosegel jih je 362), pa nič zato. Važno je sodelovati, pravijo.

Zdaj pa res odhajam, dovolj je foruma za danes!
Mirno noč ti želim!

Hej, saj ni vseh dni konec. Bomo pa malo prej ponovile vajo in se videle v vecjem stevilu. Pa res daj ti predlagaj dan in uro, zdaj ko je kislo vreme je tako vseeno kdaj, ker bomo v vsakem primeru nekje pod streho.

Lepo nedeljo vsem!

Meni ze oci lezejo skupaj, zato grem pod kozo gledat.

New Report

Close