Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

A ga kdo ima?

Kako je kaj pločevina oz. pleh? Kaj rjavi?

Izhodiščna cena tega avtomobila je cca 25000eur. Če zanjga sprašuješ kakšna je pločevina, si izberi raje kaj cenejšega.

Zakaj?

Zakaj?[/quote]

Razočaral te bo. Ne bo hotel rjaveti.

Zakaj?[/quote]

Razočaral te bo. Ne bo hotel rjaveti.[/quote]

Hvala?

Ok
Če lahko izbiraš med RAV4, Outlenderjem in Hondo CRV, katerega bi!
Do sedaj smo imeli Hondo, pa bi sedaj mogoče nekaj drugega?

Hvala?

Ok
Do sedaj smo imeli Hondo, pa bi sedaj mogoče nekaj drugega?[/quote]

Odločaj se na podlagi čustev in cene.

Jaz imam drugega Mitsubishija in ga ne zamenjam za nič drugega. Sem prej preizkusil precej evropskih znamk, vedno bil razočaran. Sedaj sem imel Lancerja letnik 2005, vozil do letos, prevozil 232.000 km brez problemov. Trenutno imam ASX-a, imel bi Outlanderja, pa mi je ASX bolj všeč, ker je nekoliko manjši. V glavnem, toplo priporočam, zelo neproblematični so Mitsubishiji.

Hvala?

Ok
Do sedaj smo imeli Hondo, pa bi sedaj mogoče nekaj drugega?[/quote]

Definitivno Outlender, Honda CRV je kišta, pa še pogon oz. prenosi niso OK.
Na Outlenderju pa lahko preprosto izkolpiš zdnji pogon in je to to!
Glas za outlenderja, RAV-a pa ne poznam!

Mam Mitsubishijevega enoprostorca, sicer ne dovolj časa, da bi ugotovila, kako rjavi, a dovolj, da vem, da je črna barva katastrofa. Vse se pozna. Prej sem imela belega Hyundaia pa se ni zlepa nič poznalo. Tega pa podrgneš s kavbojkami in se pozna.

Kako dolgo ga imaš?

A je zaradi tega avto slab? Ali je slaba barva? Ne razumem…
Jaz sem imel včasih črno Renault 5, se je tudi vse poznalo 😉 Barva nima veliko zveze s kakovostjo avtomobila, ali pač?

Ne, avto je prav fajn, edino meni je pač to z barvo padlo v oči, ker nisem bila navajena take občutljivosti. Sicer je pa lepo izdelan avto in ga zelo cenim. Samo očitno ne smem nikoli več kupiti črnega avta.

Jaz vozim Peugeot 4007(ki je narejen skupaj z citroenom in mi…). Pri meni je vse ok in ti priporočam nakup

New Report

Close