Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Mivkasta plaza za otroke?

Mivkasta plaza za otroke?

Z 2,5 letnim otrokom planiramo dopust na Jadranu. A kdo ve za lokacijo, ki:

– je severno od Paga
– ima mivkasto plazo
– ni prevelike guzve julija in avgusta
– je enostavno dostopna (blizu hotelov ali z avtom)

Hvala za ideje,
Klaus

Lopar na Rabu, zna pa biti gužva in problem s senco.

Zaton pri Zadru, je pa zaradi precej velikega apartmajskega kompleksa temu primerno tudi ljudi…Sicer je pa naselje zelo lepo urejeno, plaža je za majhne otroke naravnost idealna, za plavalce je pa problem, ker je potrebno zelo daleč v vodo, da prideš do primerne globine. Senca neposredno na plaži ni, borov gozdiček je oddaljen nekje 50 metrov od obale. Mestece v malem, zelo prijetno.

Čeprav si napisal, da ne želiš na Pag, pa je v mestecu Povljana na južnem delu Paga idealni kraj za letovanje z malimi otroki, čeprav seveda, je v sezoni natrpano. Mi hodimo junija in konec avgusta ali septembra in je božansko. Plaža je malo na divje, ampak je čisto mivkasta, tako da je naš enoletnik že lani čisto sam koracal naokoli brez problemov. Tudi voda je na začetku nizka in mivkasta in starejšega sina ne spravim ven, ker tako uživa. V terminih ki sem ti jih napisala, smo bili do sedaj na plaži skoraj sami….Če želiš, ti sporočim številko apartmajev, ki so 30 m stran od plaže, čisto na samem (le 2 hiši), vendar še vedno 10 min (zelo počasne) hoje do vaškega “centra” Povljane. V juniju je cena najema 40 EUR/dan+tt, so pa zelo lepi, čisto novi, 2 spalnici kopalnica, SAT, kuhinja,…

Mivka je tudi v Medulinu. Tam smo bili, ko je bil še sin majhen, to je kakšne 4 leta nazaj in nam je bilo všeč.

Mivkasta plaža je tudi v Medulinu. Mi smo bili, ko je bil sin še majhen, to je kakšne 4 leta nazaj in nam je bilo všeč.

Mivkasta plaža je tudi v Medulinu. Mi smo bili, ko je bil sin še majhen, to je kakšne 4 leta nazaj in nam je bilo všeč.

Draga Iza, jaz ze dve leti hodim na Pag, v mesto Pag ali v Gajac…sicer mi je vsec , ampak plaza pa res ni mivkasta….govorila si o apartajih ali imas njihovo tel. stevilko ?In za oliko oseb je ta apartma.. zanima me tudi, ce je postelja zakonska, ker najin mlajsi spi z nama, starejsi pa rabi svojo posteljo…pa tudi spalni in bvalni prostor bi moral biti locen…
Hvala
in Lp Mojca

Hvala za odgovore.

Pag je predalec. Na Lopar smo hodili priblizno pred 20 leti, ko sem bil sam se v soli in je bilo fantasticno. Sem pa slisal, da je zdaj vse pozidano, precejsnja guzva na plazi in nobene sence. A lahko kdo to potrdi ali ovrze? Mene se vedno vlece tja :-))

A kdo ve kako so urejeni hoteli na Loparju, kateri so dobri in katerih se je treba izogibati? V katerih je samopostrezna hrana?

Lep pozdrav!

Prosim, ce se mi javis na gornji mail za informacije…

LP!

A.

Vsem, ki želite vedeti več, tudi telefon in ime lastnika, apartmajev v Povljani:
podatke vam sporočim jutri (spet sem jih pozabila doma :)!

Pa še to:
– nedaleč (50 m) od mivkaste plaže sta dve hiški (na samem), zelo nove izdelave, vzdrževani, z vrtom;
– ena, tista, v kateri sem apartma videla, ponuja le enega, druga jih ima več, skoraj, če ne vsi pa imajo pogled na morje,
– baje so prijatelji in če ni prostora v eni, ti ponudijo namestitev v drugi,
– apartma ima 2 ločeni spalnici, v vsaki sta po dve postelji,
– kuhinja in dnevni prostor sta skupna in ločena od spalnic, in imata dohod na večji balkon,
– apartma je v 1. nadstropju in ima ločen vhod/stopnice,

Vidim, da sem zbudila kar nekaj skomin!
🙂

No, tule so: APARTMANI KIČIČ, TEL.: 00385 23 692 300.
Pa javite mi, če boste zadovoljni, OK?

draga Iza!
Ne samo da si zbudila skomine… Vprasala pa bi te naslednje. Ker si letos zelimo sami na morje, ali so v teh dveh hisah tudi manjsi apartmaji? Enosobni apartma z eno zakonsko posteljo in dodatnim leziscem, kuhinjo in kopalnico loceno. To je vse kar potrebujemo. Ce imas kaksne informacije te prosim da mi napises. Hvala

natalija,
tega žal ne vem. Sem pa spodaj napisala njihovo številko, zato le pokliči in jih vprašaj!
Pa zares lepe počitnice vam želim!

Morda se motim… l
lani smo bolj “potovali” skozi Pag in se ustavili tudi v Povljani… in če se prav spomnim, tudi Povljana (kakor skoraj cel Pag) nima sence, kar pa se meni za majhne otroke zdi bistvenega pomena… morda nismo bili dovolj pozorni in smo “senco” spregledali?

sicer pa je Povljana zelo slikovita, nekaj posebnega…

Hvala za odgovor

LP, N.

Tudi jaz se priporočam za naslov apartmajev…

LP, Blažka

New Report

Close