Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek miza na koroškem 2.

miza na koroškem 2.

punce tiste, ki ste bile tam ali mi lahko poveste kaj več…jaz bi šla danes pogledat to čudo, pa me zanima ali lahko prideš kar kadar hočeš..zanima me tudi kako postavljaš vpašanja, naglas-tiho…ma prosim za čimveč informacij…

druge pa vzdržite se komentarjev!!!!!

aja pa še to ali je pot dobro označena,,,

Nisem bila tam, bile so prijateljice. Mislim da lahko prideš kadar hočeš. Vprašanja postavljaš tako, da bo miza lahko odgovorila oz. se dvignila. Postavljaš na glas. Mislim da vas mora več ali vsaj dve prijateljici, seveda taki ki si vse zaupata. Ko ti postaviš vprašanje se miza dvigne, npr. če je odgovor “da” ali kakšne številke, če pa je odgovor “ne” ali negativno pa miza miruje. Naj ti pa povem, po pripovedovabju mojih prijateljic, da to ni nek nateg…Povedala sem Sasheen, ostale ne komentirajte če niste bile tam.

potem najbolje, da sama ne grem…hm, ma potem bo treba it nek drugi dan…

škoda

hvala ti za odgovor

Jaz se bila včeraj par metrov stran od kmetije, pa tudi nisem tja zavila, čeprav me je mikalo.(čas, čas) Nekega dne sigurno grem. Pot je dobro označena, se pelješ čez (iz smeri Velenje) Ravne na koroškem, potem čez vas, ki se imenuje Dobja vas, konec vasi levo je ena dobra gostilna(imena se točno ne spomnim) in ob gostilni zaviješ in se pelješ po cesti, potem pa slediš samo lesenim tablam kmetije KOgelnik.
V kolikor ti uspe priti tja, upam, da se javiš tukaj in poveš kako je bilo ali celo na moj mail. Bi ti bila zelo hvaležna. Vse lepo želim.

Tista gostilna se imenuje gostilna BRAnČURNIK.

vsekakor bom poročala, samo jaz grem izključno z vprašanji zaradi zdravja….jaz bi šla rada že danes pa sama ravno ne bi šla…ker če ne grem danes, ne vem kdaj bom spet najdla čas, da bi šla…

Koliko je pa kaj ljudi tam. A je gužva?

Ni gužve.

glede tiste mize.to je vse skup en larifari.sm bil tam,pa ni blo nc kaj,je una stara bica dvigovala mizo,ko je pa ni blo se pa nam ni dvignila.tk da ne kej prevec berjet v to.vseen pa lahk greste pogledat to “cudo” da se še sami prepricate.

Davorin, miza se ni dvigovala, ker nisi verjel v to. Tako je vedno, kadar se pojavi tam kdo preveč skeptičen in morda kaj pametnega o vsem še na glas izusti. Gre za žensko-duha, ki napoveduje prihodnost in je čustveno vezana na to kmetijo. Če jo užališ, ne dobiš odgovorov.
Jaz sem bila tam dvakrat in popolnoma vse, kar je napovedala, se je zgodilo. Je pa šlo za zelo podrobne stvari, ki so bile napovedane točno po mesecih in se je vse tako tudi zgodilo. In jaz na to nisem imela nobenega vpliva.

New Report

Close