Mizarstvo Zupanc-vaše mnenje
Pozdravljeni,
na tem forumu veste vse (no, skoraj vse). Sama bi vam bila zelo hvaležna za vaše mnenje, izkušnje z mizarstvom Zupanc. Naročili bi otroško sobo, pa morda kuhinjo. Zanima me kvaliteta njihovih izdelkov skozi uporabo, pa še to, ali so solidni, se držijo rokov, opravijo reklamacije …
Vaše izkušnje nam bodo vsaj malo v pomoč pri odločitvi.
Ni malo denarja, da bi “vrgli skozi okno”, pa bili nezadovoljni.
Hvala.
Kljub bolj bogemu vremenu želim en prijazen dan.
LP!
Mi smo pri njih naročali pred 10 leti, ko so bili še precej poceni. Temu primerna je bila tudi kvaliteta. Imajo fajn arhitektko v salonu v LJ (še vedno je ista), najde dobre rešitve. Potem so nas nategovali z roki, pripeljali več poškodovanih omar, o kaki reklamaciji ni bilo govora. No ja, priporočali raje ne bi, mogoče so se zdaj poboljšali.
No, nam pa so prejšnji teden pripeljali in montirali spalnico. Izdelava in kakovost odlična, monterji zelo pridni, samo nekaj zamude je bilo. Cena je izdelku primerna, vendar kakovost pač ni zastonj niti poceni.
Priporočam, če se ob (manjši) zamudi ne boste prveč jezili. Sosedom so naročeno izdelali točno obdogovorjenem roku, tako da smo mi imeli pač smolo (pa se tudi nismo preveč razburjali).